يکشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ 17 August 2025
دوشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۱
کد خبر: ۶۲۱۱۵

واکنش کنعانی به خبری در مورد فعالسازی مکانیزم ماشه علیه ایران

واکنش کنعانی به خبری در مورد فعالسازی مکانیزم ماشه علیه ایران
سخنگوی وزارت خارجه با انتشار اخباری در ارتباط با اینکه برخی از طرف‌های اروپایی با اعضای شورای امنیت سازمان ملل در مورد مکانیزم ماشه و فعال کردن آن علیه ایران جلساتی برگزار کرده اند واکنش نشان داد.

ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اخیراً اخباری منتشر شده در ارتباط با اینکه برخی از  طرف‌های اروپایی با اعضای شورای امنیت سازمان ملل در مورد مکانیزم ماشه و فعال کردن آن علیه ایران جلساتی برگزار کرده اند، گفت: ما نیز همین اخبار را دیده و شنیده‌ایم.

به گزارش ایسنا، وی در ادامه افزود: چنان که طرف مقابل دچار خطای محاسباتی شود و  اقدامات غیرمنطقی در مورد برجام  و روند مذاکرات انجام دهد آنها براساس پیامی که قبلا از ایران دریافت کرده اند، به صورت واضح می‌دانند که واکنش ایران به این موضوع چه خواهد بود و این پیام به نظرم به اندازه کافی گویا است.

 

 
 
 
 

 

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر

در گفت وگوی محمد منظرپور با مازیار خسروی بررسی شد

پیامدهای اقتصادی بازگشت افغان‌ها

در گفت‌و‌گو با سیدهادی میرعلمی مطرح شد

سالگرد دوشنبه سیاه | قفس بورس 5 ساله شد!

یارانه سوخت هواپیما؛ چاهی بی‌انتها از جیب فقرا به کام ثروتمندان

پول بلیط‌ هواپیمای شما را ما می‌دهیم!

زندگی