مدیر و کارمند یک بانک به علت ارائه خدمات به خانم بیحجاب در دماوند بازداشت شدند
مرتضی طهماسبی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دماوند عصر امروز در جمع خبرنگاران از بازداشت و تشکیل پرونده قضایی برای مدیر و کارمند بانکی در دماوند به علت بیاعتنایی به فرد مجرم که با کشف علنی حجاب در بانک حاضر شده بود و از سوی کارمند بانک به ایشان ارائه خدمات بانکی صورت پذیرفت، خبر داد؛ همچنین دستورات قضایی در خصوص تعقیب و شناسایی خانم بیحجاب، جهت رسیدگی به اتهام ایشان صادر شد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دماوند در این راستا، اظهار کرد: مطابق مواد ۷۲ و ۲۲ قانون آیین دادرسی کیفری در راستای حفظ حقوق عمومی و بند ۱۳ ماده ۸ و نیز ماده ۹ قانون رسیدگی به تخلفات اداری و قانون تکلیف را برای همه مدیران و مسؤولان روشن کرده است.
وی ادامه داد: مدیران و مسؤولان در صورت مواجهه با جرم مشهود همچون بیحجابی یا کشف حجاب در محل کار قبل از ارائه هرگونه خدمات اداری و عمومی به شخص خاطی، در اجرای مواد ۱ و ۲ و ۳ و ۴ قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر باید به وی تذکر دهند.
طهماسبی افزود: در صورت عدم توجه شخص بیحجاب نسبت به تذکر داده شده و اصرار بر منکر ارتکابی، لازم است بلافاصله با پلیس فراجا تماس گرفته و موضوع به ضابطین اطلاع داده شود.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دماوند تصریح کرد: ضابطین عام مانند پلیس فراجا موظف هستند که پس از تماس تلفنی مدیران، سریعاً در محل حاضر شده و صورتجلسه تنظیم کنند.
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
حسین راغفر در گفتوگو با فراز مطرح کرد
- تازهها
- پربازدیدها
گفتگوی فراز با مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران
آزمون صداقت میدری؛ در گفتوگو با سمیه گلپور بررسی شد
امسال واکسن آنفولانزا وارد میشود؟
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
گفتوگوی فراز با سخنگوی صنعت آب کشور
گزارش تصویری اختصاصی فراز از مراسم بدرقه رهبر جانفدا
علی باقری دبیر کل حزب اطلاحطلب «عهد» در گفتگو با فراز: