۰۲ آبان ۱۴۰۵ ۱۶:۱۷
پنجشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۰
کد خبر: ۶۲۵۳۷

رئیس اتحادیه بارفروشان: عدم رعایت بهداشت مانع آبگیری انگور و لیمو شد

مصطفی دارایی‌نژاد رئیس اتحادیه بارفروشان خاطر نشان کرد: حدود ۶۵ حجره در میدان میوه و تره‌بار به آبگیری از میوه‌ها مشغول هستند؛ این افراد آب انگور و لیمو می‌فروختند که به آن‌ها اعلام کردیم که باید فروش خود را به انگور و لیمو محدود کنند و مجوز فروش آب این میوه‌ها را ندارند. آبگیری از این میوه‌ها باید از سوی واحد‌های صنفی که نکات بهداشتی را رعایت می‌کنند انجام شود.

مصطفی دارایی‌نژاد در واکنش به خبر ممنوعیت فروش آب انگور در میدان اصلی میوه و تره‌بار، گفت: دادستانی تهران دستور جمع‌آوری واحد‌های صنعتی مستقر در میدان را داده است و اتحادیه نیز با بازرسی کل کشور، تعزیرات و سازمان‌های مربوط در اجرای این دستور همکاری‌های لازم را خواهد کرد. طبق وظیفه به صنف این دستور را اعلام کردیم که به هیچ عنوان نباید در میدان آب انگور گرفته شود و هر واحدی اقدام به این کار کرد شامل تعزیر خواهد شد و با آن برخورد خواهیم کرد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا آبگیری از انگور مشمول این دستور شده است یا هر نوع آبگیری دیگر در میدان اصلی میوه و تره‌بار ممنوع شده است؟ افزود: آب لیمو و غوره هم نباید در میدان آبگیری شود؛ چراکه بهداشت نمونه‌هایی از آبگیری‌ها در میدان را آزمایش و سلامت آن‌ها را رد کرده و این موضوع نیز از سوی دادستانی نیز منع شده است.

به گفته رئیس اتحادیه بارفروشان؛ حدود ۶۵ حجره در میدان میوه و تره‌بار به آبگیری از میوه‌ها مشغول هستند؛ این افراد آب انگور و لیمو می‌فروختند که به آن‌ها اعلام کردیم که باید فروش خود را به انگور و لیمو محدود کنند و مجوز فروش آب این میوه‌ها را ندارند. آبگیری از این میوه‌ها باید از سوی واحد‌های صنفی که نکات بهداشتی را رعایت می‌کنند انجام شود.

این فعال صنفی با بیان اینکه انگور شانی در یک ماه آینده در بازار عرضه خواهد شد، تاکید کرد: این ممنوعیت فروش یک ماه زودتر به اعضای اتحادیه بارفروشان ابلاغ شد که امسال شاهد فروش آب انگور در میدان اصلی میوه و تره‌بار نباشیم؛ اتحادیه این ممنوعیت را به صنف اعلام و در سایت نیز درج کرده است همچنین در میدان بنر نصب کردیم که اعضا به هیچ عنوان حق فروش آب انگور را ندارند.

دارایی‌نژاد با اشاره به ممنوعیت صادرات پیاز و سیب‌زمینی از ابتدای خرداد، تصریح کرد: پیاز دزفول، بندرعباس، جیرفت، کرمانشاه برداشت شده و حجم تولید نیز ۲ برابر سال گذشته است. اگر صادرات پیاز متوقف شود با عرضه این حجم از تولید قیمت پیاز در بازار به کیلویی ۵ تا ۶ هزار تومان خواهد رسید که با این قیمت کشاورزان متضرر خواهند شد؛ چراکه هزینه تولید از سم و کود تا کرایه حمل و نقل حدود ۱۰۰ درصد اضافه پیدا کرده است و این قیمت نمی‌تواند جوابگوی هزینه‌های کشاورزان را بدهد.

وی قیمت پیاز در میدان را کیلویی ۸ تا ۱۲ هزار تومان اعلام کرد و افزود: قیمت پیاز باید در میدان حداقل ۱۰ تا ۱۲  هزار تومان باشد که کیلویی ۹ هزار تومان برای کشاورز تمام شود؛ اگر قرار باشد مانع صادرات شوند سال آینده کشاورزان دیگر کشت نخواهند کرد و مجبور به واردات خواهیم شد.

این فعال صنفی با تاکید بر غیر منطقی بودن فروش پیاز کیلویی ۳۰ تا ۴۰ هزار تومان، اضافه کرد: الگوی کشت باید در ایران جدی گرفته شود به این معنا که حجم تولید و میزان مصرف داخلی و صادرات باید مشخص شود؛ متاسفانه برنامه‌ای برای تولید، مصرف و صادرات نداریم. در یک سال آنقدر حجم تولید بالا می‌رود که مجانی به مردم سیب‌زمینی می‌دهند و سال بعد کشت محدود می‌شود و قیمت‌ها به کیلویی ۳۰ تا ۴۰ هزار تومان می‌رسد.

رئیس اتحادیه بارفروشان با اشاره به دنبال کردن الگوی کشت از سوی سرپرست وزارت کشاورزی، گفت: تصمیمات خلق الساعه غیر منطقی، از دید ما کارشناسی نیست؛ اگر تعامل بین بخش خصوصی و دولت ایجاد شود تنظیم بازار دور از دسترس نخواهد بود.

 

منبع خبر : ایلنا
منبع: ایلنا
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
افتتاح 43 مدرسه کیمیای دانش در مسیر ایفای مسئولیت‌های اجتماعی
معماری بقا و جهش صنعتی؛ درس‌های تاریخی خروج از تله انزوای فناوری
صدور هشدار نارنجی؛ طوفان، رگبار سیل‌آسا و مواج‌شدن خزر در راه است
تأمین مالی پروژه‌های گردشگری با استفاده از ظرفیت‌های بانک شهر
تفاوت ساختاری «جنگ سرد» و «جنگ فرسایشی»
هشدار ترامپ درباره احتمال اجرای عملیات نظامی تازه علیه ایران
چگونه با متاتریدر تحلیل تکنیکال انجام دهیم؟ راهنمای معامله‌گران
خبرگزاری کره جنوبی از سفر کیم جونگ اون به چین خبر داد
محسنی‌اژه‌ای در نشست با اقتصاددانان: حل بحران‌های اقتصادی نیازمند اجماع، واقع‌بینی و آرایش جنگی است
چگونه تسلط انرژی ترامپ به غرور مفرط تبدیل شد
بهسازی یک جاده آنتنی دیگر در خوزستان / تسهیل تردد میان روستای سور مقداد و شهر امیدیه با پیگیری امیر حیات مقدم
ریزش سنگین طلا در بازار‌های جهانی؛ عقب‌نشینی هر اونس طلا به کانال ۳ هزار دلاری
جهش سه‌دلاری قیمت نفت برنت به ۱۱۶ دلار و ۷۲ سنت در پی حملات انصارالله
با تشدید بحران، فرصت برای امدادرسانی به شهر تعز در یمن رو به پایان است
وزرای خارجه اروپا و خاورمیانه بر لزوم دیپلماسی و پرهیز از حملات جدید به ایران تأکید کردند
میان‌دوره‌ای ۲۰۲۶؛ رأی‌گیری جهانی در لباس انتخابات داخلی آمریکا
سنتز عهدشکنی؛ کارنامه تاریخی واشنگتن در انهدام معاهدات بین‌المللی و پشت کردن به متحدان
از حاشیه تا ائتلاف اضطراری؛ واکاوی ساختاری جایگاه اعراب ۴۸ در سپهر سیاسی اسرائیل
از صلح پاریس تا پایان جنگ آمریکا و ویتنام؛ واکاوی یک توافق
بخش مراقبت‌های ویژه قلبی (CCU) بیمارستان نوید بندر امام استان خوزستان راه‌اندازی شد
تناقض در رفتار برجامی ترامپ | چرا واشنگتن ۱۷ ماه پس از شعارهای انتخاباتی در توافق ماند؟
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
حمایت از واحدهای آسیب‌دیده جنگ ۴۰ روزه/ پرداخت بیش از ۷ همت تسهیلات حمایتی از سوی بانک ملی ایران
رشد ۹ برابری سود عملیاتی بانک پارسیان در نیمه نخست سال
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
پیشنهاد سردبیر
زندگی