يکشنبه ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ 07 September 2025
دوشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۳
کد خبر: ۵۸۵۶۵

جلیلی: شعار «زن زندگی آزادی» از سوی آمریکا و متحدانش یک دروغ بزرگ است

جلیلی: شعار «زن زندگی آزادی» از سوی آمریکا و متحدانش یک دروغ بزرگ است
سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این‌که شعار «زن زندگی آزادی» از سوی آمریکا و متحدان او یک دروغ بزرگ است، خاطرنشان کرد: اگر این کشورها به شعار زن آزادی اعتقاد داشتند امروز درگیر مشکلات عمیق و جدی فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نبودند.

سعید جلیلی در جریان سفر خود به استان صبح امروز در مراسم بزرگداشت روزهای ۹، ۱۲ و ۱۳ دیماه، با اشاره به اهمیت مقاومت ملت ایران در برابر توطئه‌های شوم استکبار جهانی، اظهار کرد: ملت ایران در به زنگاه‌های مختلف در برابر تمام شبهات و فتنه‌ها ایستادگی کردند و بصیرت خود را در تبعیت از ولایت فقیه به رخ جهانیان کشیدند.

وی با اشاره به اهمیت معرفی و شناخت علامه مصباح یزدی، افزود: آیت الله مصباح در طول عمر با برکت خود همیشه پاسدار انقلاب اسلامی بود و با تمام ظرفیت پای رفع شبهات ماند و ایثارگرانه توطئه‌های شوم دشمنان علیه ارزش‌های اسلامی را با تبیین واقعیت‌ها خنثی کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این‌که بصیرت‌افزایی و تبیین مواضع حق لازمه پیروزی در جنگ شناختی امروز است، گفت: دشمن می‌داند تبیین ارزش‌های اسلامی در تمام سطوح جامعه ایران اسلامی برای بقای کل استکبار جهانی تهدیدی جدی است.

جلیلی شهید حاج قاسم سلیمانی را از دیگر مصادیق عمارهای رهبری برای جهاد تبیین دانست و بیان کرد: مکتب حاج قاسم داشتن بصیرت و تبیعت محض از ولایت فقیه و ایستادگی در برابر فتنه‌های مختلف دشمنان دین و نظام اسلامی است.

وی با بیان این‌که شعار «زن زندگی آزادی» از سوی آمریکا و متحدان او یک دروغ بزرگ است، خاطرنشان کرد: اگر این کشورها به شعار زن آزادی اعتقاد داشتند امروز درگیر مشکلات عمیق و جدی فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نبودند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با به شهادت رساندن حاج قاسم در حقیقت خود را به تباهی نزدیک تر کرده است و گفت: ما امروز میراث دار اقتداری هستیم که مقاومت و بصیرت امثال حاج قاسم و آیت الله مصباح برای آن تلاش کردند.

جلیلی جدایی بین ملت و دولت را توطئه شوم دشمنان دین و نظام اسلامی در عصر حاضر دانست و بیان کرد: قرآن در چنین مواردی به مومنان سفارش می‌کند ببینید دشمن از شما چه می خواهد و آن را انجام ندهید و این وظیفه تمام افراد جامعه در سطوح مختلف است.

 

منبع خبر : فارس
منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

دو تونل تهران امشب مسدود است

حمله پهپادی به سفارت روسیه در سوئد

پیش‌بینی وزش باد شدید در تهران

آزادی ۹۰۰ زندانی با ارفاقات قانونی پس از حمله اسرائیل به اوین

جزئیات دیدار عراقچی با رهبر جریان حکمت ملی عراق

۷۰ درصد ترافیک کشور در بستر VPN ردوبدل می‌شود

شاخص بازار بورس؛ یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴

شائبه‌ مهندسی انتخابات نظام پزشکی وجود دارد

زمان واریز سود سهام عدالت اعلام شد

محموله گندم خریداری شده از روسیه در راه ایران است

گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و ونزوئلا درباره تحرکات اخیر آمریکا در منطقه کارائیب

گزارش جنجالی وزیر بهداشت آمریکا درباره ارتباط یک بیماری با مصرف استامینوفن

درخواست نماینده قم از رئیس‌جمهور درباره سفر کیش وزیر راه: یک بار دیگر اثبات کنید که هیچ خط قرمزی جز رعایت صداقت، سلامت و حریت خودتان ندارید

پیشنهاد سردبیر
زندگی