چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ 22 October 2025
سه‌شنبه ۱۳ تير ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۵
کد خبر: ۶۳۷۶۹

نامه ۷۰ نماینده مجلس به وزیر صمت در حمایت از سلاح‌ورزی

۷۰ نماینده مجلس با امضای نامه‌ای خطاب به وزیر صمت از ریاست حسین سلاح‌ورزی رییس تازه اتاق ایران حمایت کردند.

۷۰ نماینده مجلس با امضای نامه‌ای خطاب به عباس علی‌آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت از او خواستند تا با حمایت از بخش خصوصی در آغاز دوره جدید هیات رئیسه اتاق ایران، از هر گونه حاشیه‌سازی و مداخله غیرقانونی که نتیجه ای جز ضربه به تولید و اشتغال نخواهد داشت جلوگیری کند.

به گزارش فراز به نقل از ایلنا، در نامه نمایندگان مجلس به وزیر صمت تأکید شده: «طبق قانون اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و آیین نامه اصلاح شده انتخابات این اتاق که در بهمن ماه سال گذشته به امضا و تایید شورای عالی نظارت به ریاست وزیر محترم وقت رسید، انتخابات هیات رئیسه اتاق ایران در روز یکشنبه مورخ ۲۸/۳/۱۴۰۲ با مشارکت بالای فعالان اقتصادی بخش خصوصی و با نظارت جامع و کامل انجمن نظارت بر انتخابات اتاق ایران و شورای عالی نظارت برگزار شده و اسناد صحت برگزاری این انتخابات نیز از سوی انجمن نظارت به شورای عالی ارسال شد.»

 

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این نامه تصریح کردند: «با توجه به بند «د» ماده ۹۱ قانون سیاست‌های کلی اصل ۴۴، اتاق ایران به عنوان مشاور سه قوه بوده و پارلمان بزرگ بخش خصوصی می‌تواند پیشران اقتصاد کشور باشد و خصوصاً در شرایط فعلی که مقام معظم رهبری سال ۱۴۰۲ را سال رشد تولید و مهار تورم نامگذاری نموده‌اند، تقویت جایگاه اتاق ایران با تمکین به نتیجه انتخابات و آرا هیات نمایندگان این اتاق، ضروری است.»

این نمایندگان خطاب به علی‌آبادی تأکید کردند: «انتظار این است که با درایت و حمایت حضرتعالی از بخش خصوصی در آغاز دوره جدید هیات رئیسه اتاق ایران با توان مضاعف گامی بلند در راستای تولید و اشتغال برداشته شود و از هر گونه حاشیه‌سازی و مداخله غیرقانونی که نتیجه‌ای جز ضربه به تولید و اشتغال نخواهد داشت، جلوگیری به عمل آید.»

در پایان این نامه ابراز امیدواری شده است: «امید است حسب تاکیدات مقام معظم رهبری در جهت حل مشکلات اقتصادی و تولیدی جامعه اسلامی‌مان از توانمندی‌های بخش خصوصی بیش از پیش استفاده گردد و با ایفای نقش نظارتی خود اتاق ایران را در انجام این مسئولیت خطیر یاری فرمایید.

 

 

 

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

سخنگوی گردانهای قدس: مراقب میزان پایبندی اسرائیل به آتش‌بس هستیم

بلع ۶۰ بسته تریاک توسط ۲ مسافر در قطار زاهدان-تهران

صالحی‌امیری: قالیباف در جنگ دوازده روزه، دولت و نیروهای مسلح را یاری کرد

پیگیری مسیرهای صادراتی جدید برای پسته ایرانی

تصویب اولیه طرح جنجالی الحاق رسمی کرانه باختری در کنست | ۲۵ رأی موافق در برابر ۲۴ رأی مخالف

تصمیم نهایی درباره بانک آینده در آستانه اعلام رسمی

واکنش فرزانه صادق به حواشی فرودگاه اردبیل: این موضوع پررنگ نیست

وزیر بهداشت: کمبود دارو‌ها را به صورت منظم رصد می‌کنیم

رئیس سازمان اداری و استخدامی: تغییر ساختار می‌دهیم، اما هیچ نیرویی را تعدیل نمی‌کنیم

سخنگوی وزارت خارجه: مقاومت لزوماً به‌معنای پشتیبانی صرف از گروه‌های مسلح نیست

انتخاب اولین نخست‌وزیر زن ژاپن؛ سفیر ایران تبریک گفت

جنجال برسر ویدئو نظامی اسرائیل از ربودن اعضای یک خانواده فلسطینی

پیشنهاد وزیر زن اسرائیلی: جنازه یحیی السنوار را بسوزانید | سرنوشت پیکر فرمانده شهید حماس چه می‌شود؟

واکنش جالب آذری‌جهرمی به مطرح شدن نامش برای مدیریت پرسپولیس

پیشنهاد سردبیر
زندگی