۰۳ آبان ۱۴۰۵ ۰۲:۱۵
يکشنبه ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۸
کد خبر: ۵۰۱۵۹

روزی خوش برای بازار رمزارزها؛ بازیابی جزئی قیمت‌ها

یک کارشناس حوزه ارزهای دیجیتال گفت: بیت‌کوین که در چند روز گذشته در تقلای غلبه بر دیوار ۳۸ هزار دلاری بود، حالا موفق شده و کمی بالاتر از ۳۸ هزار دلار معامله می‌شود. آلت‌کوین‌ها نیز وضعیت نسبتا خوبی دارند و افزایش قیمت بیشتری را تجربه کرده‌اند، در بین آنها اتریوم ۷ درصد و سولانا ۸ درصد رشد داشته‌اند.

احسان عاشوری  با بیان اینکه طی هفته‌های گذشته و پس از ریزش قیمت بیت‌کوین، این اولین بار نیست که بزرگترین رمزارز جهان برای بازیابی قیمت تلاش می‌کند، گفت: در هفته گذشته نیز بیت‌کوین برای غلبه بر قیمت ۳۹ هزار دلار حرکت می‌کرد، اما در روز چهارشنبه و همزمان با تصمیم فدرال رزرو آمریکا مبنی بر اجرای افزایش نرخ بهره در ماه مارس (فروردین) بیت‌کوین نتوانست از این سد عبور کند. همین خبر کافی بود که بیت‌کوین تا ۳۵٫۵۰۰ دلار هم پایین بیاید.

وی در ادامه با بیان اینکه پس از این افت قیمت، دوباره شرایط شروع به تغییر کرد و شاهد رشد قیمت بیت‌کوین بودیم، افزود: حالا با نگاه به قیمت‌های رمزارزها، می‌بینیم که بیت‌کوین به بالای ۳۸ هزار دلار برگشته و طی ۲۴ ساعت گذشته عملکرد خوبی از خود نشان داده است. این روند باعث شده تا ارزش بازار بیت کوین به ۷۰۰ میلیار دلار برسد. آلت‌کوین‌ها طی هفته‌های گذشته رنج زیادی کشیده بودند، اما حالا شرایط سبزی دارند و اغلب آنها افزایش قیمت قابل‌توجهی را تجربه کرده‌اند.

این کارشناس ارزهای دیجیتال ادامه داد:‌ برای مثال، اتریوم که در هفته گذشته تمام هم و غمش برای این بود که خودش را بالای ۲۰۰۰ دلار نگه دارد، حالا با قیمتی بیشتر از ۲۶۰۰ دلار خرید و فروش می‌شود. در بین ۱۰ رمزارز بزرگ جهان از لحاظ ارزش بازار، سولانا و آوالانچ بهترین عملکرد را داشته‌اند. سولانا ۸ درصد و آوالانچ ۹ درصد طی دو روز گذشته افزایش قیمت داشته‌اند.  بایننس کوین، کاردانو، ریپل، ترا، پولکادات، دوج‌کوین و متیک از دیگر رمزارزهایی بودند که با رشد قیمت مواجه شدند. با این بازیابی قیمت‌ها، ارزش کلی بازر رمزارزها ۵۰ میلیارد دلار بیشتر شد و حالا به بیش از ۱.۷ تریلیون دلار رسیده است.

عاشوری خاطرنشان کرد: در ایران نیز توییت مصطفی قمری وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، خبرساز شد. قمری وفا اعلام کرد که در آینده‌ای نزدیک از رمزارز ملی ایران به نام «رمزریال» رونمایی می‌شود. او گفته رمزریال یک ابزار نوین در کنار سایر فناوری‌های پرداختی است. قمری وفا گفته است رمزریال ابزاری نوین در کنار مابقی ابزارهای پرداخت روزمره مانند کارت بانکی، اینترنت بانک، همراه بانک و غیره است که به‌زودی از آن هم رونمایی می‌شود.

