۱۸ شهريور ۱۴۰۵ ۱۳:۰۵
دوشنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۶
کد خبر: ۵۴۵۵۳

جانشین فرماندهی انتظامی کشور : ۲ هزار مامور پلیس در اغتشاشات مصدوم شدند

جانشین فرماندهی انتظامی کشور : ۲ هزار مامور پلیس در اغتشاشات مصدوم شدند
جانشین فرماندهی انتظامی کشور گفت: قانون به ما تکلیف کرده است که مسئول برخورد با مجرمان باشیم، البته بدانید کشته‌سازی یکی از ترفندهای این افراد است همچنین برخی‌ها را می زنند و می‌کشند و این اقدام را به گردن نیروهای نظامی و انتظامی می‌اندازند و در تجمعات اعلام می‌کنند که پلیس آنان را کشته است.

جانشین فرماندهی انتظامی کشور گفت: حدود دو هزار نفر از نیروهای پلیس در اغتشاشات اخیر مصدوم شدند.

سردار قاسم رضایی در جمع خبرنگاران افزود: حوادث اخیری که در کشور رخ داد به این دلیل بود که عده‌ای بدون بررسی و مطالعه بر روی موضوع اعتراضی خود به معاندین و منافقان خفته خوراک دادند. این افراد باید جواب ملت را بدهند زیرا آنها در هزینه‌هایی که برای نظام به وجود آوردند سهم دارند.

وی تاکید کرد: دستگاه قضایی قطعا به اقدامات این افراد رسیدگی خواهد کرد زیرا برای مردم فتنه ایجاد کرده و باعث ایجاد خسارات شخصی، دولتی و سازمانی شدند.

به گفته جانشین فراجا، جمعیتی که مرتکب این اقدامات شدند در مقابل جمعیت ملت ایران هیچ هستند، افرادی با عنوان دانشجو و یا صنوف مختلف این اقدامات را انجام دادند که بخش اعظم آنها به صورت احساسی عمل کردند.

رضایی ادامه داد: از طرفی در میان این افراد کسانی هم هستند که مزدور بوده و اقدامات خرابکارانه خود را انجام دادند که البته تعدادشان اندک است همچنین در بین دستگیر شدگان از منافقان، گروه‌های چپ، گروه‌های منحله مانند کوموله و دموکرات وجود داشتند که آنها مسلحانه دستگیر شدند.

وی خاطرنشان کرد: پلیس از تجمعات قانونی استقبال می‌کند، برخی از اعتراضات ممکن است از مبادی مکاتبه‌ای صورت گیرد که ما از این موارد استقبال خواهیم کرد و به صورت انتظامی امنیت این تجمعات را برقرار می‌کنیم اما افرادی در این بین از فرصت به وجود آمده سواستفاده می‌کنند و مغازه‌ها و ماشین‌های مردم را به آتش می کشند، یا به آلات و ادوات خدماتی شهرداری آسیب وارد می‌کنند، این رفتارها دیگر اعتراض نیست و اغتشاش است.

 

کشته‌سازی ترفندی که گردن نیروهای نظامی و انتظامی می‌اندازند

 

رضایی با بیان اینکه این اقدامات مورد توجه هیچ ملت و کشوری نیست افزود: قانون به ما تکلیف کرده است که مسئول برخورد با مجرمان باشیم، البته بدانید کشته‌سازی یکی از ترفندهای این افراد است همچنین برخی‌ها را می زنند و می‌کشند و این اقدام را به گردن نیروهای نظامی و انتظامی می‌اندازند و در تجمعات اعلام می‌کنند که پلیس آنان را کشته است.

به گفته وی، برخی از افراد با اظهارنظرهای نادرست و نابه جای خود منافقان خفته را بیدار کردند، افرادی که در فتنه ۸۸ آن همه خسارت به بار آوردند، امروز مواردی را مطرح می‌کنند که باعث ایجاد آسیب و زیان به مردم می‌شوند، آیا اینها خجالت نمی‌کشند، در مقابل ملت حیا نمی‌کنند.

رضایی تاکید کرد: این افراد در زمانی که مسئولیت داشتند در حق مردم خیانت کردند و حالا حامی مردم شده‌اند. مردم فهمیم هستند و این موارد را به خوبی درک می‌کنند، زمانی که این افراد اظهار نظر می‌کنند مردم به آنها نیشخند می‌زنند.

