چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ 10 December 2025
چهارشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۹
کد خبر: ۶۲۱۸۱

وزارت صمت: ۴۰۰ خودرو وارداتی تا دو هفته آینده تحویل مشتریان می‌شود

مهدی ضیغمی مدیر طرح واردات خودروی وزارت صمت گفت: در اولین مرحله تحویل خودروهای وارداتی، ۴۰۰ دستگاه خودرو چانگان واگذار می‌شود و با توجه به اینکه طی چند روز گذشته حدود ۵۰ خودرو وارداتی سایپا از گمرک ترخیص شد و ۳۵۰ خودرو دیگر نیز ظرف چند روز آینده ترخیص خواهد شد احتمالاً زمان تحویل این تعداد خودرو دو هفته دیگر خواهد بود.

مهدی ضیغمی، مدیر طرح واردات خودروی وزارت صمت در خصوص تحویل اولین سری خودروهای وارداتی گفت: در اولین مرحله فروش خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه ۱۱۰۸ دستگاه خودرو برای تحویل سه ماهه عرضه شد که به دلیل عدم تطابق تاییدهای استاندارد خودروهای وارداتی با استاندارد‌های کشور مراحل ترخیص و تحویل این خودروها با اندکی تأخیر مواجه شد.

وی ادامه داد: در حال حاضر فرآیند تطبیق استاندارد به انجام رسیده و روند واردات و تحویل خودروها سرعت خواهد گرفت.

وی ادامه داد: طی چند روز گذشته حدود ۵۰ خودرو چانگان وارداتی سایپا از گمرک ترخیص شد و ۳۵۰ خودرو دیگر نیز ظرف چند روز آینده ترخیص خواهد شد؛ ۸۰۰ خودرو چانگان ثبت سفارش شده دیگر سایپا در حال حاضر وارد بنادر کشور شده است و مراحل ترخیص و حمل این خودروهای نیز طی دو هفته آینده انجام خواهد شد.

ضیغمی اظهار داشت: در حال حاضر مراحل تاییدیه‌های استاندارد اولین سری خودروهای وارداتی که متعلق به سایپا است انجام شده اما به دلیل زمان بر بودن تایید لیست نهایی مشتریان و تکمیل وجه زمان تحویل اولین سری خودروهای وارداتی بیش از یک هفته به طول خواهد انجامید.

مدیر طرح واردات خودروی وزارت صمت گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته قرار است در اولین مرحله ۴۰۰ خودرو چانگان وارداتی از طریق لیست ارائه شده از سوی سامانه یکپارچه به مشتریان تحویل شود. با توجه به اینکه طی چند روز گذشته حدود ۵۰ خودرو وارداتی سایپا از گمرک ترخیص شد و تعداد ۳۵۰ خودرو چانگان دیگر نیز در گمرک در حال طی کردن مراحل ترخیص هستند احتمالاً زمان تحویل این تعداد خودرو دو هفته دیگر خواهد بود.

ضیغمی افزود: ۸۰۰ خودرو چانگان دیگر نیز که وارد بنادر کشور شده است که پس از طی مراحل اداری و تاییدیه‌های نهایی کمتر از یک ماه دیگر تحویل مشتریان خواهد شد.

 
 

 

منبع خبر : برنا
منبع: برنا
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ولی‌عهد سعودی نخستین سالگرد سقوط بشار اسد را به جولانی تبریک گفت

تمدید قرارداد با جیمی کیمل، مجری پرحاشیه پس از اظهارنظر درباره ترور چارلی کِرک

با ین تیم ‌هم‌گروه ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ بیشتر آشنا شوید

مادورو: ما در حال تجربه یک معجزه واقعی هستیم | بازارهای چین، هند، روسیه و ایران اکنون به روی ما باز است

واژگونی یک دستگاه اتوبوس اسکانیا در محور «یاسوج به اصفهان»

حضور محمد صلاح در لیگ عربستان؟ | توضیح خبرنگار مشهور ایتالیایی در این خصوص

درخواست ایلان ماسک برای انحلال کمیسیون اروپا | سیستم کنونی، مبتنی بر بوروکراسی است نه دموکراسی

هشدار فوری قاهره خطاب به شهروندان مصری درباره جاسوسی اسرائیل از گوشی‌های هوشمند

ستار هاشمی: ۸۰ درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند

وزیر علوم خطاب به وزیر طالبان: نمی‌توان جامعه زنان را از دانشگاه حذف کرد

آمار تکان دهنده از غزه: اسرائیل در ۶۰ روز ۷۳۸ بار آتش‌بس را نقض کرده است

حکم ۷۴ ضربه شلاق برای مدیرعامل زیرمجموعه دیجی‌کالا | مجوز پیندو باطل شد

ترامپ: زلنسکی ۳۵۰ میلیارد دلار از بایدن گرفت و ۲۵ درصد کشورش را از دست داد

نشست مشترک تهران، ریاض و پکن/ تعهد عربستان و ایران به اجرای توافق پکن

پیشنهاد سردبیر

مقصود فراستخواه استاد جامعه‌شناسی در گفت‌وگو با فراز

حجاب بیش از آنکه مساله دینی باشد، مساله قدرت است l هنوز فرصت آشتی وجود دارد

گفتگوی فراز با امان‌الله قرایی مقدم، جامعه‌شناس

ماراتن کیش: حکومت با مساله حجاب چه کند؟!

زندگی