چهارشنبه ۲۵ تير ۱۴۰۴ 16 July 2025
پنجشنبه ۰۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۲
کد خبر: ۵۳۲۶۰

امیرعبداللهیان: روی موضوعات باقیمانده پادمانی بسیار جدی هستیم

امیرعبداللهیان: روی موضوعات باقیمانده پادمانی بسیار جدی هستیم
به هیچ وجه حاضر نیستیم در شرایطی که همه به برجام برمی‌گردند برخی اتهامات سیاسی آژانس علیه ایران باقی مانده باشد

حسین امیرعبداللهیان امشب در جمع ایرانیان مقیم تانزانیا گفت: دولت دو مسیر را به طور همزمان دنبال می‌کند تلاش برای بی اثر کردن تحریم‌‌ها و تلاش برای توسعه اقتصادی بدون نگاه به برجام. با فرض اینکه چند روز دیگر یا چند هفته دیگر توافق ما به نقطه قطعی برسد باز تحریم‌‌های ثانویه برداشته می‌شود اما تحریم‌های اولیه باقی می‌ماند.

وی افزود: دولت مصمم است برنامه توسعه پایدار اقتصادی را با نگاه به بی اثر کردن تحریم‌ها را ادامه دهد. مسیر مذاکرات را در ماه‌های گذشته طی کردیم. روز گذشته پاسخ طرف آمریکایی به پیشنهادات مکتوب خودمان از طریق هماهنگ کننده اتحادیه اروپا دریافت کردیم. در ماه‌های گذشته پیشرفت‌های زیادی در تدوین متن داشتیم و آخرین دیدگاه های خود را به طرف آمریکایی منتقل کردیم در برخی موضوعات باید تاکید بیشتری انجام می‌شد. روز گذشته پاسخ طرف آمریکایی را دریافت کردیم در حال بررسی و آنالیز پاسخ روز گذشته هستیم. روی موضوعات باقیمانده پادمانی بسیار جدی هستیم و به هیچ وجه حاضر نیستیم در شرایطی که همه به برجام برمی‌گردند برخی اتهامات سیاسی و بی اساس آژانس علیه ایران باقی مانده باشد و آنها بخواهند مثل استخوان لای زخم هر زمان خواستند این ادعاهای برخاسته از محیط ناامن کننده رژیم صهیونیستی را تکرار کنند.

وزیر خارجه بیان کرد: امیدواریم اگر طرف آمریکایی‌ در تهداتش جدی باشد و چنانچه در بررسی‌‌ها به نقطه مطلوب توافق برسیم امیدواریم در تلاش برای بی اثر کردن تحریم‌های اولیه برای بازگشت همه طرف ‌ها به توافق و لغو تحریم‌ها بتوانیم به مرحله نهایی مذاکرات برسیم.

وی ادامه داد: چنانچه بررسی‌های ما به نقطه‌ای برسید جمع بندی تیم کارشناسی ما رعایت ملاحظات و خطوط قرمز ایران باشد گام بعدی جمع شدن وزرا در وین برای جمع بندی گفت‌وگوها و توافقات است و براساس جدول زمانبندی که در مورد بررسی‌های کارشناسی ما در دست اقدام است امیدواریم به مراحل بعدی بتوانیم وارد شویم

امیرعبداللهیان خاطرنشان کرد: مادامی که در حوزه رعایت خطوط قرمز و وجود منافع ملت ایران مطمئن نشویم هیچ شتاب و عجله‌ای در این موضوع نخواهیم کرد.

وی گفت: امیدوارم در هر دو مسیر ایران با حمایت گسترده مردمی و تلاش‌هایی که در ماه‌های گذشته انجام شده بتوانیم کماکان در همه موضوعات از جمله علم، فناوری و دفاعی و ... در سایر موضوعات در نوک قله قرار بگیریم.

 

منبع خبر : انتخاب
منبع: انتخاب
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

بازگشایی فرودگاه موصل، ۸ سال پس از شکست داعش

مقتول جعلی به کمک هوش مصنوعی!

روز سوم حملات اسرائیل به سوریه؛ وزارت دفاع بمباران شد!

رونالدو بازیکن فصل لیگ عربستان شد

پزشکیان: مواجهه با کسانی که نسبت به ما نقد‌هایی دارند، اما در زمان جنگ تحمیلی پای ایران ایستادند، اصلاح شود

هشدار نتانیاهو؛ وضعیت در سویداء بسیار خطرناک است

بعضی‌ها نگویند شما مدام آمریکا را تحریک می‌کنید؛ نه، آمریکا تحریک نمی‌خواهد؛ آمریکا دشمن است

حملات اسرائیل به کاخ ریاست‌جمهوری و وزارت دفاع سوریه + ویدیو

وزیر صمت، سهم صادرات غیرنفتی ایران را اعلام کرد

فرمانده کل ارتش: دشمن نقشه‌های شومی برای کشور داشت

اسرائیل دوباره به ایران حمله می‌کند؟ | سفیر سابق ایران در عراق: آنها به دنبال آماده‌سازی برای عملیات هستند

آغاز پرداخت کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ از هفته آینده

رسانه اسپورت امارات: قائدی برای النصر به میدان می‌رود

وزیر نفت: شرکت ملی پالایش، می‌خواهد بنزین ویژه و با کیفیت مناسب‌تری را در اختیار مردم قرار دهد

پیشنهاد سردبیر
زندگی