يکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ 19 October 2025
سه‌شنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۶
کد خبر: ۵۹۴۲۰
محمد وحیدی، نماینده مردم بروجرد:

توئیت‌های آخر شب خاندوزی فاتحه بازار ارز را می‌خواند

توئیت‌های آخر شب خاندوزی فاتحه بازار ارز را می‌خواند
نماینده مردم بروجردی گفت: وزیر اقتصاد که سرش شلوغ است، آخر شب تازه می‌خواهد بخواهد اتفاقی را رقم بزند. با این روند، وزیر تصمیم غلطی می‌گیرد و هر شب توئیتی می‌زند و فاتحه بازار را می‌خواند و در بازار ارز تورم ایجاد می‌کند.

محمد وحیدی نماینده بجنورد در نقد عملکرد اقتصادی دولت سیزدهم گفت: جزو استیضاح‌کنندگان وزیر امور اقتصادی و دارایی هستم و حتماً این موضوع را به صورت جدی پیگیری می‌کنم، چون وظیفه وزیر اقتصاد و کلاً تیم اقتصادی دولت، در درجه اول با نگاه رهبری و تاکید ایشان، تقویت پول ملی کشور است، ولی هر بار نوع رفتار در سیستم اقتصادی کشور به گونه‌ای بوده که باعث کاهش بیشتر پول ملی شده است.

به گزارش فراز، مهم‌ترین بخش‌های این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید:

 
  • وزارت اقتصاد، محور فرآیند مدیریت منابع اقتصادی کشور است، یعنی منابع پولی، مالی و بانکی. بازار سرمایه، یعنی بورس و بازار پولی، یعنی بانک. متولی و مدیریت این دو با وزارت اقتصاد است. بانک‌ها هم زیر نظر وزارت اقتصاد هستند و حتی فرآیند‌های بانک مرکزی هم با نظر وزیر اقتصاد دنبال می‌شود. 
  • اگر بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مستقل بودند و ربطی به دولت‌ها نداشتند، خوب بود، ولی الان این دو در سیستم ما، دولتی هستند و کسی نمی‌تواند منکر آن شود. سال‌هاست ظاهری درست کرده‌ایم که وضع را به این نقطه رسانده و باید قاطعانه بگویم که عملاً سیستم پولی، مالی و بانکی ما، تحت سیطره وزارت اقتصاد است. 
  • در حال حاضر از تیم اقتصادی دولت، چندصدایی شنیده می‌شود و تیم مشاوران اقتصادی هر کدام از مسئولان تصمیم‌گیر در حوزه اقتصاد مملکت، ضعیف هستند و این روند باعث آسیب‌دیدن اقتصاد کشور و معیشت مردم شده است.
  • وزیر اقتصاد، رییس بانک مرکزی و مجموعه بانک‌های کشور که هیات‌های مدیره‌ مدعی دارند، باید حداقل در کنار هم یک تیم اقتصادی داشته باشند تا تئورسین‌های اقتصادی و صاحب‌نظران بازار در کنار هم قرار بگیرند و بتوانند نظر بدهند و در نهایت به نظر آن‌ها عمل شود، زیرا در کار اقتصاد، خردجمعی و تضارت آرا، ضروری است، وگرنه ارزش پول ملی، روز به روز کاهش پیدا می‌کند و دود آن، به چشم مردم می‌رود.
  • وزیر اقتصاد که سرش شلوغ است، آخر شب تازه می‌خواهد بخواهد اتفاقی را رقم بزند. با این روند، وزیر تصمیم غلطی می‌گیرد و هر شب توئیتی می‌زند و فاتحه بازار را می‌خواند و در بازار ارز تورم ایجاد می‌کند. این موضوعاتی که می‌گویم به صورت مستقیم، متوجه شخص آقای خاندوزی است.
  • آقای رئیسی، تمام مدعیان ریاست جمهوری را در دولت خود، جای داده است و حال باید پاسخگو باشند که چرا آن صحبت‌ها را پیش از انتخابات ریاست جمهوری مطرح کردند، اما در میدان عمل، شاهد چنین اتفاقات ناخوشایندی هستیم.

 

منبع خبر : رویداد24
منبع: رویداد24
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

قیمت طلای جهانی؛ یکشنبه۲۷ مهر ۱۴۰۴

ایران مراکز پدافندی اسرائیل را هدف قرار داد

تصمیم مهم پزشکان درباره صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران

معاون بانک مرکزی: واردات شمش همچنان ادامه دارد

بیت‌کوین جای طلا را می‌گیرد؟

تظاهرات میلیون‌ها نفر در آمریکا علیه ترامپ با شعار «نه به پادشاهان» | ترامپ: من پادشاه نیستم

ادعای سنگین و بدون سند آمریکا علیه حماس چه بود؟

موسویان: نزاع غرب و شرق بر سر ایران؛ نظم نوین جهانی را رقم می‌زند

عیسی کلانتری : ۶۰ درصد مدیران پزشکیان اصولگرا هستند

عراقچی: اسنپ‌بک فعال نشده | موضوع ایران از دستورکار شورای امنیت خارج می‌شود

عراقچی با همتای مصری درباره چه موضوعاتی رایزنی کرد؟

شوک سنگین دلار به بازار خودرو +جدول

روزنامه همشهری: رئیس‌جمهور را از این نگاه تک‌بعدی درباره آموزش و پرورش نجات دهید

حاشیه‌های فرودگاه اردبیل چرا توسط فرزانه صادق تکذیب نمی‌شود؟ | اعتبار و آبروی وزارت راه برای آنها ارزش و اهمیتی ندارد؟

پیشنهاد سردبیر
زندگی