۰۲ آبان ۱۴۰۵ ۱۶:۰۸
جمعه ۱۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۱
کد خبر: ۵۷۵۳۱

عضو کمیسیون انرژی مجلس مطرح کرد؛ تراز منفی ۲۰۰ میلیون مترمکعبی کشور در بخش گاز

عضو کمیسیون انرژی مجلس مطرح کرد؛ تراز منفی ۲۰۰ میلیون مترمکعبی کشور در بخش گاز
یک نماینده مجلس با اشاره به تراز منفی ۲۰۰ میلیون مترمکعبی کشور در بخش گاز بیان کرد: ناترازی در بخش گاز و برق موجب ضرر رسیدن به تولید کننده و مصرف کننده می‌شود.

پرویز محمدنژاد شامگاه پنج شنبه در گفتگوی ویژه خبری شبکه باران با اشاره به اینکه تصویب و پیگیری اجرای قوانینی همچون قانون راهبردی لغو تحریم‌ها، جهش تولید و شفافیت از جمله اقدامات این مجلس است، اظهار کرد: یکی از قوانینی که هفته گذشته از مجلس به دولت ابلاغ شده مربوط به صنعت برق است و اجرای آن دستاورد بزرگی را در این بخش به ارمغان می‌آورد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به اینکه اگر بودجه بر اساس عملکرد تنظیم شود درصد خطای آن کاهش می‌یابد، افزود: انحراف امروز بودجه ماحصل عدم توجه به عملکرد گذشته است اما بنا بر این است که بودجه سال آینده بر اساس میزان تحقق بودجه بسته شود زیرا عملیاتی بستن بودجه ثمرات بیشتری را برای جامعه دارد.

وی با اشاره به تراز منفی ۲۰۰ میلیون مترمکعبی کشور در بخش گاز بیان کرد: ناترازی در بخش گاز و برق موجب ضرر رسیدن به تولید کننده و مصرف کننده می‌شود.

محمدنژاد مجموعه اقدامات انجام گرفته برای رفع ناترازی بخش گاز و برق را خوب ارزیابی کرد و افزود: مدیریت خوبی در این بخش صورت گرفته و ثمره این اقدامات نیز باعث می‌شود تا سه سال آینده میزان کمبود گاز و برق در کشور کاهش یابد.

وی با اشاره به اجرایی کردن کابل خودنگهدار برق در گیلان با اعتبار ۲۵۰ هزار میلیارد تومان گفت: کابل خودنگهدار از روش‌های مدرنی است که ارزش بالایی دارد و باعث تثبیت ولتاژ شده و از سرقت سیم برق نیز که از مشکلات مهم این بخش به شمار می‌رود، جلوگیری می‌کند.

نماینده مردم شهرستان لنگرود در مجلس با بیان اینکه برای رفع تنش آبی در این منطقه ۱۸ پمپاژ آب تعبیه شد، بیان کرد: اگر این اقدام انجام نمی‌شد میزان برداشت محصولات کشاورزی از رقم فعلی بسیار کمتر بود لذا برای رفع مشکلات قرار است پمپاژ قوی در دو نقطه مهم شهرستان لنگرود راه اندازی شود که میزان وابستگی به آب سد سفیدرود کاهش یابد.

وی با بیان اینکه از اعتبارات دولت به صورت تهاتر استفاده می‌شود، تصریح کرد: قرار است امسال تعداد زیادی از تالاب‌های استان گیلان برای تأمین آب مورد نیاز کشاورزی پاکسازی و به بهره برداری برسد.

محمدنژاد با بیان اینکه میزان تلفات آب در مسیر سد سفیدرود به شهرستان لنگرود ۶۰ درصد است، عنوان کرد: ایجاد منبع در محل مصرف از هدررفت این حجم از آب جلوگیری می‌کند.

نماینده مردم لنگرود در مجلس ادامه داد: امسال برای دو سد شهرستان لنگرود یعنی یکی در منطقه اطاقور و دیگری در چاف و چمخاله، پمپاژ راه اندازی می‌شود تا سال زراعی با تنش آبی کمتری داشته باشیم.

 

منبع خبر : مهر
منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
افتتاح 43 مدرسه کیمیای دانش در مسیر ایفای مسئولیت‌های اجتماعی
معماری بقا و جهش صنعتی؛ درس‌های تاریخی خروج از تله انزوای فناوری
صدور هشدار نارنجی؛ طوفان، رگبار سیل‌آسا و مواج‌شدن خزر در راه است
تأمین مالی پروژه‌های گردشگری با استفاده از ظرفیت‌های بانک شهر
تفاوت ساختاری «جنگ سرد» و «جنگ فرسایشی»
هشدار ترامپ درباره احتمال اجرای عملیات نظامی تازه علیه ایران
چگونه با متاتریدر تحلیل تکنیکال انجام دهیم؟ راهنمای معامله‌گران
خبرگزاری کره جنوبی از سفر کیم جونگ اون به چین خبر داد
محسنی‌اژه‌ای در نشست با اقتصاددانان: حل بحران‌های اقتصادی نیازمند اجماع، واقع‌بینی و آرایش جنگی است
چگونه تسلط انرژی ترامپ به غرور مفرط تبدیل شد
بهسازی یک جاده آنتنی دیگر در خوزستان / تسهیل تردد میان روستای سور مقداد و شهر امیدیه با پیگیری امیر حیات مقدم
ریزش سنگین طلا در بازار‌های جهانی؛ عقب‌نشینی هر اونس طلا به کانال ۳ هزار دلاری
جهش سه‌دلاری قیمت نفت برنت به ۱۱۶ دلار و ۷۲ سنت در پی حملات انصارالله
با تشدید بحران، فرصت برای امدادرسانی به شهر تعز در یمن رو به پایان است
وزرای خارجه اروپا و خاورمیانه بر لزوم دیپلماسی و پرهیز از حملات جدید به ایران تأکید کردند
میان‌دوره‌ای ۲۰۲۶؛ رأی‌گیری جهانی در لباس انتخابات داخلی آمریکا
سنتز عهدشکنی؛ کارنامه تاریخی واشنگتن در انهدام معاهدات بین‌المللی و پشت کردن به متحدان
از حاشیه تا ائتلاف اضطراری؛ واکاوی ساختاری جایگاه اعراب ۴۸ در سپهر سیاسی اسرائیل
از صلح پاریس تا پایان جنگ آمریکا و ویتنام؛ واکاوی یک توافق
بخش مراقبت‌های ویژه قلبی (CCU) بیمارستان نوید بندر امام استان خوزستان راه‌اندازی شد
تناقض در رفتار برجامی ترامپ | چرا واشنگتن ۱۷ ماه پس از شعارهای انتخاباتی در توافق ماند؟
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
حمایت از واحدهای آسیب‌دیده جنگ ۴۰ روزه/ پرداخت بیش از ۷ همت تسهیلات حمایتی از سوی بانک ملی ایران
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
پیشنهاد سردبیر
زندگی