۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۰:۴۷
سه‌شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۵
کد خبر: ۶۰۰۵۷

وزارت اطلاعات: ۴۲ نفر از اعضای شبکه پشتیبان حمله به حرم شاهچراغ دستگیر شدند

وزارت اطلاعات: ۴۲ نفر از اعضای شبکه پشتیبان حمله به حرم شاهچراغ دستگیر شدند
یکی از مدیران معاونت ضدتروریسم وزارت اطلاعات گفت: پس از حادثه تروریستی حرم شاهچراغ(ع) در شیراز بلافاصله ۴۲ نفر از اعضای شبکه‌ای که فقط این حادثه را پشتیبانی می‌کردند شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش اداره‌کل اطلاعات استان فارس، خیراندیش یکی از مدیران معاونت ضدتروریسم وزارت اطلاعات در آیین گشایش نمایشگاه دستاوردهای مقابله با تروریسم تکفیری در حرم مطهر شاهچراغ(ع) در شیراز با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای این حادثه اظهار داشت: این حادثه تلخ و غم‌بار یک پازل از پازل‌های گسترده طراحی‌شده توسط دشمن بود.

این مقام معاونت ضدتروریسم وزارت اطلاعات اعلام کرد: از سال 1393 که داعش علیه ما طراحی مستقیم را شروع کرد تا امروز حدود 200 عملیات بمب‌گذاری قطعی در کشور خنثی شده است و تا سال 97 نیز 9 تن مواد منفجره در کشور کشف شد.

وی ادامه داد: در سال 94 بر اساس سند به‌دست‌آمده، طرح حمله به حرم‌های مطهر امام رضا(ع)، حضرت معصومه(س)، شاهچراغ(ع) و چند مسجد اهل‌سنت با هدف ایجاد ناامنی و ایجاد اختلاف و جنگ بین شیعه و سنی طراحی شده بود که با توجه به قدرت و توان مجموعه اطلاعات کشور این حملات خنثی شد.

خیراندیش با اشاره به امنیت حاکم بر فضای کشور گفت: این امنیت نباید باعث این شود که نسبت به اقدامات و تحرکات دشمن و ضدانقلاب غفلت کنیم.

وی یادآور شد: بر اساس رده‌بندی سایت جهانی تروریسم، جمهوری اسلامی نخستین کشور امن دنیا در زمینه تروریسم است اما این امنیت نباید موجب غفلت ما باشد.

این مقام معاونت ضدتروریسم وزارت اطلاعات با یادآوری تبلیغات و دروغ‌پراکنی دشمن در فضای رسانه‌ای نسبت به شرایط کشور گفت: در جریان اغتشاشات اخیر، ضدانقلاب از عملیات ترکیبی و مدل‌های مختلف برای ایجاد ناامنی در کشور استفاده کرد.

وی اضافه کرد: یکی از اهداف دیگر عملیات ترکیبی، ایجاد خطای محاسباتی در مردم و مسئولان است تا آنها دچار تشخیص غلط شوند.

او ادامه داد: بر اساس اسناد ضدانقلاب، دشمن از ابتدا می‌دانست که امکان براندازی نظام ممکن نیست و پایگاه منطقه‌ای آمریکا هم در گزارش خود به پنتاگون تصریح کرده است که "ما نمی‌توانیم از این اغتشاشات انتظار براندازی داشته باشیم و ضدانقلاب به ما دروغ گفته و ظرفیت خود را بزرگنمایی کرده است".

خیراندیش گفت: از ابعاد دیگر محاسبات غلط ضدانقلاب در جریان اغتشاشات اخیر این بود که آنها در نظامی که فرهنگ مردم اسلامی است، نمادهای ضددین مطرح کردند و علیه دین، ائمه اطهار(ع)، مسجد و حوزه، فحاشی کردند.

