يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
چهارشنبه ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۰
کد خبر: ۶۶۶۸۸

۶ عارضه خطرناک خوردن روزانه فست فود

فست فود یک گزینه غذایی رایج و پرکالری است که عموماً هیچ فایده‌ای برای سلامتی ندارد. خوردن بیش از حد این غذاها می‌تواند تقریباً بر تمام بخش‌های بدن تأثیر منفی بگذارد.

 همه ما می‌دانیم که خوردن فست فود خوب نیست، اما چندان به این حرف پایبند نیستیم. غذاها می‌توانند به روش‌های مختلفی بر بدن تأثیر بگذارند. افزودنی‌هایی که در فست فودها وجود دارد، در درازمدت اثر منفی خود بر بدن را نشان می‌دهند. فست فودها حاوی طعم‌دهنده‌های مصنوعی، سموم و مواد شیمیایی برای بهبود طعم و ظاهر محصول هستند. مصرف این مواد ناسالم، احتمال ابتلا به بیماری قلبی، دیابت و حتی سرطان را افزایش می‌دهند.

 

عوارض مصرف روزانه فست فود

۱) افزایش خطر سکته مغزی

مصرف بیش از حد فست فود باعث افزایش دریافت سدیم می‌شود. به طور مثال یک چیزبرگر دوبل و سیب زمینی سرخ‌شده کوچک حاوی بیش از ۱۵۰۰ میلی گرم سدیم است. با گذشت زمان، مصرف زیاد سدیم می‌تواند فشار خون را افزایش دهد و ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و سکته را بالا ببرد.

۶ عارضه خطرناک خوردن روزانه فست فود

 

۲) اضافه وزن

خوردن فست فود و غذاهای فرآوری‌شده در یک وعده غذایی می‌تواند حداقل دارای ۱۰۰۰ کالری یا بیشتر باشد. دریافت کالری بیشتر از نیاز روزانه بدن، در طول زمان می‌تواند منجر به افزایش وزن شود.

۶ عارضه خطرناک خوردن روزانه فست فود

 

۳) کاهش فیبر

توصیه می‌شود به ازای هر ۱۰۰۰ کالری غذای مصرفی، ۱۴ گرم فیبر مصرف کنید. اگر اکثر وعده‌های غذایی شما فست فود است، به احتمال زیاد فیبر دریافتی شما چیزی کمتر از مقدار توصیه‌شده است.

فست فودها نه تنها در تأمین فیبر مورد نیاز ضعیف هستند، بلکه دریافت طیف وسیعی از مواد مغذی گیاهی در رژیم غذایی را چالش برانگیز می‌کنند. مصرف روزانه فست فود باعث می‌شود شما به تدریج از مصرف غلات کامل، آجیل، دانه‌ها و محصولات طبیعی دور شوید.

رژیم غذایی کم‌فیبر می‌تواند سیستم گوارش را نیز، به وسطه ایجاد یبوست، تحت تأثیر قرار داده و شما را در معرض ابتلا به سرطان روده بزرگ و افزایش کلسترول خون قرار دهد.

۶ عارضه خطرناک خوردن روزانه فست فود

 

۴) افزایش کلسترول

یکی از موارد مهم در زمینه مصرف مداوم فست فود، میزان چربی اشباع‌شده است که در آن وعده غذایی وجود دارد. تحقیقات ثابت کرده است که مصرف چربی‌های اشباع‌شده با افزایش کلسترول بد (LDL) مرتبط است.

۶ عارضه خطرناک خوردن روزانه فست فود

 

۵) کمبود مواد مغذی ضروری

اگر بیش از چهار روز در هفته، فست فود می‌خورید، لازم است بدانید به واسطه این کار، مواد مغذی مهمی را از دست می‌دهید. کلسیم، فیبر، ویتامین D و پتاسیم چهار ماده مغذی هستند که در وعده‌های غذایی فست فود به ندرت یافت می‌شوند. اگر به خوردن فست فود به عنوان منبع اصلی وعده‌های غذایی و میان وعده‌ها ادامه دهید، ممکن است با کمبود برخی از این مواد مغذی مواجه شوید.

 

۶) افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲

یک مطالعه نشان داد که خوردن فست فود بیش از دو بار در هفته با افزایش خطر دیابت نوع ۲، سندرم متابولیک و مرگ ناشی از بیماری عروق کرونر قلب مرتبط است. اگر مبتلا به پیش‌دیابت هستید، لازم است بدانید فست فودها هیچ جایگاهی در یک رژیم غذایی متعادل ندارند. یک رژیم غذایی متعادل شامل سبزیجات، غلات کامل و پروتئین بدون چربی است.

 

منبع خبر : خبرانلاین
منبع: خبرانلاین
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ویدیو؛ همخوانی آهنگ «ایران» توسط بازیکنان تیم ملی فوتبال بانوان

ویدیو؛ توصیه مجری تلویزیون به جواد خیابانی: زبانت را بیمه کن!

جنجال لو رفتن سوالات آزمون مدارس سمپاد

اعلام پیش‌بینی وضعیت هوا، طی پنج روز آینده

وزیر کشور: مردم طی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه کار خود را انجام دادند

خبر مهم درباره قیمت جدید گندم

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: در صورت هرگونه تجاوز، پاسخی محکم‌تر از قبل به دشمن می‌دهیم

قالیباف: لایحه سازمان ملی مهاجرت به دور از نگاه صنفی و منفعت‌بخشی بررسی شود

زلنسکی بار دیگر خواستار ملاقات با پوتین شد

قیمت طلای جهانی؛ یکشنبه ۲۹ تیر۱۴۰۴

نماینده ولی فقیه در سپاه درباره طرح عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور: حرف بسیار غلطی است | جهت‌گیری کلی حرکت نظام ولایت‌مدارانه است | در هیچ زمانی مانند این زمان، تمامی مسئولین تحت رهبری مقتدرانه حضرت آقا، این میزان فرمانبردار نبوده‌اند

معاون رییس‌جمهور: برنامه دولت حرکت در مسیر مهاجرت معکوس از تهران است

تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور

کدام استان‌ها بیشترین سهم را در مصرف آب دارند؟

پیشنهاد سردبیر
زندگی