دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ 18 August 2025
يکشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۲:۱۵
کد خبر: ۶۰۰۱۱

حمید ابوطالبی خطاب به سعید جلیلی: تبدیل کردن تمام جهان به مخالف ایران، دستاورد ملی است؟

حمید ابوطالبی خطاب به سعید جلیلی: تبدیل کردن تمام جهان به مخالف ایران، دستاورد ملی است؟
معاون سیاسی رییس جمهور پیشین با پیش کشیدن موضوعاتی مثل «کوشش مخفیانه بر غلبه با تحریم و فروش نفت با قیمت نازل» به ادعای سعید جلیلی مبنی بر بیانیه دولتمردان غربی در دهه فجر واکنش نشان داد.

حمید ابوطالبی، معاون سیاسی ریاست‌جمهوری در دولت روحانی در متن توییتری «انقلابیونِ حاکم و راه سردرگم و بی‌بازگشتِ سیاست خارجی» نوشت: «آقای سعید جلیلی، از اعضای اصلی شورای عالی امنیت ملی، در سخنرانی خود در جمع راهپیمایان ۲۲ بهمن همدان، با ارائه‌ی تصویری واقعی ولی دلهره‌آور از روابط خارجی کشور در یکسال و نیم سیاست‌ورزی و «حکمرانی دولت انقلابی»، صحبت کرد.

پیش از این سعید جلیلی درمورد دهه فجر و واکنش دولتمردان غربی به این ایام گفته‌بود: «…از نخست‌وزیر استرالیا در شرقی‌ترین، تا نخست‌وزیر کانادا درغربی‌ترین نقطه دنیا، نه تنها بیانیه میدهند بلکه در تظاهراتشان علیه ملت ایران شرکت میکنند…اینهاهمه حیثیت خودرا به کار گرفته‌اند و رییس‌جمهور فرانسه با یک دلقک عکس میگیرد ورییس‌ جمهور آلمان و آمریکا این چنین اظهاراتی دارند…دشمنان رسما میگویند هر کشوری در هر نقطه از جهان بخواهد از ایران نفت‌ خریداری کند و روابطی داشته باشد او را هم تحریم خواهیم کرد که تا همین امروز هم ادامه دارد تا اینکه فروش نفت ایران به صفر برسد؛ تعداد ۳۵ موسسه غربی در این چهار ماه اغتشاشات اخیر صدها مقاله و ۲۳۸ محور پیشنهاد کردند تا بلکه با این ابزارها بتوان جلوی ملت ایران را گرفت… دشمن نگران این است که از ایران سلاح نرود میگوید اگر سلاح ایران به اروپا رود باعث می‌شود موازنه‌ی قدرت تغییر کند…امروزدیگرجنگ جهانی اول ودوم نیست که دچارتفرقه داخلی یایک دولت ضعیف باشد بلکه امروزدرشرایط تغییر جهان به واسطه جمهوری اسلامی«یکی ازمولفه‌های مهم قدرت دنیاهستیم»…امروز دشمن نگران این است که یک هماورد تمدنی پیداشده است…ملت ما با همه قوت یک الگو و تمدن جدید را به جهان معرفی کرد…»

 

‌و اما چند نکته و سؤال:

نکته اول: در علم سیاست، جغرافیا، موقعیت استراتژیک، وسعت سرزمینی، جمعیت، منابع ملی، قدرت اقتصادی و تولیدی، حجم تجارت خارجی، قدرت پول ملی، حمایت مردمی، انسجام ملی، دموکراسی و تعامل سیاسی، فرهنگ، روابط بین‌الملل، دیپلماسی، قدرت نظامی، و… اهم مولفه های قدرت هستند. اگرچه شجاعت‌تان ستودنی است که نمیگویید «مایکی ازقدرتهای مهم دنیاهستیم»، و فقط به این اکتفا کرده‌اید که «یکی ازمولفه‌های مهم قدرت دنیا هستیم»! اما اکنون که قدرت اقتصادی برترین و تعیین‌کننده‌ترین مولفه‌ی قدرت درجهان است، واقعا به زعم جنابعالی ما دارای کدامیک از این مولفه‌های قدرت هستیم؟!

آیا اینکه مخفیانه می‌کوشید تا بر دشمن و تحریم‌هایش غلبه کنید!! و یا نفت و منابع ملّی این ملت را، البته باز با اغماض همان دشمن، پنهانی و با بهای نازل صرفا به دو سه کشور بفروشید مولفه‌ی قدرت شده‌ایم؟

آیا برداشتن گامهای هراس‌آلود پنهان، استقلال است؟ پول ملی و تجارت و صنعت و … هم پیشکش!

