يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۵
کد خبر: ۶۳۰۷۷

کرج - چالوس به‌ دلیل سیل، همچنان مسدود است

کرج - چالوس به‌ دلیل سیل، همچنان مسدود است
مدیرکل بحران و تجهیز ماشین‌آلات سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای درباره اقدامات سازمان راهداری هنگام بروز سیل توضیح داد: در حال حاضر محور کرج - چالوس به‌ دلیل سیل مسدود شده و عملیات ریزش‌برداری در حال انجام است.

غلام‌عباس بهرامی‌نیا درباره اقدامات سازمان راهداری هنگام بروز سیل توضیح داد: وظیفه سازمان راهداری، نگهداری راه‌هاست؛‌ هنگام بروز سیل هم با اولین اعلام و هشدار هواشناسی، سازمان راهداری امکاناتش را در استان‌ها و شهرستان‌هایی که اعلام بارش شده، بسیج می‌کند و همکاران با امکانات و ماشین‌آلاتشان حضور دارند و آمادگی عملیات راهداری را دارند که اگر آب‌گرفتگی و ریزش رخ داده، ریزش‌برداری کنند و اقدامات امدادی لازم را انجام دهند.

وی ادامه داد: ضمن اینکه عملیات راهداری ما به‌ صورت مستمر در طول سال ادامه دارد؛ برای مقاطعی که بارش داریم به‌ صورت ویژه‌تر عملیات انجام می‌دهیم. در سیل اخیر هم با بارش‌هایی در استان گلستان، خراسان شمالی، سمنان، تهران، البرز و مازندران داشتیم که ظرف دو روز گذشته، بارش‌هایی که شروع شده بود، سیل ایجاد کرده و ریزش‌هایی را هم در محور کرج - چالوس منجر شد.

مدیرکل بحران و تجهیز ماشین‌آلات سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای همکاران سازمان راهداری خاطرنشان کرد: به محض اینکه در این جاده ریزش اتفاق افتاد، عملیات ریزش‌برداری را آغاز کردند. در برخی از مناطق هم آب‌شستگی داشتیم و قسمتی از مسیر به‌دلیل سیلاب، جائده قطع شده است؛ که به سرعت اقدامات کمکی انجام شده است.

بهرامی‌نیا بیان کرد: در حال حاضر محور کرج - چالوس به‌ دلیل سیل مسدود شده و عملیات ریزش‌برداری در حال انجام است. حجم ریزش بدین شکل بوده که عملیات ریزش‌برداری را زمان‌بر کرده و سازمان در حال تلاش برای ریزش‌برداری و رفع مسدودیت است و تا آن زمان تردد از محور جایگزین و آزادراه تهران- شمال انجام می‌شود. کسانی هم که به کمک و تخلیه در طول مسیر نیاز داشتند، به سرعت کارهایشان انجام شده است. تعدادی خودرو در مسیر گرفتار شدند و مسیر قبل و بعدشان به‌دلیل آب‌بردگی جاده از بین رفته است که ما محور جدیدی ایجاد کردیم و امیدواریم امروز ماشین‌هایی که در این مسیرها گرفتار شدند را آزاد کنیم.

 
 

 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

باشگاه پرسپولیس: بررسی گزینه‌های مختلف برای جذب بازیکن در جریان است

نتانیاهو غذای فاسد خورد و مسموم شد!

ترامپ از مرداک و روزنامه‌اش به دلیل جنجال جنسی، شکایت کرد

پزشکیان: راهکارهای رفع چالش کم‌آبی باید ریشه‌ای و جامع باشد

«همایون» در کنار مزار چهره‌های شاخص به خاک سپرده شد

دعوت پاشینیان از پزشکیان برای سفر به ارمنستان

درخواست اعاده دادرسی محکومین پرونده قتل امیرمحمدخالقی رد شد

«اهداف کریدور داوود» چیست؟

قوانین برای شرایط عادی است؛ در زمان جنگ منافع، امنیت ملی و توده‌های مردم در نظر گرفته می‌شود | هشدار عارف به محتکرین

سامانه‌های آسیب‌دیدۀ پدافند هوایی در جنگ تحمیلیِ ۱۲ روزه جایگزین شدند

توضیحات زاکانی درباره عملیات آواربرداری از اماکن آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه

درخواست نماینده قم از قوه قضائیه درباره اجرای حکم جاسوسان جنگ ۱۲ روزه

انتفاد لیبرمن از نتانیاهو: او به دنبال این است که جنگ را تا زمان انتخابات ادامه دهد

ساپینتو: استقلال وضعیت خوبی ندارد؛ بازیکنانم جذب نشدند

پیشنهاد سردبیر
زندگی