۰۳ آبان ۱۴۰۵ ۰۸:۲۰
دوشنبه ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۹
کد خبر: ۵۵۸۲۳

انتقاد پزشکیان از اصولگرایان: هیچ تقصیری را گردن نمی‌گیرند

انتقاد پزشکیان از اصولگرایان: هیچ تقصیری را گردن نمی‌گیرند
مسعود پزشکیان نماینده اصلاح طب مجلس به روزنامه شرق گفت: اگر طبق آنچه در سیاست‌های کلی گفته شد عمل می‌کردیم، اکنون باید قدرت اول منطقه می‌بودیم. اشکال در افرادی است که به اسم سیاست‌های کلی راه خودشان را می‌روند و سیاست‌هایی را که رهبری فرمودند، زیر پا می‌گذارند و ادعا می‌کنند آقا این‌طور گفته است. درحالی‌که طبق گفته رهبری در سیاست‌های کلی، قرار بود تا سال ۱۴۰۴ قدرت اول منطقه باشیم اما بررسی کنید آیا قدرت اول شدیم یا عقب ماندیم؟

این نماینده مجلس با انتقاد از برخی مسئولان ادامه داد: «کسانی که نارسایی‌های خودشان را توجیه می‌کنند، دیگران را مخالف نظام معرفی می‌کنند. آنها با این بهانه‌ها سعی در حذف دیگران دارند و این نوع نگاه اشکال دارد».

پزشکیان در پاسخ به این سؤال که دولت و مجلس باید چه برنامه راهبردی برای کاهش نارضایتی‌ها و رفع احساس تبعیض و ایجاد اشتغال و... ارائه دهند؟ گفت: «قانون و سیاست‌های کلی اگر درست اجرا می‌شد، اصولا نباید چنین مشکلاتی به وجود می‌آمد و زمینه ایجاد نارضایتی را ایجاد می‌کرد؛ اما به‌جای اینکه اعتراف کنیم ما بلد نبودیم سیاست‌های کلان را به‌درستی اجرا کنیم و بپذیریم و بگوییم ما قصور کردیم، می‌گوییم آنها ضد انقلاب‌اند، آنها توطئه‌گر هستند، آنها فلان‌اند؛ درحالی‌که ما بلد نبوده‌ایم سیاست را درست اجرا کنیم». 

او تأکید کرد: «اگر به‌درستی سیاست‌های کلان و برنامه‌های راهبردی را اجرا می‌کردیم، اشتغال ایجاد می‌شد و فقر از بین می‌رفت و فساد می‌خشکید؛ اما اکنون برای فرار از مسئولیت به معترض می‌گویند تو با نظام مخالفی! آنها به‌جای اینکه بگویند ما بلد نبوده‌ایم، می‌گویند رهبری این‌طور گفته است‌ اما این حرف‌ها صحت ندارد». پزشکیان در ادامه تأکید کرد: «رهبری گفته‌اند طبق سیاست‌های کلی عمل کنید.

او ادامه داد: «عده‌ای از این آقایان به‌جای اینکه اشکالات را بپذیرند، می‌گویند همه تقصیرها به گردن اصلاح‌طلب‌هاست. تقصیرها برعهده فلان گروه است؛ یعنی هیچ قصوری را متوجه خود نمی‌دانند و همه تقصیرها به گردن دیگران است؛ یعنی از این فرصت برای تسویه‌حساب‌های دسته و گروهی و جناحی خودشان استفاده می‌کنند». 

پزشکیان گفت: منطق حکم می‌کند صدای اعتراضات بخشی از جامعه که به کف خیابان آمده‌اند و حرفی برای گفتن دارند، از سوی مسئولان امر باید شنیده شود و به‌جای بی‌توجهی به این مطالبات، سعی در جبران مواردی شود. البته شاید در مقطعی با روش‌های مختلف بتوان این اعتراضات را ساکت کرد اما بیم آن می‌رود که در بلندمدت به آتش زیر خاکستر بدل شود که نگران‌کننده است.

 

منبع خبر : خبرآنلاین
منبع: خبرآنلاین
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
افتتاح 43 مدرسه کیمیای دانش در مسیر ایفای مسئولیت‌های اجتماعی
کوه کلنگ در چند قدمی سکونتگاه‌ها| ساکنان اطراف نطنز از خطر احتمالی چه می‌دانند؟
معماری بقا و جهش صنعتی؛ درس‌های تاریخی خروج از تله انزوای فناوری
صدور هشدار نارنجی؛ طوفان، رگبار سیل‌آسا و مواج‌شدن خزر در راه است
به بهانه اجرایی شدن افزایش ۴۰ درصدی قیمت بسته‌های اینترنت ؛ نگاهی به پشت‌پرده هزینه‌های ارزی شبکه و مقایسه آن با گرانی سایر کالاها
تأمین مالی پروژه‌های گردشگری با استفاده از ظرفیت‌های بانک شهر
تفاوت ساختاری «جنگ سرد» و «جنگ فرسایشی»
هشدار ترامپ درباره احتمال اجرای عملیات نظامی تازه علیه ایران
چگونه با متاتریدر تحلیل تکنیکال انجام دهیم؟ راهنمای معامله‌گران
خبرگزاری کره جنوبی از سفر کیم جونگ اون به چین خبر داد
محسنی‌اژه‌ای در نشست با اقتصاددانان: حل بحران‌های اقتصادی نیازمند اجماع، واقع‌بینی و آرایش جنگی است
چگونه تسلط انرژی ترامپ به غرور مفرط تبدیل شد
بهسازی یک جاده آنتنی دیگر در خوزستان / تسهیل تردد میان روستای سور مقداد و شهر امیدیه با پیگیری امیر حیات مقدم
ریزش سنگین طلا در بازار‌های جهانی؛ عقب‌نشینی هر اونس طلا به کانال ۳ هزار دلاری
جهش سه‌دلاری قیمت نفت برنت به ۱۱۶ دلار و ۷۲ سنت در پی حملات انصارالله
با تشدید بحران، فرصت برای امدادرسانی به شهر تعز در یمن رو به پایان است
وزرای خارجه اروپا و خاورمیانه بر لزوم دیپلماسی و پرهیز از حملات جدید به ایران تأکید کردند
میان‌دوره‌ای ۲۰۲۶؛ رأی‌گیری جهانی در لباس انتخابات داخلی آمریکا
سنتز عهدشکنی؛ کارنامه تاریخی واشنگتن در انهدام معاهدات بین‌المللی و پشت کردن به متحدان
از حاشیه تا ائتلاف اضطراری؛ واکاوی ساختاری جایگاه اعراب ۴۸ در سپهر سیاسی اسرائیل
از صلح پاریس تا پایان جنگ آمریکا و ویتنام؛ واکاوی یک توافق
بخش مراقبت‌های ویژه قلبی (CCU) بیمارستان نوید بندر امام استان خوزستان راه‌اندازی شد
تناقض در رفتار برجامی ترامپ | چرا واشنگتن ۱۷ ماه پس از شعارهای انتخاباتی در توافق ماند؟
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
حمایت از واحدهای آسیب‌دیده جنگ ۴۰ روزه/ پرداخت بیش از ۷ همت تسهیلات حمایتی از سوی بانک ملی ایران
رشد ۹ برابری سود عملیاتی بانک پارسیان در نیمه نخست سال
پیشنهاد سردبیر
زندگی