چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ 23 July 2025
سه‌شنبه ۲۷ تير ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۰
کد خبر: ۶۴۴۳۸

شورای رقابت علی‌رغم دستور رئیسی از مصوبه‌ خود عقب‌نشینی نکرد

شورای رقابت علی‌رغم دستور رئیسی از مصوبه‌ خود عقب‌نشینی نکرد
شورای رقابت در واکنش به دستور رئیس جمهور ضمن دفاع از مصوبه خود توضیحات ۵ بندی را در خصوص دلایل افزایش قیمت خودرو‌های مونتاژی اعلام کرد. شورای رقابت در این باره تصریح کرد: قیمت‌های مصوب شورای رقابت در جلسه ۵۸۴، نسبت به قیمت‌های مورد عمل شرکت‌های خودروساز کاهش داشته که این موضوع در بازار خودرو کاملاً محسوس است و انتظار می‌رود با استمرار در تولید و افزایش عرضه و تحقق برنامه واردات که مورد مطالبه مجلس و دولت محترم بوده و در چارچوب دستورالعمل ۵۴۳ مصوب شورا مورد تأکید قرار گرفته و در حال پایش است، ثبات در بازار کنونی استمرار یابد.

به دنبال دستور اخیر رئیس جمهور مبنی بر پیگیری قیمت خودروهای مونتاژی شورای رقابت امروز در جلسه ای ویژه به این موضوع پرداخت و  توضیحات لازم را در این خصوص اعلام کرده است.

شورای رقابت در این باره تصریح کرد:

1- پیش از از ورود شورای رقابت و تشخیص انحصار در بازار خودرو، قیمت‌گذاری محصولات تولیدی خودروسازان مونتاژی بر اساس تصمیمات هیئت مدیره شرکت خودروساز انجام می‌گرفت و با توجه به انحصار ایجاد شده در بازار خودرو که عمدتاً به دلیل قوانین و مقررات حاکم بر بازار بوده است، قیمت‌هایی بسیار بالاتر از مصوبات کنونی شورا به مشتریان ارائه می‌گردید (به صورت فروش مستقیم و یا از طریق عرضه در بورس کالا).

2- حفظ، تداوم و تحقق تولید که یکی از ارکان اصلی شعار سال توسط مقام معظم رهبری است، مستلزم ایجاد انگیزه برای استمرار تولید بر اساس برنامه‌های ارائه شده و رفع مشکلات بر مبنای هدف مذکور بوده و عدم سودآوری یا تحمیل زیان، قطعاً این بخش از تولید را که عمدتاً توسط بخش خصوصی انجام می‌شود، دچار مخاطره و توقف خواهد نمود.

3- اصلاح قیمت‌ها نه بر اساس نظر خودروسازان، بلکه صرفاً بر اساس بررسی اسناد و داده‌های حسابداری و صورتهای مالی مورد تأیید حسابرسان قانونی که توسط سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان به عنوان مرجع رسمی، تخصصی و حاکمیتی محاسبه قیمت، بررسی و نهایی شده است. کما اینکه در حال حاضر برخی شرکت‌های تولیدکننده، قیمت‌های بیشتری را نسبت به قیمت‌های اعلامی شورای رقابت، متقاضی هستند، لیکن صرفاً درخواست‌ها بر اساس مستندات مورد تأیید سازمان‌های مذکور ملاک عمل قرار گرفته است.

4- تأکید می‌گردد: قیمت‌های مصوب شورای رقابت در جلسه 584، نسبت به قیمت‌های مورد عمل شرکت‌های خودروساز کاهش داشته که این موضوع در بازار خودرو کاملاً محسوس است و انتظار می‌رود با استمرار در تولید و افزایش عرضه و تحقق برنامه واردات که مورد مطالبه مجلس و دولت محترم بوده و در چارچوب دستورالعمل 543 مصوب شورا مورد تأکید قرار گرفته و در حال پایش است، ثبات در بازار کنونی استمرار یابد.

5- نهایتاً یادآور می‌شود: شورای رقابت از هر گونه بررسی کارشناسی و فنی در خصوص مبانی و دلایل افزایش قیمت محصولات تولیدی مذکور و هر اقدامی که باعث رقابت‌پذیری بیشتر در بازار خودرو و رفاه مصرف‌کنندگان است، استقبال نموده و همواره پشتیبان سیاست‌ها و برنامه‌های ریاست محترم جمهور و دولت محترم است.

 

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

کاتس: احتمال از سرگیری جنگ با ایران وجود دارد | باید برای اطمینان از ناتوانی ایران در بازسازی برنامه هسته‌ای و موشکی، طرحی موثر تدوین کنیم

واکنش شریعتمداری به اظهارات عراقچی در مصاحبه با فاکس‌نیوز: چرا می‌گویید دنبال محو اسرائیل نیستیم؟ | این نظر امام راحل بود

رایزنی غریب‌آبادی با اعضای غیردائم شورای امنیت در نیویورک

ترامپ دوباره اوباما را به خیانت متهم کرد

ناگفته‌های رئیس قوه قضاییه از جنگ ۱۲ روزه | اسرائیل تصور می‌کرد که با حمله به زندان اوین، زندانیان آشوب به پا خواهند کرد

توضیحات فغانی درباره اهدای مدالش توسط ترامپ: طبق پروتکل‌ها اقدام کردم | جنگ ۱۲ روزه را محکوم می‌کنم

روزنامه اصولگرا: سخنان اخیر عراقچی در فاکس‌نیوز، نه یک عقب‌نشینی، بلکه بازتوضیح هوشمندانه یک سیاست دیرینه بود

گفتگوی عراقچی با وزیرخارجه ایتالیا

استخدام اتباع صرفا برای مشاغل ساختمانی و دامداری

بیانیه وزارت خارجه آمریکا برای خروج از یونسکو

سفر به ماه دروغ بزرگ ناسا بود؟!

ایرانیان در «ماداگاسکار» حضور داشتند؟! | کشف سازه‌های سنگ‌تراشی‌شده چه می‌گوید؟

کشف مقبره اتاقکی که ۲۶۰۰ سال دست‌نخورده باقی مانده! +عکس

مشکلات هنرمندان خسارت‌دیده در جنگ، در حال پیگیری است

پیشنهاد سردبیر
زندگی