شنبه ۱۵ شهريور ۱۴۰۴ 06 September 2025
دوشنبه ۱۲ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۵
کد خبر: ۶۳۷۰۳

این شروط و هزینه‌ها هنگام ثبت‌نام در مدارس ممنوع!

این شروط و هزینه‌ها هنگام ثبت‌نام در مدارس ممنوع!
به گزارش فراز: رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش شهر تهران با تأکید بر اینکه شرط معدل و انضباط برای ثبت‌نام در مدارس دولتی عادی ممنوع است، گفت: مسئولیت توزیع لباس فرم مدارس به اتحادیه پوشاک واگذار شد.

سیده عادله سجادی با اشاره به اینکه امسال مسئولیت لباس فرم مدارس به اتحادیه پوشاک واگذار شده است و آموزش و پرورش دیگر متولی این موضوع نیست، اظهار کرد: امسال مسئولیت توزیع، قیمت و کیفیت لباس فرم دانش‌آموزان به اتحادیه پوشاک واگذار شده است.

وی افزود: این موضوع به صورت بخشنامه به مدارس ابلاغ شده است و خانواده‌ها در صورت داشتن شکایت می‌توانند با شماره تلفن‌های ۶۶۷۱۳۰۵۲ داخلی ۱۰۶ و شماره ۰۹۳۶۷۵۳۱۴۵۴ در بله، ایتا و روبیکا و سامانه ۱۲۴ وزارت صمت پیام‌های خود را منعکس کنند.

هزینه سرویس هنگام ثبت‌نام دریافت نمی‌شود

سجادی درباره هزینه سرویس دانش‌آموزان گفت: این هزینه در هنگام ثبت‌نام دریافت نمی‌شود و در این خصوص هم تغییراتی وجود دارد که منتظر ابلاغیه کارگروه ماده ۱۷ و ۱۸ هستیم.

شکایات از ثبت‌نام را چگونه منعکس کنید؟

رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش شهر تهران درباره نحوه ثبت شکایات خانواده‌ها از روند ثبت‌نام دانش‌آموزان مطرح کرد: اگر خانواده‌ها در هنگام ثبت‌نام با مشکلی مواجه شدند، می‌توانند در سامانه شکایات به آدرس https://shekayat.medu.ir/ آن را ثبت کنند یا با شماره‌های ستاد نظارت بر ثبت‌نام منطقه آموزش و پرورش خود یا اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران به شماره ۸۸۹۵۴۵۰۶ اطلاع دهند.

سجادی تأکید کرد: اطلاعات خانواده‌ها در صورت ثبت شکایت به صورت گزارش مردمی، محرمانه باقی می‌ماند و اصلا نام و نام‌خانوادگی از فرد درخواست نمی‌شود.

شرط معدل و انضباط برای ثبت‌نام ممنوع

رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش شهر تهران درباره شرط معدل و انضباط دانش‌آموزان برای ثبت‌نام در مدارس تأکید کرد: برخی مدارس مانند شاهد ضوابط خاص خود را برای ثبت‌نام دانش‌آموزان دارند اما مدارس عادی دولتی نمی‌توانند به دلیل کسر انضباط و معدل از ارائه خدمت به دانش‌آموز ممانعت کنند خانواده‌ها در صورت مواجه شدن با این مسائل به آموزش و پرورش منطقه مراجعه کنند و در آنجا پس از طرح موضوع مدیر مدرسه را مجاب به ثبت‌نام دانش‌آموز می‌کنند.

سجادی درباره اقدام ناعادلانه برخی مدارس برای کسر نمره انضباط دانش‌آموزان گفت: انضباط، باید و نبایدهای رفتاری داخل مدرسه است؛ اگر دانش‌آموز خارج از ضوابط عمل کند، در دفتر انضباطی مدرسه ثبت‌ و ضبط می‌شود و در پایان سال اخطار شفاهی و کتبی و اطلاع‌رسانی به والدین صورت می‌گیرد. دانش‌آموز، همکاران و خانواده‌ها در مدرسه حقوقی دارند که باید مورد توجه قرار گیرد و کادر مدارس باید شیوه‌ تعامل مناسب با دانش‌آموزان دهه ۸۰ و ۹۰ را به درستی بشناسند.

وی عنوان کرد: در این راستا باید بحث به‌روزآوری نیروی انسانی، آموزش ضمن خدمت، توانمندسازی در همه دستگاه‌ها از جمله آموزش و پرورش مورد توجه قرار گیرد تا سبک نگاه فرزندان و میزان تاب‌آوری دانش‌آموزان هم مد نظر باشد.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

راه‌انداری مجدد پروازهای باکو-تهران، پس از چندین سال وقفه

محمد فاضلی درباره فعال‌شدن مکانیسم ماشه: وظیفه سیاست‌مدار ایرانی یافتن راه‌حل است؛ نه مرثیه‌سرایی یا لاف زدن درباره بی‌اثر بودن!

قرارداد نجومی اسرائیل با گوگل با چه هدفی انجام شد؟

حزب‌الله در حال بررسی همه گزینه‌های مناسب درباره طرح خلع سلاح مقاومت

قطعنامه پیشنهادی ایران در کنفرانس عمومی آژانس ارائه می‌شود

جانشین بیرانوند در تراکتور بالاخره مشخص شد؟

اولین تابستان بدون گشت ارشاد چگونه گذشت؟

بایدن تحت عمل جراحی سرطان پوست قرار گرفت

استرداد ۱۳ اثر باستانی از ایتالیا به ایران +تصاویر

توصیه محمد مهاجری به وزیر ارشاد: برگزاری کنسرت شجریان که خار چشم سلطنت‌طلب‌ها بود، از معاون هنری وزیر ارشاد بر نمی‌آمد

عراقچی: هیستری غرب درباره گسترش تسلیحات هسته‌ای در منطقه ما، کاملا تصنعی است

بیانیه سازمان جهانی بهداشت درباره خروج یک بیماری از وضعیت اضطراری

مهراب قاسم‌خانی: بدون آنکه بدانیم چرا، «شب‌های برره» تمام شد

پیشنهاد سردبیر
زندگی