۰۳ آبان ۱۴۰۵ ۰۶:۲۴
يکشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۶:۴۸
کد خبر: ۵۰۹۴۰

شما خواب بودید که این خبر‎ها در مورد اوکراین منتشر شد...

شما خواب بودید که این خبر‎ها در مورد اوکراین منتشر شد...
همان‌طور که بایدن داشت حرف می‌زد، بارش موشک‌های روسی به غربی‌ترین شهر اوکراین که تنها ۴۰ مایل از مرز لهستان فاصله دارند، آغاز شد.
نویسنده :
مونس نظری

-    جو بایدن رئیس جمهوری امریکا در سخن‌رانی خود در لهستان، ولادیمیر پوتین را «یک قصاب» خواند... قصابی که دیگر نمی‌تواند در قدرت بماند. به نظر می‌رسد بایدن از اطرافیان رئیس جمهور روسیه می‌خواهد که او را از کرملین بیرون کنند. البته مقامات امریکایی بعداً گفتند که بایدن داشته در مورد لزوم از دست دادن قدرت پوتین در خاک اوکراین و در منطقه‌ای گسترده‌تر صحبت می‌کرده.

-    همان‌طور که بایدن داشت حرف می‌زد، بارش موشک‌های روسی به غربی‌ترین شهر اوکراین که تنها ۴۰ مایل از مرز لهستان فاصله دارند، آغاز شد. این سومین باری بود که به اهدافی در غرب اوکراین حمله می‌شد و هدف گرفتن مرکز لویو و مناطق مسکونی در نزدیک‌ترین فاصله ممکن، و نیز محدوده زمانی که برای این حملات انتخاب شده بود، به وضوح با هدف ارسال پیامی به کاخ سفید بوده است.

-    کرملین بار دیگر احتمال (شبح) استفاده از سلاح هسته‌ای را در جنگ با اوکراین مطرح کرده است. دیمیتری مدودف، رئیس جمهور سابق روسیه که معاون شورای امنیت این کشور است، گفت که مسکو می‌تواند از این سلاح‌ها جهت حمله به دشمنی که در حال استفاده از تنها سلاح‌های متعارف است، استفاده کند.

-    این اظهارات (بند پیشین)، ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین را برانگیخت تا از طریق یک لینک ویدئویی در مجمع دوحه ظاهر شده و هشدار دهد که مسکو یک تهدید مستقیم برای جهان است. او گفت: «روسیه دارد رجز‎خوانی می‌کند... که می‌تواند با سلاح‌های هسته‌ای نه فقط یک کشور خاص، بلکه کل کره زمین را نابود کند.»

-    مطابق گزارش نیروهای اوکراینی، نیروهای روسی در حال استقرار فسفر سفید (علیه آنها) در نزدیکی شهر آودیوکا در شرق این کشور هستند. در حالی که این گزارش‌ها قابل تأیید نیستند، ولودیمیر زلنسکی اوایل این هفته به رهبران ناتو گفت که روسیه از بمب‌های فسفری استفاده کرده و به کشته شدن بزرگسالان و کودکان منجر شده است.

-    نیروهای روسی روز شنبه اسلاووتیچ، شهر شمالی نزدیک به سایت چرنوبیل را تصرف کرده و شهردار آن، یوری فومیچ را به اسارت گرفتند. با این حال نیروهای روسی پس از ناتوانی‌شان در متفرق کردن معترضان متعدد در میدان اصلی (علی‌رغم نارنجک‌های شوکر و شلیک بالای سر) شهردار را آزاد کرده و با ترک محل موافقت کردند.

-    مؤسسه رسانه‌های جمعی در اوکراین ۱۴۸ جنایت علیه روزنامه‌نگاران و رسانه‌ها را از آغاز تهاجم روسیه به ثبت رسانده‌اند. در این گزارش آمده است که پنج خبرنگار کشته شده‌اند، شش خبرنگار دستگیر یا ربوده شده و هفت خبرنگار نیز زخمی شده‌اند.

-    پارلمان اوکراین حمله جدید روسیه به رآکتور تحقیقاتی هسته‌ای در خارکف را تأیید کرده و در توئیتی به نقل از بازرسی دولتی تنظیم مقررات هسته‌ای نوشت: «در حال حاضر برآورد میزان خسارات ناشی از خصومت‌هایی که در منطقه تأسیسات هسته‌ای متوقف نمی‌شوند، غیر‎ممکن است.»

-    ده‌ها هزار نفر در مرکز لندن تجمع کردند تا با مردم اوکراین ابراز همبستگی کنند. پس از فراخوان تظاهراتی توسط رئیس جمهور اوکراین، میدان ترافالگار در نتیجه اعتراضاتی که به این خونریزی‌ها صورت گرفته بود، به دریایی از رنگ‌های زرد و آبی تبدیل شد.

 

 

-    کارشناسان در بریتانیا هشدار داده‌اند که ایده (طرح) خانه‌های اوکراینی این کشور به عنوان بستری مستعد قاچاقچیان جنسی عمل می‌کند. این هشدار در حالی‌ست که شواهدی به دست می‌آید مبنی بر اینکه جنایتکاران مستقر در بریتانیا، زنان و کودکانِ فراری از جنگ را هدف قرار می‌دهند.

