۰۲ آبان ۱۴۰۵ ۱۴:۵۴
چهارشنبه ۱۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۸
کد خبر: ۶۳۸۱۹
در گفت وگو با «فراز» عنوان شد:

بی‌خبری شورا از دستور شهرداری برای تخلیه خانه اندیشمندان

بی‌خبری شورا از دستور شهرداری برای تخلیه خانه اندیشمندان
شهرداری سعی در تخلیه و پلمب خانه اندیشمندان علوم انسانی دارد اما اعضای شورای شهر اظهار بی‌اطلاعی می‌کنند.

به گزارش «فراز» روز گذشته معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری و مدیرکل مطالعات فرهنگی و اجتماعی به همراه تعداد زیادی عوامل اجرایی شهرداری تهران با در دست داشتن حکم پلمپ ساختمان اقدام به تغییر قفل‌ها و بیرون کردن عوامل اجرایی خانه اندیشمندان علوم انسانی کردند.

این در حالی‌ست که رییس و برخی از مدیران خانه اندیشمندان علوم انسانی، شب گذشته را در این محل گذراندند تا این ساختمان را حفظ کنند.

در همین راستا روزنامه اینترنتی «فراز» موضوع تخلیه و پلمپ خانه اندیشمندان علوم انسانی را از چند عضو شورای شهر تهران پیگیری کرد. اینکه چرا شهرداری تهران علیه یک نهاد علمی اقدام کرده و می‌خواهد آن را پلمپ کند؟ آیا قبلا خبری در این زمینه مطرح بوده است یا نه؟ و اینکه بعد از انتشار این خبر پیگیری از طرف اعضای شورای شهر صورت گرفته است یا خیر؟

 

بابایی، عضو شورا: خبر را دیدم اما پیگیری نکردم

 

مهدی بابایی، رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران در گفت‌و‌گو با فراز اظهار بی‌اطلاعی کرد و گفت: «من خبر را در یکی از کانال‌ها دیدم ولی پیگیری انجام ندادم.»

بابایی دلیل عدم پیگیری خود را در این می‌داند که «باید بچه‌های فرهنگی در این مورد بیشتر اطلاع داشته باشند. کمیسیونی که من در آن فعالیت دارم کمیسیون خدمات شهری هست و خیلی در جریان این موضوع نیستیم. چون این مورد به کمیسیون ما ارتباطی ندارد من پیگیر این موضوع نخواهم شد».

 

سروری، نائب رئیس شورا: شهرداری می‌خواهد املاکش را جمع کند

 

 پرویز سروری،  نایب رئیس شورای شهر تهران نیز همانند رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شهر تهران اظهار بی‌اطلاعی کرد و گفت: «من در جریان موضوع نیستم و فقط خبررا شنیده‌ام. حوزه فعالیت من املاک است و در جریان این اتفاق نیستم.»

سروری از جمع‌آوری املاک واگذار شده خبر می‌دهد و می‌گوید: «شهرداری می‌خواهد املاکی را که قبلا واگذار کرده بود را جمع‌آوری کند و تاکنون حدود ۱۱۰ مورد را جمع‌آوری کرده است.» 

وی در پاسخ به این سوال که آیا این موضوع را پیگیری خواهد کرد، تاکید می‌کند: «مساله بالاخره باید بررسی شود. این به هر حال املاک شهرداری است و باید پس گرفته شود. ولی اینکه موضوع این ساختمان چیست و چقدر حساسیت دارد و چطور واگذار شده باید بررسی شود.» 

 

مدیر روابط عمومی شورای شهر: از شهرداری پیگیری کنید

 

همچنین محمودرضا کبیری، مدیر روابط عمومی شورای شهرتهران با بیان اینکه این کار در دست شورای شهر نبود و موضوع را از شهرداری پیگیری کنید؛ به بحث خاتمه داد.

این در حالی است که یک منبع مرتبط با خانه اندیشمندان علوم انسانی در گفت‌و‌گو با فراز از صحت خبر منتشر شده را اعلام کرد و گفت: از روز گذشته نیروهای شهرداری بدون حکم قضایی یا توضیحاتی درباره موضوع در این مکان حضوردارند و دستور تخلیه این مکان علمی را داده‌اند. ما در حال رایزنی هستیم و امیدواریم این مشکل حل شود.

لازم به ذکر است که خانه اندیشمندان علوم انسانی ۱۲ سال پیش در محل پارک ورشو تهران به منظور همفکری و همراهی اندیشمندان در حوزه‌های مختلف علمی ایجاد شده است و تاکنون برنامه‌های زیادی در حوزه علوم انسانی و برای بیش از دویست شخصیت علمی و فرهنگی کشور آیین نکوداشت و بزرگداشت برگزار کرده است.

 

 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
افتتاح 43 مدرسه کیمیای دانش در مسیر ایفای مسئولیت‌های اجتماعی
معماری بقا و جهش صنعتی؛ درس‌های تاریخی خروج از تله انزوای فناوری
صدور هشدار نارنجی؛ طوفان، رگبار سیل‌آسا و مواج‌شدن خزر در راه است
تأمین مالی پروژه‌های گردشگری با استفاده از ظرفیت‌های بانک شهر
تفاوت ساختاری «جنگ سرد» و «جنگ فرسایشی»
هشدار ترامپ درباره احتمال اجرای عملیات نظامی تازه علیه ایران
چگونه با متاتریدر تحلیل تکنیکال انجام دهیم؟ راهنمای معامله‌گران
خبرگزاری کره جنوبی از سفر کیم جونگ اون به چین خبر داد
محسنی‌اژه‌ای در نشست با اقتصاددانان: حل بحران‌های اقتصادی نیازمند اجماع، واقع‌بینی و آرایش جنگی است
چگونه تسلط انرژی ترامپ به غرور مفرط تبدیل شد
بهسازی یک جاده آنتنی دیگر در خوزستان / تسهیل تردد میان روستای سور مقداد و شهر امیدیه با پیگیری امیر حیات مقدم
ریزش سنگین طلا در بازار‌های جهانی؛ عقب‌نشینی هر اونس طلا به کانال ۳ هزار دلاری
جهش سه‌دلاری قیمت نفت برنت به ۱۱۶ دلار و ۷۲ سنت در پی حملات انصارالله
با تشدید بحران، فرصت برای امدادرسانی به شهر تعز در یمن رو به پایان است
وزرای خارجه اروپا و خاورمیانه بر لزوم دیپلماسی و پرهیز از حملات جدید به ایران تأکید کردند
میان‌دوره‌ای ۲۰۲۶؛ رأی‌گیری جهانی در لباس انتخابات داخلی آمریکا
سنتز عهدشکنی؛ کارنامه تاریخی واشنگتن در انهدام معاهدات بین‌المللی و پشت کردن به متحدان
از حاشیه تا ائتلاف اضطراری؛ واکاوی ساختاری جایگاه اعراب ۴۸ در سپهر سیاسی اسرائیل
از صلح پاریس تا پایان جنگ آمریکا و ویتنام؛ واکاوی یک توافق
بخش مراقبت‌های ویژه قلبی (CCU) بیمارستان نوید بندر امام استان خوزستان راه‌اندازی شد
تناقض در رفتار برجامی ترامپ | چرا واشنگتن ۱۷ ماه پس از شعارهای انتخاباتی در توافق ماند؟
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
حمایت از واحدهای آسیب‌دیده جنگ ۴۰ روزه/ پرداخت بیش از ۷ همت تسهیلات حمایتی از سوی بانک ملی ایران
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
پیشنهاد سردبیر
زندگی