سه‌شنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۴ 25 November 2025
يکشنبه ۲۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۵
کد خبر: ۶۴۳۲۳

کنایه مسیح مهاجری به ماجرای موقوفه جنجالی علم‌الهدی

کنایه مسیح مهاجری به ماجرای موقوفه جنجالی علم‌الهدی
حجت الاسلام و المسلمین مسیح مهاجری مدیرمسئول روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: فکر نکنید صبر مردم بی‌پایان است. از روزی بترسید که لشکر گرسنگان علیه شما قیام کنند. اگر به رسالت دینی و قانونی خود که خدمت به محرومین و اجرای عدالت است عمل نمی‌کنید، لااقل برای بقاء خودتان و حکمرانی‌تان فکری بکنید.

جمهوری اسلامی در سرمقاله خود به قلم حجت الاسلام و المسلمین  مسیح مهاجری درباره حاشیه های اخیر موقوفه گوهرشاد انتقاداتی را مطرح کرد.

 

در این مطلب امده است:  بارها باخبر شدم موقوفه‌ای از مسیر شرعی و قانونی اش منحرف شده و به دست کسانی افتاده که اهلیت تصدی آن را ندارند. ماجرا را دنبال کردم و خوشبختانه  موقوفات مورد نظر به مسیر واقعی بازگشتند. این درست نیست که عده‌ای از مردم  نتوانند به اندازه کافی گوشت، مرغ، لبنیات و میوه بخورند ولی تعداد قلیلی به خاطر نزدیک بودن به مبادی قدرت از پاداش‌های میلیاردی، حقوق‌های نجومی و بهانه‌هائی از قبیل شایستگی برای در اختیار داشتن موقوفات برخوردار باشند.

کسانی که اعتراف می‌کنند ما هنوز نتوانسته‌ایم در نظام جمهوری اسلامی عدالت را برقرار کنیم، برای برقرار ساختن عدالت به سراغ این تبعیض‌ها بروند. با کنار زدن افراد نزدیک به قدرت از تصاحب اموال عمومی و خود را صالح و برتر از دیگران دانستن، می‌شود عدالت را جاری کرد.

فکر نکنید صبر مردم بی‌پایان است. از روزی بترسید که لشکر گرسنگان علیه شما قیام کنند. اگر به رسالت دینی و قانونی خود که خدمت به محرومین و اجرای عدالت است عمل نمی‌کنید، لااقل برای بقاء خودتان و حکمرانی‌تان فکری بکنید.

مردم ما اگر احساس کنند کشورشان ثروتی ندارد و همه باید با فقر زندگی کنند، حاضرند تقسیم عادلانه فقر را هم بپذیرند. آنچه مردم حاضر نیستند تحمل کنند تبعیض است. مردم نمی‌پذیرند در کشوری با اینهمه ثروت و امکانات، عده‌ای به آلاف و الوف برسند و میلیون‌ها خانواده شاهد تقسیم فقر میان خودشان باشند. این، حق مردمی که در کشوری ثروتمند زندگی می‌کنند نیست.

 
 

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

نرخ ۵۰۰۰ تومانی بنزین از نیمه دوم آذر ماه اجرایی می‌شود

جدال علم و شبه‌علم؛ امواج و پارازیت‌ها باران را عقیم می‌کنند؟

صادر نشدن ویزای آمریکا برای تاج و ۲۰ عضو دیگر از فهرست فدراسیون

عراقچی: تحریم کنندگان جمهوری اسلامی ایران باید به خاطر «جنایت علیه بشریت» بازخواست شوند

مرگ لاک‌پشت محبوب و سالخورده‌ترین ساکن باغ‌وحش «سن‌دیگو» در ۱۴۱ سالگی +عکس

جزئیات مصوبه گران شدن بنزین | چه کسانی بنزین ۵ هزار تومانی می‌گیرند؟

گزارش‌ها درباره آنفولانزای جدید نگران کننده نیست

آتش‌سوزی در یک پاساژ دو طبقه در فلکه دوم صادقیه

مهار کامل آتش‌سوزی در جنگل‌های الیت؛ نیرو‌ها در حال لکه‌گیری هستند

وضعیت موجود هوای تبریز به خشکی دریاچه ارومیه مرتبط است؟

نتانیاهو برای سومین بار دادگاه خود را متوقف کرد

به مردم قول می‌دهیم که لایحه «منع خشونت علیه زنان»، به زودی به تصویب نهایی مجلس برسد | صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان منع حقوقی ندارد

باید محتوای آموزه‌های دفاع مقدس را منطبق با نیازهای نسل جدید، به‌روزرسانی کنیم

عراقچی: در جهان امروز زورگویی نظامی جای قانون را گرفته

پیشنهاد سردبیر
زندگی