-    پس از عقب‌نشینی کاخ سفید از اظهارات جو بایدن رئیس جمهوری امریکا (که ظاهراً خواستار تغییر رژیم روسیه شده بود)، گری کاسپاروف، استاد بزرگ شطرنج و منتقد بزرگ پوتین، دولت ایالات متحده را «ترحم‌انگیز» خواند.

-    آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، پس از تصرف شهر اسلاووتیچ (جایی که بسیاری افراد مشغول کار روی رآکتورهای هسته‌ای هستند) به دست نیروهای روسیه در روز شنبه، نگرانی خود را بابت کارگران نیروگاه هسته‌ای چرنوبیل ابراز داشته است.

-    کرملین به اظهارات جو بایدن پاسخ داد... پس از آنکه بایدن در سخنرانی خود در لهستان اعلام کرد که ولادیمیر پوتین نمی‌تواند در سِمت ریاست جمهوری روسیه بماند، کرملین گفت: این روس‌ها هستند که رئیس جمهور روسیه را انتخاب کرده‌اند، نه بایدن.

-    ارتش روسیه پهپاد اوکراینی را در حال نزدیک شدن به سواستوپل سرنگون کرد. سر‎لشکر ایگور کوناشنکوف، سخنگوی وزارت دفاع روسیه گفت: نیروهای هوافضای روسیه در ۲۴ ساعت گذشته، ۹۱ تأسیسات نظامی اوکراین و از جمله دو پایگاه فرماندهی و دو ایستگاه جنگ الکترونیک را منهدم کرده‌اند.

 

#روزنامه اینترنتی فراز #سایت فراز

 

 

مترجم : مونس نظری
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
افتتاح 43 مدرسه کیمیای دانش در مسیر ایفای مسئولیت‌های اجتماعی
معماری بقا و جهش صنعتی؛ درس‌های تاریخی خروج از تله انزوای فناوری
صدور هشدار نارنجی؛ طوفان، رگبار سیل‌آسا و مواج‌شدن خزر در راه است
به بهانه اجرایی شدن افزایش ۴۰ درصدی قیمت بسته‌های اینترنت ؛ نگاهی به پشت‌پرده هزینه‌های ارزی شبکه و مقایسه آن با گرانی سایر کالاها
تأمین مالی پروژه‌های گردشگری با استفاده از ظرفیت‌های بانک شهر
تفاوت ساختاری «جنگ سرد» و «جنگ فرسایشی»
هشدار ترامپ درباره احتمال اجرای عملیات نظامی تازه علیه ایران
چگونه با متاتریدر تحلیل تکنیکال انجام دهیم؟ راهنمای معامله‌گران
خبرگزاری کره جنوبی از سفر کیم جونگ اون به چین خبر داد
محسنی‌اژه‌ای در نشست با اقتصاددانان: حل بحران‌های اقتصادی نیازمند اجماع، واقع‌بینی و آرایش جنگی است
چگونه تسلط انرژی ترامپ به غرور مفرط تبدیل شد
بهسازی یک جاده آنتنی دیگر در خوزستان / تسهیل تردد میان روستای سور مقداد و شهر امیدیه با پیگیری امیر حیات مقدم
ریزش سنگین طلا در بازار‌های جهانی؛ عقب‌نشینی هر اونس طلا به کانال ۳ هزار دلاری
جهش سه‌دلاری قیمت نفت برنت به ۱۱۶ دلار و ۷۲ سنت در پی حملات انصارالله
با تشدید بحران، فرصت برای امدادرسانی به شهر تعز در یمن رو به پایان است
وزرای خارجه اروپا و خاورمیانه بر لزوم دیپلماسی و پرهیز از حملات جدید به ایران تأکید کردند
میان‌دوره‌ای ۲۰۲۶؛ رأی‌گیری جهانی در لباس انتخابات داخلی آمریکا
سنتز عهدشکنی؛ کارنامه تاریخی واشنگتن در انهدام معاهدات بین‌المللی و پشت کردن به متحدان
از حاشیه تا ائتلاف اضطراری؛ واکاوی ساختاری جایگاه اعراب ۴۸ در سپهر سیاسی اسرائیل
از صلح پاریس تا پایان جنگ آمریکا و ویتنام؛ واکاوی یک توافق
بخش مراقبت‌های ویژه قلبی (CCU) بیمارستان نوید بندر امام استان خوزستان راه‌اندازی شد
تناقض در رفتار برجامی ترامپ | چرا واشنگتن ۱۷ ماه پس از شعارهای انتخاباتی در توافق ماند؟
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
حمایت از واحدهای آسیب‌دیده جنگ ۴۰ روزه/ پرداخت بیش از ۷ همت تسهیلات حمایتی از سوی بانک ملی ایران
رشد ۹ برابری سود عملیاتی بانک پارسیان در نیمه نخست سال
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
پیشنهاد سردبیر
زندگی