۱۶ شهريور ۱۴۰۵ ۰۴:۱۷
چهارشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۴
کد خبر: ۵۶۳۸۶
سخنگوی وزارت صمت خبر داد:

اعلام اسامی شرکت‌های واردکننده خودرو

اعلام اسامی شرکت‌های واردکننده خودرو
سخنگوی وزارت صمت از افزایش تعداد شرکت‌های واردکننده خودرو خبر داد و گفت: اسامی سایر شرکت‌های واردکننده خودرو پس از تکمیل بررسی‌‌ها اعلام می‌شود.

سخنگوی وزارت صمت با بیان اینکه هیچ انحصاری درخصوص شرکت‌های واردکننده خودرو وجود ندارد، گفت: اسامی سایر شرکت‌های واردکننده خودرو پس از تکمیل بررسی‌‌ها اعلام می‌شود.

به گزارش فراز دیلی به نقل از فارس، امید قالیباف در پاسخ به این سوال که اسامی سایر شرکت‌های واردکننده خودرو چه زمانی اعلام می‌شود، گفت: ۳۸۰ تقاضا توسط شرکت‌ها برای  واردات خودرو به وزارت ارسال شد که این تقاضاها در حال بررسی است. 

سخنگوی وزارت صمت اظهار کرد: تاکنون اسامی ۱۲ شرکت واردکننده خودرو که شرایط لازم مطابق آئین‌نامه واردات خودرو را داشتند به عنوان واردکننده مجاز اعلام شده است و پس تکمیل بررسی‌ پرونده ‌متقاضیان واردات خودرو، اسامی جدید شرکت‌های مجاز برای واردات خودرو اعلام می‌شود. 

واردات+خودرو

او افزود: شرایط واردات را آئین نامه واردات خودرو که قانون و مصوب مجلس است تعیین می‌کند و لذا شرکتهای متقاضی واردات خودرو که دارای نمایندگی خدمات پس از فروش باشند و بتوانند سند و مدرکی برای انتقال فناوری ارائه دهند مجوز واردات خودرو می‌گیرند. 

سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: الزام داشتن نمایندگی پس از فروش برای واردکنندگان خودرو در جهت رفاه حال مصرف‌کننده خودرو در آئین‌نامه آمده است و لذا اسامی تمام ۱۲ شرکتی که تاکنون به عنوان واردکننده خودرو مجوز گرفته‌اند براساس آئین نامه شرایط را داشته‌اند بنابراین هیچ انحصاری در واردات خودرو وجود ندارد و حاکمیت در آئین‌نامه تاکید کرده است که باید منافع مصرف‌کننده تامین شود و لذا براساس ضوابط به متقاضیان مجوز داده شده است. 

قالیباف اظهار گفت: اگر مجوز برای واردات به شرکتی داده می‌شود قطعا براساس استدلال قوی است و اگر هم به شرکتی مجوز داده نمی‌شود آن هم براساس استدلال قوی است. 

او بیان کرد: جوانب مختلقی برای دادن مجوز به متقاضیان خودرو در نظر گرفته شده و مجوز واردات به شرکت‌هایی که سوء سابقه در واردات دارند و نمی‌توانند خدمات پس از فروش ارائه دهند داده نمی‌شود. 

پس از بررسی‌ پرونده شرکت‌های متقاضی واردات خودرو  توسط وزارت صمت در ابتدا اسامی ۷ شرکت سایپا، پارس خودرو، سایپا سیتروئن، تجارت بین‌المللی و پشتیبانی کرمان خودرو و خودروسازی فردا به عنوان شرکت‌های مجاز برای واردات خودرو اعلام شد و پس از آن نیز اسامی ۵ شرکت دیگر به نام‌های بهمن خودرو، ایران خودرو، معین خودرو، ایرتویا و دیار خودرو به فهرست واردکنندگان خودرو اضافه کرد. 

به گفته سخنگوی وزارت صمت هیچ محدودیتی برای شرکت‌های متقاضی واردات خودرو وجود ندارد و در صورتی که شرکت متقاضی واردات خودرو شرایط موجود در آئین‌نامه را احراز کند، به فهرست شرکت‌های واردکننده خودرو اضافه می‌شود.  

 

منبع خبر : فارس
منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی