يکشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ 17 August 2025
چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۰
کد خبر: ۶۲۸۹۲

حسن رحیم‌پورازغدی: همه سلبریتی‌های قبل انقلاب الکلی و اهل فساد جنسی بودند

حسن رحیم‌پورازغدی: همه سلبریتی‌های قبل انقلاب الکلی و اهل فساد جنسی بودند
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: همه سلبریتی‌های قبل از انقلاب الکلی و اهل موادمخدر و اهل فساد جنسی بودند و به آن افتخار می کردند.

حسن رحیم‌پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در مراسم دانشجویی که به مناسبت رحلت امام خمینی(ره) برگزار شد، با بیان اینکه الان در همه کشورها جز ایران کاپیتولاسیون وجود دارد، گفت: در گذشته اگر یک آشپز آمریکایی یک مرجع تقلید و سرلشکر ایرانی را می کشت هیچ کس حق اعتراض نداشت.

به گزارش فراز، وی با اشاره به اهمیت مطالعه، ادامه داد: دانشجویان اگر مطالعه نداشته باشند جای شهید و جلاد را عوض می کنند.

رحیم‌پور ازغدی: این کشف حجاب‌ها و سلبریتی‌سازی‌ها برای این است که می خواهند ما را به دوران قبل از انقلاب برگردانند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: از سلبریتی های زمان قبل از انقلاب برای نسل امروزی قهرمان می سازند. همه سلبریتی های قبل از انقلاب الکلی و اهل مواد مخدر و و اهل فساد جنسی بودند و به آن افتخار می کردند.

وی گفت: سلبریتی های قبل از انقلاب دنبال این بودند که برهنگی و کشف حجاب و مشروب خوری و زنا و روابط نامشروع را نهادینه کنند که تقریبا موفق هم شدند و آثار آن را الان نیز مشاهده می کنیم.

رحیم پور ازغدی اضافه کرد: پارچه بستن و دخیل بستن و شمع روشن کردن در حرم ها هیچ ربطی به اسلام و شیعه ندارد.


 

منبع خبر : فارس
منبع: فارس
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر

در گفت وگوی محمد منظرپور با مازیار خسروی بررسی شد

پیامدهای اقتصادی بازگشت افغان‌ها

در گفت‌و‌گو با سیدهادی میرعلمی مطرح شد

سالگرد دوشنبه سیاه | قفس بورس 5 ساله شد!

یارانه سوخت هواپیما؛ چاهی بی‌انتها از جیب فقرا به کام ثروتمندان

پول بلیط‌ هواپیمای شما را ما می‌دهیم!

زندگی