وی اضافه کرد: افرادی که اغتشاشات را به وجود آوردند باعث شدند تا مستکبران به ویژه رژیم صهیونیسمی در رابطه با این موضوع واکنشی را نشان بدهند، برخی از کشورهای غربی نیز ناخواسته از حرف‌های این افراد تبعیت کردند.

 

منبع خبر : ایرنا
منبع: ایرنا
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
محمدرضا کیانفر
-
دوشنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۱
0
.
روح‌الله متفکرآزاد نماینده تبریز گفت: نیروی انتظامی این غائله را یکباره تمام کند.

آقای متفکرآزاد،
نیروهای انتظامی تظاهرکنندگان را اعضای خانواده ی خودشان می‌دانند و فقط فرامینی را اجرا می‌کنند که بر اساس قانون اساسی باشد.
آنان که سوار اسب گلگون شده‌اند، از مکمن ارتجاع بیرون شده‌اند.
با آنکه گرو برده به قانون‌شکنی، امروز نماینده‌ی قانون شده‌اند.

سرور گرامی،
تنها راه نجات میهن اتحاد ماست که هم‌صدا جمهوری اسلامی را تشویق به انجام دو فوریت نماییم:
1- قطع دشمنی با آمریکا برای دفع تهدیدات خارجی.
2- به رسمیت شناختن حق آزادی بیان مصوب قانون اساسی جهت حل مشکلات داخلی.
با تشکر از توجه شما.
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
«نبرد هرمز» روز شصت و یکم | گزارش درحال به روز رسانی
تابستان داغ صنایع بورسی؛ درآمد شرکت‌ها از تورم جلو زد!
مدیریت مصرف تهرانی‌ها جواب داد! | به اندازه سد کرج آب صرفه‌جویی شد
ایران خودرو گران می کند، شورای رقابت نظاره می کند؛ مردم تاوان کدام تصمیم را می‌دهند؟
با حضور وزیر میراث فرهنگی و به یاد شهدای مدرسه شجره طیبه میناب برگزار شد؛ رونمایی از بسته فرهنگی «با هم برای ایران» توسط بانک ملی
«نبرد هرمز» شصتمین روز | واکنش قالیباف به شکار زیرسطحی آمریکایی در تنگۀ هرمز: ناک اوت!
قدردانی وزیر نیرو از نقش‌آفرینی ملی «بانک دی»
جوایز برندگان نظرسنجی رضایت مشتریان واریز شد
هزار وعده‌ی «احمد» یکی وفا نکند! | وعده افزایش دستمزد کارگران در نیمه دوم سال محقق می‌شود؟
سطح یک نسبت توانگری مالی
افزایش سرمایه ۱۰۷۲ درصدی شرکت پارس خودرو / سرمایه پارس‌خودرو به بیش از ۱۳۳ همت می‌رسد
یک مقام آگاه به فراز: روسیه و چین اعلام آمادگی کرده‌اند | همه چیز معطل تامین ارز است
بازآفرینی مراکز رشد در عصر هوش مصنوعی؛ حرکت از استقرار استارتاپ‌ها به پلتفرم ارزش‌آفرین
اولویت مدیرعامل پتروشیمی فارابی در شرایط جنگی: سود بیشتر به قیمت کاهش تولید! | مدیران تاپیکو و تامین اجتماعی از اولویت‌های بهزاد قلی‌پور مطلع‌اند؟
*ساعات ارائه خدمات شعب بانک گردشگری از تاریخ ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد. *
توقیف نفتکش توسط نیرو‌های یمنی در بندر عدن
اعلام اولویت‌های پژوهشی سال ۱۴۰۵ بانک دی
«نبرد هرمز» روز پنجاه و نهم | معاون اول رئیس جمهور: جنگ ما تمام نشده است
نیرو‌های ویژه نیروی دریایی آمریکا عملیات مخفی چهارماهه‌ای را برای پاکسازی مین‌های تنگه هرمز انجام دادند
افزایش بی‌سابقه قیمت سوخت در ایالات متحده به دلیل جنگ ایران و مشکلات پالایشگاهی
کاهش ترافیک تنگه هرمز به کمترین میزان از ماه می‌در پی حملات آمریکا و ایران به شناور‌ها
افزایش قیمت نفت در پی حملات متقابل آمریکا و ایران به شناور‌ها
خزانه‌داری سکوهای آنلاین بانک صادرات ایران، راه را برای ست نمودن گواهی طلا و نقره هموار کرد
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
پیشنهاد سردبیر
زندگی