۱۸ شهريور ۱۴۰۵ ۱۷:۰۰
جمعه ۱۹ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۷:۳۱
کد خبر: ۵۱۰۶۰
هشدار؛ این تصاویر ممکن است برای برخی ناخوشایند باشد

فیلمی که تایمز تایید کرد اما منتشر نکرد!

فیلمی که تایمز تایید کرد اما منتشر نکرد!
این ویدئو توسط تایمز تأیید شد، اما این رسانه تصمیم گرفت به سبب ماهیت گرافیکی‌اش آن را منتشر نکند. در روزنامه تایمز، یک سرباز اوکراینی نشان داده شده است که سه‌بار به یک‌سرباز روسی شلیک می‌کند... در حالی که صدای مرد دیگری نیز به گوش می‌رسد که می‌گوید: «او هنوز زنده است. از این غارت‌گران فیلم بگیرید. ببینید... او هنوز زنده است. هنوز دارد نفس می‌کشد.»

مونس نظری

 

به نظر می‌رسد ویدئویی انتشار پیدا کرده است که نشان می‌‌دهد سربازان اوکراینی، سربازان روسی را می‌کشند.

 

بر‎اساس گزارشی از نیویورک‌تایمز، به نظر می‌رسد ویدئویی که روز دوشنبه در تلگرام منتشر شده است، سربازان اوکراینی را نشان می‌دهد که سربازان به اسارت‌رفته روسی را در روستایی نزدیک کیف می‌کشند.

 

این ویدئو توسط تایمز تأیید شد، اما این رسانه تصمیم گرفت به سبب ماهیت گرافیکی‌اش آن را منتشر نکند. در روزنامه تایمز، یک سرباز اوکراینی نشان داده شده است که سه‌بار به یک‌سرباز روسی شلیک می‌کند... در حالی که صدای مرد دیگری نیز به گوش می‌رسد که می‌گوید: «او هنوز زنده است. از این غارت‌گران فیلم بگیرید. ببینید... او هنوز زنده است. هنوز دارد نفس می‌کشد.»

 

به گزارش تایمز، این ویدئو همچنین سه‌سرباز روسی دیگر را (با بازو‎بندهای سفید که معمولاً توسط سربازان روسی بسته می‌شود)، در نزدیکی قربانی نشان می‌دهد. بنا بر گزارش روزنامه تایمز، یکی از این سربازان زخمی آشکار در سر دارد و دستانش از پشت بسته شده‌اند. به گفته راب لی، که یک محقق نظامی است، سربازان توسط تجهیزاتی مورد محاصره قرار گرفته‌اند و در نزدیکی یک بی‌ام‌دی-۲ (که یک وسیله نقلیه پیاده‌نظام مورد استفاده یگان‌های هوابرد روسیه است) در جاده دراز شده‌اند.

 

در این ویدئو که به صورت مستقل توسط Insider تأیید نشده است، سربازان اوکراینی با بازو‎بندهای آبی قابل شناسایی هستند... آن‌ها مدام عبارت «اوکراین با شکوه» را تکرار می‌کنند، اما معلوم نیست متعلق به کدام واحدند. منتها نکته‌ای که هست اینکه یکی از مردان برخی از آنها را «بچه‌های بلگراویا» می‌نامد؛ که یحتمل به ساختمان مسکونی‌ای به نام بلگراویا اشاره دارد که در چندصد‌متری محل حادثه قرار دارد. به گزارش تایمز، یک خبر‎گزاری اوکراینی گفت که این تله (کمین‌گاه) کار گروهی از داوطلبان گرجستانی «لژیون گرجستان» بود که در سال ۲۰۱۴ برای جنگ در اوکراین تشکیل شده‌اند.

 

بر‎اساس گزارش تایمز، این ویدئو در شمال روستای Dmytrivka، در حدود هفت مایلی جنوب‌غربی بوچا فیلم‌برداری شده است. در اوایل همین هفته، ویدئوهای گرافیکی از دست‌کم ۳۰۰ غیر‎نظامی که در جریان اشغال این شهر توسط روسیه در بوچا کشته شده بودند، منتشر شد. به گفته مقامات اوکراینی، این حمله زمانی اتفاق افتاده است که نیروهای روسی در حال عقب‌نشینی بودند.

 

از زایشگاه ماریوپل تا گور جمعی بوچا

 

براساس گزارش تایمز، در ۳۰ مارس، نیروهای اوکراینی در کمین نیروهای روسی نشستند. وزارت دفاع اوکراین در توئیتی اعلام کرد که این «کار دقیق» توسط نیروهای اوکراینی انجام شده است. اوز کاترجی، روزنامه‌نگار آزاد، ویدئوها و تصاویری از ستون تخریب‌شده را در دوم آوریل در توئیتر منتشر کرد و نوشت که سربازان به او گفته‌اند که از ۴۸ ساعت پیش برای روس‌ها دام پهن شده بوده.

 

در همین اثنا یک سرباز اوکراینی که در این ویدئو میان خودروهای شکسته راه می‌رود، می‌گوید: «این‌ها حتی انسان نیستند.» و اضافه کرده که دو ستوان روسی نیز به اسارت گرفته شده‌اند.

حجم ویدیو: 26.10M | مدت زمان ویدیو: 00:02:24 دانلود ویدیو
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
خسارت واقعی سیل مازندران چقدر است؟! جبران خسارت مردم چگونه انجام می‌شود؟!
حمایت بانک تجارت از طرح‌های زیرساختی، انرژی‌های تجدید پذیر و زنجیره تأمین پروژه‌های استانی
«نبرد هرمز» روز شصت و یکم | گزارش درحال به روز رسانی
تابستان داغ صنایع بورسی؛ درآمد شرکت‌ها از تورم جلو زد!
مدیریت مصرف تهرانی‌ها جواب داد! | به اندازه سد کرج آب صرفه‌جویی شد
ایران خودرو گران می کند، شورای رقابت نظاره می کند؛ مردم تاوان کدام تصمیم را می‌دهند؟
با حضور وزیر میراث فرهنگی و به یاد شهدای مدرسه شجره طیبه میناب برگزار شد؛ رونمایی از بسته فرهنگی «با هم برای ایران» توسط بانک ملی
قدردانی وزیر نیرو از نقش‌آفرینی ملی «بانک دی»
«نبرد هرمز» شصتمین روز | واکنش قالیباف به شکار زیرسطحی آمریکایی در تنگۀ هرمز: ناک اوت!
قدردانی وزیر نیرو از نقش‌آفرینی ملی «بانک دی»
جوایز برندگان نظرسنجی رضایت مشتریان واریز شد
هزار وعده‌ی «احمد» یکی وفا نکند! | وعده افزایش دستمزد کارگران در نیمه دوم سال محقق می‌شود؟
سطح یک نسبت توانگری مالی
افزایش سرمایه ۱۰۷۲ درصدی شرکت پارس خودرو / سرمایه پارس‌خودرو به بیش از ۱۳۳ همت می‌رسد
مهسا بهشتی: طرح حمایت بانک اقتصادنوین از ورزشکاران، فاصله میان «می‌توانم» و «نمی‌توانم» است
رئیس کمیسیون اقتصادی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام: بانک اقتصادنوین مسیر درستی را انتخاب کرده است
عضو کمیسیون اقتصادی: بانک اقتصادنوین، حرمت اولین بودن را نگه داشت
مدیرعامل: «اعتماد» مهمترین سرمایه بانک اقتصادنوین است
جهش درآمد بانک تجارت با ورود به بانکداری مدرن
اعلام اولویت‌های پژوهشی سال ۱۴۰۵ بانک دی
یک مقام آگاه به فراز: روسیه و چین اعلام آمادگی کرده‌اند | همه چیز معطل تامین ارز است
بازآفرینی مراکز رشد در عصر هوش مصنوعی؛ حرکت از استقرار استارتاپ‌ها به پلتفرم ارزش‌آفرین
اولویت مدیرعامل پتروشیمی فارابی در شرایط جنگی: سود بیشتر به قیمت کاهش تولید! | مدیران تاپیکو و تامین اجتماعی از اولویت‌های بهزاد قلی‌پور مطلع‌اند؟
*ساعات ارائه خدمات شعب بانک گردشگری از تاریخ ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد. *
توقیف نفتکش توسط نیرو‌های یمنی در بندر عدن
اعلام اولویت‌های پژوهشی سال ۱۴۰۵ بانک دی
«نبرد هرمز» روز پنجاه و نهم | معاون اول رئیس جمهور: جنگ ما تمام نشده است
نیرو‌های ویژه نیروی دریایی آمریکا عملیات مخفی چهارماهه‌ای را برای پاکسازی مین‌های تنگه هرمز انجام دادند
افزایش بی‌سابقه قیمت سوخت در ایالات متحده به دلیل جنگ ایران و مشکلات پالایشگاهی
پیشنهاد سردبیر
زندگی