۰۴ آبان ۱۴۰۵ ۰۰:۲۴
شنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۵
کد خبر: ۵۱۷۸۱

زمان برداشت یارانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومانی اعلام شد

یارانه نقدی ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومانی متعلق به خردادماه که از ماه پیش به حساب سرپرستان خانوار واریز شده بود، ساعت ۲۴ امروز(شنبه) قابل برداشت است.

از اردیبهشت ماه سال جاری، روند پرداخت یارانه‌ها تغییر کرد که در نتیجه حذف ارز ۴۲۰۰ این اتفاق افتاد. بر این اساس دولت در ساعت ۲۴ روز ۱۹ اردیبهشت ماه دو مرحله یارانه نقدی به حساب سرپرستان خانوار واریز کرد که شامل مرحله ۱۳۵ و ۱۳۶ از یارانه‌ای است که از سال ۱۳۸۹ به حساب سرپرستان خانوار واریز می‌شود.

اما هر دو مرحله مسدود شد و قابل برداشت نبود تا اینکه در ساعت ۲۴ روز ۲۱ ارددیبهشت‌ماه، مرحله ۱۳۵ مربوط به این ماه قابل برداشت شد و مابقی که برای خرداد بود، مسدود باقی ماند. این در حالی است که اعلام سازمان هدفمندی یارانه‌ها نشان می‌دهد که مرحله ۱۳۶ نیز ساعت ۲۴ امروز قابل برداشت خواهد بود.

دولت یارانه جدید را به ازای ۹ دهک درآمدی و برای ۷۲ میلیون نفر واریز کرد که در سه دهک پایین برای هر نفر ۴۰۰ هزار تومان و برای شش دهک بعدی به ازای هر نفر ۳۰۰ هزار تومان پرداخت شده است.

با توجه به اینکه در جریان واریز یارانه اردیبهشت‌ماه، حدود شش میلیون نفر تحت عنوان دهک دهم از لیست یارانه‌بگیران حذف شده بودند، تعدادی نسبت به این موضوع اعتراض داشتند. بر همین اساس سامانه hemayat.mcls.gov.ir از سوی وزارت رفاه برای ثبت اعتراض اعلام شد. افرادی می‌توانند نسبت به اعتراض و درخواست بازبینی در آن اقدام کنند که تا فروردین امسال یارانه ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومانی و یا یارانه معیشتی ۵۵ تا ۲۰۵ هزار تومانی را دریافت می‌کردند و  یا هر دو را داشته‌اند، به عبارتی یارانه‌بگیر بوده‌اند و  یارانه مرحله ۱۳۴ (فروردین) را هم دریافت کرده بودند ولی دیگر مرحله ۱۳۵ و ۱۳۶ یعنی برای اردیبهشت و خرداد که یکجا واریز شد را دریافت نکرده و حذف شدند.

بر اساس دستور رئیس جمهوری، به حساب معترضان نسبت به دهک‌بندی صورت گرفته و حذف، یارانه اردیبهشت ماه واریز ولی مسدود شده تا زمانی که بررسی لازم از سوی وزارت رفاه صورت گرفته و در صورت تایید مشمول یارانه خواهند شد.

همچنین از ۲۷ اردیبهشت‌ماه، طبق قانون بودجه امسال، ثبت نام از جاماندگان یارانه از سوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها آغاز شده است که محدودیتی در زمان ندارند، تمامی کسانی که در حال حاضر یارانه دریافت نمی‌کنند، می‌توانند با شماره‌گیری کد دستوری #کد ملی*۴۳۸۵۷*۴* و مراجعه به سامانه my.gov.ir نسبت به ثبت نام اقدام کنند. لیست ثبت نام کنندگان بعد از پایش اولیه از سوی سازمان هدفمندی به وزارت رفاه جهت بررسی و دهک بندی ارسال خواهد شد و در صورد تایید به لیست یارانه بگیران اضافه می‌شوند.

