۳۰ شهريور ۱۴۰۵ ۰۲:۵۳
جمعه ۱۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۶
کد خبر: ۶۳۸۷۲

فروش دلاری بلیت نایاب پروازهای داخلی در سایت‌های خارجی

فروش دلاری بلیت نایاب پروازهای داخلی در سایت‌های خارجی
به گزارش فراز: درحالی در سایت‌های داخلی فروش بلیت هواپیما تقریبا تا یکماه آینده هیچ بلیتی وجود ندارد که بلیت پروازهای داخلی با قیمت دلاری توسط سایت‌های عربی فروخته می شود.

بازار حمل‌ونقل هوایی کشور همچنان نابسامان است و عرضه بلیت در این بخش به کمترین میزان خود طی سال‌های اخیر رسیده است. این وضعیت پس از اظهارات عجیب رئیس انجمن شرکت‌های هواپیمایی درباره هواپیما سوار شدن قطارسوارها و اتوبوس‌سوارها تشدید شده است.

اگر تا چند ماه پیش بلیت پروازها داخلی با مشقت فراوان خریداری می‌شد،‌ امروز همین بلیت نایاب شده و تنها صندلی‌های بیزینس پروازها آنهم برای حداقل یکماه آینده قابل خریداری است.

در این شرایط برخی سایت‌های خارجی فعال در بخش حمل‌ونقل هوایی اقدام به فروش بلیت پروازهای داخلی آنهم با قیمت دلاری می‌کنند.

به‌عنوان مثال در سایت aldalil78.com که دفتر آن در بصره است بلیت پرواز تهران-مشهد هواپیمایی تابان با قیمت حدود 55 دلار (حدود 2 میلیون و 750 هزار تومان) فروخته می شود. نرخ مصوب این پرواز یک میلیون و 314 هزا رو 800 تومان است. این در حالی است که در سایت‌های داخلی مجاز بلیت پرواز تهران-مشهد تا یکماه آینده (16 مرداماه 1402) وجود ندارد!

قیمت بلیت تهران-شیراز حدود 45 دلار یعنی 2 میلیون و 250 هزار تومان است. نرخ مصوب سازمان هواپیمایی کشوری برای این پرواز یک میلیون و 326 هزار و 100 تومان است. مشخص نیست این قبیل سایت‌ها که اقدام به فروش بلیت پروازهای داخلی آنهم با قیمت دلاری می‌کنند از سازمان هواپیمایی کشوری مجوزهای لازم را دارند یا خیر.

سازمان هواپیمایی کشوری , رستم قاسمی , کشور عراق , سازمان هواپیمایی کشوری , رستم قاسمی , کشور عراق , سازمان هواپیمایی کشوری , رستم قاسمی , کشور عراق ,

ممنوعیت فروش بلیت دلاری به اتباع خارجی

یکسال قبل در چنین روزهایی برخی سایت‌ها بلیت پروازهای داخلی را به صورت دلاری به اتباع خارجی می‌فروختند.  موضوعی که باعث شد وزیر فقید راه و شهرسازی 13 تیرماه 1401 از ابطال مصوبه فروش دلاری بلیت هواپیما به اتباع خارجی خبر دهد.

 رستم قاسمی گفت: فروش بلیت هواپیما به اتباع خارجی بر اساس نرخ دلار ممنوع است و این موضوع به همه شرکت های هواپیمایی ابلاغ شد.

وی با اشاره به اینکه فروش دلاری بلیت هواپیما برای مسافران به خصوص در فرودگاه های آبادان و اهواز مشکلاتی را ایجاد کرده بود، گفت: رئیس سازمان هواپیمایی کشوری در جلسه‌ای که با مدیران عامل شرکت های هواپیمایی داشت این موضوع را ابلاغ کرد که تصویر آن نیز منتشر خواهد شد.

رئیس سازمان هواپیمایی هم در این‌باره گفته بود:‌ فروش ارزی و دلاری بلیت هواپیما به اتباع خارجی، متوقف شد و دستورالعمل جدید فروش بلیت به اتباع خارجی هفته آینده ابلاغ می‌شود.

محمد محمدی بخش افزود: چارتر کننده و آژانس‌ها هم اجازه فروش دلاری بلیت را به اتباع خارجی ندارند.  تمهیداتی برای فروش بلیت به اتباع خارجی در نظر گرفته شده است که دستورالعمل آن به‌زودی آماده و ابلاغ می‌شود.

ضد و نقیض افزایش مجدد قیمت پروازهای داخلی

اخیرا رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از اعمال افزایش 9 درصدی قیمت بلیت هواپیما طی 10 روز آینده خبر داده و گفته است:‌ طی جلسه‌ای که شرکت‌های هواپیمایی با وزیر راه و شهرسازی داشتند مقرر شد قیمت بلیت هواپیما را تا 10 روز آینده بر اساس همان افزایش 29درصدی نگه دارند.