رمزریال، شکل دیگری از اسکناس است؛ منتها کاملاً دیجیتال بوده و با سرعت بالاتر در انجام پرداخت در اختیار مردم قرار می‌گیرد. در رمزریال اصل و ذات پول به‌صورت الکترونیکی منتقل می‌شود و نیاز به تسویه بین‌بانکی نیست. در تراکنشی هم که به‌واسطه رمزریال انجام می‌شود، کسبه بلافاصله می‌توانند وجوهات را دریافت کنند و پرداخت نیز برای مردم به‌صورت آنی انجام می‌شود.


 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
افتتاح 43 مدرسه کیمیای دانش در مسیر ایفای مسئولیت‌های اجتماعی
معماری بقا و جهش صنعتی؛ درس‌های تاریخی خروج از تله انزوای فناوری
صدور هشدار نارنجی؛ طوفان، رگبار سیل‌آسا و مواج‌شدن خزر در راه است
به بهانه اجرایی شدن افزایش ۴۰ درصدی قیمت بسته‌های اینترنت ؛ نگاهی به پشت‌پرده هزینه‌های ارزی شبکه و مقایسه آن با گرانی سایر کالاها
تأمین مالی پروژه‌های گردشگری با استفاده از ظرفیت‌های بانک شهر
تفاوت ساختاری «جنگ سرد» و «جنگ فرسایشی»
هشدار ترامپ درباره احتمال اجرای عملیات نظامی تازه علیه ایران
چگونه با متاتریدر تحلیل تکنیکال انجام دهیم؟ راهنمای معامله‌گران
خبرگزاری کره جنوبی از سفر کیم جونگ اون به چین خبر داد
محسنی‌اژه‌ای در نشست با اقتصاددانان: حل بحران‌های اقتصادی نیازمند اجماع، واقع‌بینی و آرایش جنگی است
چگونه تسلط انرژی ترامپ به غرور مفرط تبدیل شد
بهسازی یک جاده آنتنی دیگر در خوزستان / تسهیل تردد میان روستای سور مقداد و شهر امیدیه با پیگیری امیر حیات مقدم
ریزش سنگین طلا در بازار‌های جهانی؛ عقب‌نشینی هر اونس طلا به کانال ۳ هزار دلاری
جهش سه‌دلاری قیمت نفت برنت به ۱۱۶ دلار و ۷۲ سنت در پی حملات انصارالله
با تشدید بحران، فرصت برای امدادرسانی به شهر تعز در یمن رو به پایان است
وزرای خارجه اروپا و خاورمیانه بر لزوم دیپلماسی و پرهیز از حملات جدید به ایران تأکید کردند
میان‌دوره‌ای ۲۰۲۶؛ رأی‌گیری جهانی در لباس انتخابات داخلی آمریکا
سنتز عهدشکنی؛ کارنامه تاریخی واشنگتن در انهدام معاهدات بین‌المللی و پشت کردن به متحدان
از حاشیه تا ائتلاف اضطراری؛ واکاوی ساختاری جایگاه اعراب ۴۸ در سپهر سیاسی اسرائیل
از صلح پاریس تا پایان جنگ آمریکا و ویتنام؛ واکاوی یک توافق
بخش مراقبت‌های ویژه قلبی (CCU) بیمارستان نوید بندر امام استان خوزستان راه‌اندازی شد
تناقض در رفتار برجامی ترامپ | چرا واشنگتن ۱۷ ماه پس از شعارهای انتخاباتی در توافق ماند؟
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
حمایت از واحدهای آسیب‌دیده جنگ ۴۰ روزه/ پرداخت بیش از ۷ همت تسهیلات حمایتی از سوی بانک ملی ایران
رشد ۹ برابری سود عملیاتی بانک پارسیان در نیمه نخست سال
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
پیشنهاد سردبیر
زندگی