 

آیا زمانی‌که با بیانیه‌خوانی در سال‌های ۸۶-۹۱ و در دولت هزاره سوم، کشور را در چاه فصل هفتم منشور UN می‌انداختید به فکر راهی برای رهاندن کشور از نابودسازی سیاست خارجی هم بودید؟ واقعا چگونه دشمن نگران است که اگر سلاح ایران به اروپا رود باعث میشود موازنه‌ی قدرت تغییر کند؟!!

نکته دوم: آیا اینکه در اثر تلاش شما و دولت انقلابی فعلی، از شرقی‌ترین تا غربی‌ترین نقطه دنیا، نخست‌وزیران کشورها نه تنها بیانیه میدهند بلکه در تظاهراتشان علیه ملت ایران شرکت میکنند و…، یک افتخار ملی است؟

آیا اینکه تمام جهان را به مخالف عملی ایران عزیز تبدیل کرده‌اید یک دستاورد ملی است؟

 

نکته سوم: می‌فرمایید که یک هماورد تمدنی پیدا شده است که برای کرامت و حقوق زن حرف دارد… و ملت ما با همه‌ی قوت یک الگو و تمدن جدید را به جهان معرفی کرده و دشمن نگران این است…

اگر اینگونه است چرا مردمِ ما، به جای مردمِ آنها، در کف خیابان شعار «زن، زندگی، آزادی» می‌دادند؟ اگرآنهافریب خورده‌اند و اشتباه میکنند، چرا دولت غیرضعیف جنابعالی هم میگوید شعار «زن،زندگی، آزادی» شعاردولت است؟

و اگردرست میگویند چرا رییس دولت انقلابی شما در سالگرد پیروزی انقلاب، آنها را به توبه و بازگشت دعوت میکند؟ واقعا مردم کفِ خیابان درست میگویند، یا جنابعالی و دولت قوی‌تان؟

 

سرانجام اینکه:

آیا اینگونه نیست که شما انقلابیون حاکم، در خوش‌بینانه‌ترین شکل، با بحرانهای عمیق ناشی از سردرگمی در راه بی‌بازگشت سیاست خارجی، ناکارآمدی و فشار افکارعمومی، و عذاب وجدان دائمی روبرو بوده و این سخنان را برای توجیه بحرانهای عمیق ایدئولوژیک، سیاسی، و روانی‌تان می‌فرمایید؟»

 

منبع خبر : خبرآنلاین
منبع: خبرآنلاین
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

توییت ولایتی با هشتگ «آلاسکا» و «مردهزارچهره»

اسرائیل تلاش کرد؛ اما بایدن حاضر نشد جنگی علیه ایران آغاز کند

ترامپ: زلنسکی می‌تواند با چشم‌پوشی به جنگ پایان دهد

پزشکیان: بی‌عدالتی باید از بین برود؛ با شعار دادن نمی‌شود مملکت را درست کرد

آخرین وضعیت بازگرداندن مهاجران افغانستانی به کشورشان

نبیه بری: مصوبه دولت درباره خلع سلاح حزب‌الله، به شکل مطرح‌شده قابل اجرا نیست

اولیانوف: روسیه حق دارد تا این تضمین‌ها را از غرب دریافت کند

مردم در جنگ ۱۲ روزه پای منافع کشور ایستادند؛ آنها عدالت سیاسی و اقتصادی می‌خواهند

اسرائیل کنسولگری فرانسه در قدس را به این دلیل می‌بندد

ساخت ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه ۱۰ میلیارد دلار سرمایه می‌خواهد

دستمزد کارگران ایرانی در بخش ساختمان با رفتن اتباع افغان، افزایش پیدا کرد؟

خودکشی داماد خانواده پس از قتل ۸ نفر از اعضای خانواده همسر

حماس طرح جدید آتش بس مصر و قطر را دریافت کرد

حساسیت دولت نسبت به حجاب کم شده | چرا شورای دفاع تشکیل شد؟

پیشنهاد سردبیر

در گفت وگوی محمد منظرپور با مازیار خسروی بررسی شد

پیامدهای اقتصادی بازگشت افغان‌ها

در گفت‌و‌گو با سیدهادی میرعلمی مطرح شد

سالگرد دوشنبه سیاه | قفس بورس 5 ساله شد!

یارانه سوخت هواپیما؛ چاهی بی‌انتها از جیب فقرا به کام ثروتمندان

پول بلیط‌ هواپیمای شما را ما می‌دهیم!

زندگی