محمدی ‌بخش با بیان اینکه با اختیار سازمان هواپیمایی کشوری و شورای‌عالی هواپیمایی کشوری، پس از مهلت ده‌روزه، 9 درصد به قیمت بلیت هواپیما اضافه می‌شود افزود: افزایش 29درصدی قیمت بلیت در اردیبهشت ماه بر این اساس بود که 20 درصد افزایش قیمت بلیت به‌همراه 9 درصد ارزش افزوده اعمال شود، اما حالا با مجوز سازمان هواپیمایی کشوری، 9 درصد قیمت ارزش افزوده به قیمت بلیت اضافه می‌شود تا بهای بلیت 29 درصد قبلی به‌همراه 9 درصد ارزش افزوده گران شود.

این اظهارات البته واکنش سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری را به‌دنبال داشت. یازرلو در این‌باره گفته است: تاکید سازمان هواپیمایی کشوری بر رعایت تصمیمات ستاد تنظیم بازار است. در جلسه‌ مشترک وزیر راه و شهرسازی و مدیران عامل شرکت‌های هواپیمایی موضوع اختلاف برداشت در نحوه اعمال 29 درصد افزایش مورد تصویب ستاد تنظیم بازار بر روی نرخ بلیت در مسیرهای داخلی مورد بحث قرار گرفت.

وی ادامه داد: بر این اساس مقرر شد مراتب از مراجع ذی‌ربط از جمله ستاد تنظیم بازار و سازمان حمایت حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان ، استعلام شود.

منبع خبر : تسنیم
منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
سایپا به اجبار دولت، خودروهای ارزان‌قیمت تولید می‌کند و اجازه افزایش قیمت ندارد
فعالیت خط تولید KMC Eagle خودروی بومی کرمان موتور ادامه دارد.
بازنگری در فرآیند تایید تجهیزات مخابراتی با ورود پژوهشگاه ارتباطات به چرخه تست و ارزیابی
تقدیر از همراه اول برای حمایت از پویش «فرشته‌های میناب»
علی مطهری: فریب حوادث دی‌ماه را خوردند و رهبران ما را ترور کردند | به چین و روسیه نباید امید واهی داشت
«آوا»؛ اعتبار ویژه بانک صادرات ایران برای واردکننده‌ها/ تامین ۸۰ درصد معادل ریالی حواله‌های ارزی واردات کالا
ثبت‌نام در «طرح فروش محصول شرکت بهمن موتور»، با حساب وکالتی بانک پاسارگاد
نمودار قیمت مس در یک سال گذشته؛ بررسی روند مس در یک سال گذشته
مینی‌اپلیکیشن نوپی برای بستن پرونده کارت‌های اعتباری راه‌اندازی شد
کره شمالی یک موشک بالستیک مشکوک به سمت دریای شرقی شلیک کرد
عربستان حمله موشکی انصارالله به ریاض را تأیید کرد
تحریم‌های ترامپ، تورم و فروپاشی اقتصاد، بیماران ایرانی را بی‌پناه رها کرده است
بررسی چهارمین مجمع جهانی اخلاق هوش مصنوعی ۲۰۲۶
بازگشت رهبران جهان به سازمان ملل در بحبوحه جنگ‌های خاورمیانه و اوکراین
«نبرد هرمز» روز هفتاد و دوم | گزارش درحال به روز رسانی
افزایش سرخوردگی در پی گسترش دامنه مناقشه خاورمیانه توسط انصارالله و عدم تمایل آمریکا به مداخله
رایزنی کره جنوبی و آمریکا پیرامون نقش سئول در خاورمیانه و توافق سرمایه‌گذاری
ترکیه: تحت پیمان دفاعی مشترک، نیاز‌های نظامی عربستان را تأمین می‌کنیم
ائتلاف تحت رهبری عربستان اعلام کرد پدافند هوایی، موشک شلیک‌شده انصارالله به ریاض را رهگیری کرد
دانمارک: توافق «الزام‌آور» با آمریکا درباره گرینلند به حاکمیت ملی خدشه‌ای وارد نمی‌کند
تخریب پادگان روس‌ها در سبزوار | آفرین، تمام!
لاستیک بارز کردستان از کاهش ۳۰ درصدی تولید شانه خالی کرد؛ زیان ۱۳۰۰ میلیاردی در ۶ ماه | ادعای شایسته‌گزینی تاپیکو و شهیدی‌پور کجاست؟
«نبرد هرمز» روز هفتاد و یکم | گزارش درحال به روز رسانی
۹۸ زندانی جرایم غیرعمد به مناسبت ۹۸ سالگی بانک ملی ایران آزاد شدند
گره‌گشاییِ حقوقی در پرونده خلبانان مفقود؛ ایران از اسارت قهرمانانش مطمئن است
۶۰ هزار پرستار خانه‌نشین داریم اما نسبت پرستار به تخت زیر ۰.۹۵ است | ریشه مشکل کجاست؟
تاکید افشین خانی بر پیوند بانکداری اسلامی با تامین مالی زنجیره تولید/ قدردانی رئیس شورای فقهی بانک مرکزی از بانک صادرات ایران به دلیل رعایت اصول اسلامی در فرآیندهای بانکی
لباس فرم نو هم از سبد خانوار حذف شد | بازار داغ «لباس فرم دست دوم» در مدارس با شروع ماه مهر
با حضور جمعی از پیشکسوتان و چهره‌های فرهنگی، هنری و ورزشی؛ آیین گرامی‌داشت ۹۸ سالگی بانک ملی ایران برگزار شد
پیشنهاد سردبیر
زندگی