سه‌شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ 05 August 2025
چهارشنبه ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰
کد خبر: ۶۵۴۸۴

وزار امور خارجه قطر خبر داد؛ توافق مبادله زندانیان میان ایران و آمریکا وارد مرحله اجرایی شده است

وزار امور خارجه قطر خبر داد؛ توافق مبادله زندانیان میان ایران و آمریکا وارد مرحله اجرایی شده است
اجد الانصاری سخنگوی وزارت امورخارجه قطر سه‌شنبه شب گفت: توافق مبادله زندانیان میان ایران و آمریکا که با میانجی‌گری کشورش در حال انجام است، وارد مرحله اجرایی شده است. وی همچنین خاطرنشان کرد: هنوز برای اعلام محل مبادله زندانیان میان ایران و آمریکا زود است.

به گزارش«فراز» به نقل از پایگاه خبری "الخلیج انلاین" وی که در نشست هفتگی خود سخن می گفت، همچنین خاطرنشان کرد: هنوز برای اعلام محل مبادله زندانیان میان ایران و آمریکا زود است.

الانصاری ادامه داد: نقش قطر [برای میانجی‌گری] همچنان ادامه دارد و برای اجرای این توافق و آزادی زندانیان و آزادسازی پول‌های بلوکه شده ایران در بانک‌ها، تماس با طرف‌های مختلف جریان دارد.

وی اضافه کرد: هنوز برای اعلام محل تبادل زندانیان میان ایران و آمریکا و این که آیا این اقدام در دوحه انجام خواهد شد و نیز در رابطه با انتقال پول‌های ایران به بانک‌های قطری زود است و در زمان مناسب در رابطه با این موضوعات اطلاع رسانی صورت خواهد گرفت.

 
 

 

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

امضای تفاهم‌نامه همکاری راهبردی میان پژوهشگاه فضایی ایران و سازمان نقشه‌برداری کشور

ایران، محور رایزنی روبیو با وزرای خارجه انگلیس و فرانسه

لقب جدید برادر داماد رئیسی برای کاظم صدیقی که بالاخره استفعا کرد؛ برای عالم ربانی، آبرو دادن و فدا شدن در راه ولایت، همه‌اش شیرین است!

روزنامه اصولگرا: تصویر سحر امامی باید دست‌نخورده بماند

درخواست ایرلند از گوترش: فصل هفتم منشور سازمان ملل علیه اسرائیل را اجرا کنید

دستگیری عامل حمله به دادستان رفسنجان؛ ماجرا چه بود؟

یمن یک موشک بالستیک به اسرائیل شلیک کرد

کیفیت هوای تهران؛ صبح سه‌شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۴

آیین‌نامه جدید رتبه‌بندی معلمان در صف رفع ایرادات

رایزنی تلفنی وزیران خارجه پاکستان و آمریکا؛ دومین تماس در کمتر از دو هفته

توضیحات صداوسیما درباره گزارش حاشیه‌ساز «حسینی‌بای» از مرکز «هماهنگی و کنترل آب تهران»

تنها پایتخت جهان، بدون تصادف مرگبار رانندگی!

بالاخره گوشی برای بچه‌ها خوب است یا نه؟

دو کلمه حرف حساب | سوراخ استاکس نت در شبکه آب تهران!

پیشنهاد سردبیر
زندگی