چهارشنبه ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ 03 September 2025
پنجشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۰
کد خبر: ۵۶۸۶۶

انسیه خزعلی: ورزش بانوان در دولت سیزدهم ۱۰۰ درصد رشد داشته است

انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: آمارهای کسب عناوین و افتخارات نشان می‌دهد ورزش بانوان در دولت سیزدهم نسبت به دوره قبل ۱۰۰ درصد رشد داشته است.

به گزارش معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، انسیه خزعلی در حاشیه مراسم تجلیل از ورزشکاران با اشاره به ضرورت حضور بانوان در عرصه ورزش ملی و بین‌المللی اظهار داشت: همچنین تعداد مدال آوران ۲ برابر شده که این جای بسی خوشحالی است و بهترین سند برای شکوفایی بانوان ورزشی در دولت سیزدهم به شمار می‌رود.

وی با اشاره به تجلیل از ۳۰۰ مدال آور در مراسم افزود: در این نشست ورزشکاران نیازها و مطالبات خود را صریحا و بدون واسطه با رئیس جمهور مطرح کردند؛ بعضی از ورزشکاران در قالب سخنرانی و بعضی به صورت حضوری و برخی دیگر با دادن نامه دغدغه‌های خود را در زمینه ورزش حرفه‌ای بانوان با رئیس جمهور مطرح کردند.

خزعلی اظهار داشت: بیشترین مطالباتی که از سوی ورزشکاران زن مدال آور مطرح شد در اختیار داشتن امکانات ورزشی، ایجاد ‌سالن های ورزشی مناسب، تامین ‌تجهیزات حرفه ای ورزشی، پشتیبانی برای سفرهای خارجی و مشارکت در مسابقات بین المللی بود.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه یکی از مهمترین درخواست‌های ورزشکاران بانو مهیا شدن شرایط استخدام بود، تصریح کرد: با درنظر گرفتن شرایط فعلی کشور و محدودیت‌ها این خواسته به حق مدال آوران زن ورزشکار باید درنظر گرفته شود و جا دارد از سوی وزارت ورزش در این مورد اهتمام و حمایت ویژه صورت بگیرد.

مراسم تجلیل از بانوان مدال آوران ورزشی ایران به میزبانی حمیدسجادی وزیر ورزش، و با حضور سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور و انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با حضور بانوان افتخارآفرین ورزشی برگزار شد.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

اکتشاف «تایتانیک»؛ پوششی برای عملیات سری آمریکا بود؟

آذر منصوری:  لغو کنسرت خیابانی همایون شجریان، فراتر از یک تصمیم اداری یا امنیتی است

افشای مکالمات پوتین و رئیس‌جمهور چین درباره جاودانگی و طولانی کردن عمر انسان تا ۱۵۰ سال

منابع کالابرگ برای هفت دهک تأمین شده؛ پرداخت‌ها از امروز یا فردا آغاز می‌شود

از گلوی من دستاتو بردار!

رئیس سازمان پدافند غیر عامل: هیچ‌یک از فرماندهان شهید ما در جنگ ۱۲ روزه، از ابزارها یا اپلیکیشن‌ها استفاده نمی‌کردند

تسریع در تکمیل طرحهای ریلی کشور از الزامات توسعه کشور است

مهلت انتخاب رشته کنکور تا این تاریخ تمدید شد

ویدیو؛ بازی ۲ پلنگ ایرانی در پارک ملی شیراز

ادعای شاباک: طرح ترور بن گویر را خنثی کردیم

پایان سفر چهار روزه به چین؛ پزشکیان به ایران بازگشت

مرگ کوهنورد ۸۲ ساله در هنگام بازگشت از دماوند

درباره افزایش بودجه نظامی کشور، بر اساس نیاز‌ها و جهت‌گیری‌های کلان تصمیم‌گیری می‌شود

پیشنهاد سردبیر
زندگی