 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
افتتاح 43 مدرسه کیمیای دانش در مسیر ایفای مسئولیت‌های اجتماعی
ده روزی که می‌تواند جهان را تکان دهد: هنجار‌های دموکراتیک در چهار انتخابات سرنوشت‌ساز در بوته آزمایش
پایداری شاخص بورس در کانال ۸ میلیونی؛ روز پرنوسان تالار شیشه‌ای
حمله پهپادی و موشکی به عربستان سعودی همزمان با تداوم درگیری‌ها با انصارالله
سخنرانی‌های اوباما در اوهایو و میشیگان: نکات کلیدی درباره ترامپ، جنگ ایران و انتخابات میان‌دوره‌ای
افزایش یک درجه‌ای مجازات جرائم مرتبط با کارگزاران بیگانه در مصوبه مجلس
معماری جنگ بی‌پایان؛ ترومای قدرت و پیامد‌های بن‌بست امنیتی در کارنامه نتانیاهو
انتخابات اسرائیل اهمیت دارد و این تنها مسئله اسرائیلی‌ها نیست
حامیان ناراضی نتانیاهو، هدف اصلی کارزار انتخاباتی اسرائیل
چمران: قصور شهرداری درباره درختان چیتگر را رها نمی‌کنیم
وزیر امور خارجه در آیین گشایش موزه شهید خرازی: عقلانیت توأم با تعهد انقلابی، ویژگی بارز دیپلمات فقید بود
پدر علم هیدروژئولوژی ایران: ال‌نینو عامل سیل‌های سراسری نیست
باراک اوباما در سخنرانی انتخاباتی میان‌دوره‌ای، ترامپ را عامل «هرج‌ومرج و ظلم» توصیف کرد
سمیه گلپور: تاوان مماشات با وزیر کار از جیب کارگر و بازنشسته پرداخت می‌شود | هیأت رییسه مجلس استیضاح میدری را وتو می‌کند؟!
کوه کلنگ در چند قدمی سکونتگاه‌ها| ساکنان اطراف نطنز از خطر احتمالی چه می‌دانند؟
معماری بقا و جهش صنعتی؛ درس‌های تاریخی خروج از تله انزوای فناوری
صدور هشدار نارنجی؛ طوفان، رگبار سیل‌آسا و مواج‌شدن خزر در راه است
به بهانه اجرایی شدن افزایش ۴۰ درصدی قیمت بسته‌های اینترنت ؛ نگاهی به پشت‌پرده هزینه‌های ارزی شبکه و مقایسه آن با گرانی سایر کالاها
تأمین مالی پروژه‌های گردشگری با استفاده از ظرفیت‌های بانک شهر
تفاوت ساختاری «جنگ سرد» و «جنگ فرسایشی»
هشدار ترامپ درباره احتمال اجرای عملیات نظامی تازه علیه ایران
چگونه با متاتریدر تحلیل تکنیکال انجام دهیم؟ راهنمای معامله‌گران
خبرگزاری کره جنوبی از سفر کیم جونگ اون به چین خبر داد
محسنی‌اژه‌ای در نشست با اقتصاددانان: حل بحران‌های اقتصادی نیازمند اجماع، واقع‌بینی و آرایش جنگی است
چگونه تسلط انرژی ترامپ به غرور مفرط تبدیل شد
بهسازی یک جاده آنتنی دیگر در خوزستان / تسهیل تردد میان روستای سور مقداد و شهر امیدیه با پیگیری امیر حیات مقدم
ریزش سنگین طلا در بازار‌های جهانی؛ عقب‌نشینی هر اونس طلا به کانال ۳ هزار دلاری
جهش سه‌دلاری قیمت نفت برنت به ۱۱۶ دلار و ۷۲ سنت در پی حملات انصارالله
با تشدید بحران، فرصت برای امدادرسانی به شهر تعز در یمن رو به پایان است
پیشنهاد سردبیر
زندگی