وی افزود: البته این اغتشاشات حداقل نشان داد دشمنی غرب با نظام جدی است اما مردم بار دیگر با حضور حماسی و گسترده در راهپیمایی روز 22 بهمن مُهر پایانی بر فضایی که شکل گرفته بود زدند و ما امروز پالس‌های پنهانی از معکوس شدن رفتار دشمن دریافت می‌کنیم.

وی گفت: یکی از اهداف اصلی این اغتشاشات این بود که کشورمان را وادار به پذیرش شرایط برجامی آمریکا کنند اما امروز شرایط رو به بهبود و ظرفیت ضدانقلاب از گروه‌های تروریستی رو به پایان است.

فعالیت اکثر گروه‌های معاند علیه جمهوری اسلامی در اغتشاشات اخیر

مدیرکل اطلاعات استان فارس هم در این آیین گفت: در جریان اغتشاشات اخیر اکثر گروه‌های معاند و تروریستی علیه جمهوری اسلامی وارد میدان شدند و کوشیدند که فضای اغتشاشات را با هدف براندازی نظام و رسیدن به اهداف خودشان حفظ کنند.

کوثری افزود: در جریان این اغتشاشات یک انسجام بی‌سابقه نیز بین کشورهای اروپایی با محوریت آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایجاد شد و شاهد اظهارنظرها و حمایت‌های آنها از اغتشاشگران و عناصر معاند بودیم.

وی ادامه داد: خصومت دشمن با هدف ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی در اشکال مختلف بروز پیدا می‌کند و علت دشمنی‌های دشمن نیز عظمت و شکوه و اقتدار نظام است که مردم در روز 22 بهمن به‌شکلی مناسب به نمایش گذاشتند.

وی اظهار داشت: طبیعی است که دشمن وقتی این شرایط را می‌بیند به‌رغم همه دشمنی‌ها باز هم ساکت نمی‌نشیند و تحمل نمی‌کند.

مدیرکل اطلاعات استان فارس بیان کرد: جمهوری اسلامی یکی از کشورهای مقتدر و متکی به خود است و امروز نیروهای مسلح ما در حوزه‌های مختلف حرف‌های بسیاری برای گفتن دارند.

کوثری اضافه کرد: دشمن در قبال جمهوری اسلامی تاکنون خطاهای بسیاری مرتکب شده است اما از این خطاها درس نمی‌گیرد و اغتشاشات اخیر هم یکی از محاسبات غلط دشمن بود که تصور کرد از این طریق می‌تواند به اهداف خود در قبال جمهوری اسلامی دست یابد.

وی جامعه اطلاعاتی و دستگاه اطلاعاتی کشور را یکی از مقتدرترین دستگاه‌های اطلاعاتی دنیا دانست و گفت: دشمن در تلاش بود با تحریم‌های مختلف نظام جمهوری اسلامی را به زانو درآورد اما کنار همین تهدیدها بود که در عرصه‌های مختلف به اقتدار، استقلال و خودکفایی‌های بسیاری دست یافتیم.

وی در خصوص برگزاری نمایشگاه دستاوردهای مقابله با تروریسم تکفیری در حرم مطهر شاهچراغ(ع) هم گفت: این نمایشگاه بخشی از اقدامات گسترده‌ای است که در استان فارس از سوی دستگاه اطلاعاتی شناسایی شده است و ضرباتی است که تروریست‌ها و گروه‌های تکفیری در این استان خورده‌اند و اگر در سطح کشور بنا باشد به نمایش گذاشته شد به‌مراتب گسترده‌تر خواهد بود.

فرد مسلح تکفیری چهارم آبان، زائران حرم مطهر حضرت احمدبن موسی شاهچراغ(ع) در شیراز را به رگبار بست که در این عملیات تروریستی که گروه تکفیری داعش مسئولیت آن را به‌عهده گرفت، 13 فرد بیگناه به شهادت رسیدند و 30 نفر نیز مجروح و مصدوم شدند.

 
 

 

 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی