يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
جمعه ۲۳ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۲
کد خبر: ۵۸۹۵۰

حذف تعدادی از قطار‌های تهران-مشهد به دلیل سرما/توقف چهار قطار در مسیر مشهد- فریمان

حذف تعدادی از قطار‌های تهران-مشهد به دلیل سرما/توقف چهار قطار در مسیر مشهد- فریمان
راه آهن جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به علت افزایش برودت هوا در محور مشهد، تعدادی از قطار‌های مسافری از برنامه حرکت حذف شدند. در این اطلاعیه آمده است، با بهتر شدن شرایط آب و هوا، راه آهن جمهوری اسلامی سعی دارد با راه اندازی قطار‌های فوق العاده مسافران این مسیر را جابه جا کند.

تعدادی از قطار‌های محور تهران - مشهد و بالعکس به منظور رعایت ایمنی حذف گردید.

راه آهن جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به علت افزایش برودت هوا در محور مشهد، تعدادی از قطار‌های مسافری از برنامه حرکت حذف شدند.

در این اطلاعیه آمده است، با بهتر شدن شرایط آب و هوا، راه آهن جمهوری اسلامی سعی دارد با راه اندازی قطار‌های فوق العاده مسافران این مسیر را جابه جا کند.

هموطنان برای کسب اطلاعات بیشتر با سامانه 5149 _ 021 تماس بگیرند.

چهار قطار در مسیر مشهد- فریمان متوقف شدند

ایرنا نوشت: معاون عملیات فرماندهی انتظامی استان خراسان رضوی گفت: حرکت چهار قطار در مسیر مشهد- فریمان بر اثر برودت هوای ۲۸ درجه زیر صفر در فریمان دیشب مختل شد که با تلاش پلیس مسافران این قطارها امدادرسانی و به مشهد منتقل شدند.

سرهنگ جواد جهانشیری افزود: دیشب با اعلام یخ زدگی کمپرسور قطارها در مسیر رفت و برگشت ،حرکت ۴ قطار مسافربری در فواصل مختلف مختل شد که با گزارش موضوع به فوریت های پلیسی ۱۱۰، دستورات ویژه از سوی فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی صادر و هماهنگی های لازم با آماده‌باش فرماندهی انتظامی شهرستان های فریمان، کاشمر و تربت حیدریه به عمل آمد.

وی اضافه کرد: در این عملیات ضربتی با هماهنگی تیم های امداد و نجات هلال احمر بلافاصله محموله پتو برای مسافران که گرفتار برودت هوا شده بودند، ارسال و با همت شرکت اتوبوسرانی مشهد ۴۰ دستگاه اتوبوس به منظور انتقال مسافران به مشهد و حرم مطهر رضوی اعزام شد.

سرهنگ جهانگیری افزود: در این عملیات تیم های پلیس راه آهن استان خراسان رضوی هماهنگی مناسبی برای بهره گیری از توان موجود به عمل آوردند.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ترامپ از مرداک و روزنامه‌اش به دلیل جنجال جنسی، شکایت کرد

پزشکیان: راهکارهای رفع چالش کم‌آبی باید ریشه‌ای و جامع باشد

«همایون» در کنار مزار چهره‌های شاخص به خاک سپرده شد

دعوت پاشینیان از پزشکیان برای سفر به ارمنستان

درخواست اعاده دادرسی محکومین پرونده قتل امیرمحمدخالقی رد شد

«اهداف کریدور داوود» چیست؟

قوانین برای شرایط عادی است؛ در زمان جنگ منافع، امنیت ملی و توده‌های مردم در نظر گرفته می‌شود | هشدار عارف به محتکرین

سامانه‌های آسیب‌دیدۀ پدافند هوایی در جنگ تحمیلیِ ۱۲ روزه جایگزین شدند

توضیحات زاکانی درباره عملیات آواربرداری از اماکن آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه

درخواست نماینده قم از قوه قضائیه درباره اجرای حکم جاسوسان جنگ ۱۲ روزه

انتفاد لیبرمن از نتانیاهو: او به دنبال این است که جنگ را تا زمان انتخابات ادامه دهد

ساپینتو: استقلال وضعیت خوبی ندارد؛ بازیکنانم جذب نشدند

آمار جدید از شمار شهدای جنگ نسل‌کشی در غزه

عذرخواهی وزیر نیرو از مردم؛ چاره‌ای جز افت فشار آب نداریم

پیشنهاد سردبیر
زندگی