يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
شنبه ۰۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۵
کد خبر: ۶۷۷۸۷

مقام معظم رهبری: اگر انتخابات نباشد، یا دیکتاتوری است یا هرج و مرج و ناامنی

مقام معظم رهبری: اگر انتخابات نباشد، یا دیکتاتوری است یا هرج و مرج و ناامنی
مقام معظم رهبری تاکید کردند: بعضی‌ها در مورد برگزاری انتخابات اشکال‌تراشی می‌کنند، دلسرد می‌کنند، توجه نمی‌کنند که اگر انتخابات در کشور نباشد، یا دیکتاتوری است، یا هرج و مرج و ناامنی است. انتخابات جلوی بروز دیکتاتوری، هرج و مرج و اغتشاش و ناامنی را می‌گیرد.

رهبر انقلاب تاکید کردند: بعضی‌ها در مورد برگزاری انتخابات اشکال‌تراشی می‌کنند، دلسرد می‌کنند، توجه نمی‌کنند که اگر انتخابات در کشور نباشد، یا دیکتاتوری است، یا هرج و مرج و ناامنی است. انتخابات جلوی بروز دیکتاتوری، هرج و مرج و اغتشاش و ناامنی را می‌گیرد.

به گزارش «فرزا»، دیدار جمعی از مردم استان‌های کرمان و خوزستان با مقام معظم رهبری،  در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.

این دیدار که در ایام سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی برگزار می‌شود، مطابق روال دیدارهای عمومی اقشار مختلف مردم استان‌های کشور با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای است.

بخشی از بیانات رهبر انقلاب در این دیدار به این شرح است:

** دو کلمه جمهوری و اسلامی هر دو وابسته به انتخابات است.

**جمهوری یعنی مردم‌سالاری، یعنی حاکمیت کشور به دست مردم است. مردم چطور در حاکمیت دخالت کنند؟ هیچ راهی به جز انتخابات وجود ندارد.

**بعضی‌ها در مورد برگزاری انتخابات اشکال‌تراشی می‌کنند، دلسرد می‌کنند، توجه نمی‌کنند که اگر انتخابات در کشور نباشد، یا دیکتاتوری است، یا هرج و مرج و ناامنی است.

**انتخابات جلوی بروز دیکتاتوری، هرج و مرج و اغتشاش و ناامنی را می‌گیرد.

**انتخابات مسیر صحیحی است که مردم می‌توانند به وسیله آن و از آن مسیر حاکمیت ملی را، مردم‌سالاری را و جمهوریت را در کشور تامین کنند.

**انتخابات در کشور تحول ایجاد می‌کند. بعضی‌ها اسم تحول را می‌آورند اظهار طرفداری از تحول می‌کنند اما عملا آن چیزی که مقدمه حتمی تحول است مورد بی‌اعتنایی‌شان قرار می‌گیرد، یعنی انتخابات.

**با انتخابات می‌شود در کشور تحول ایجاد کرد.

**صاحبان دیدگاه‌‌های گوناگون سیاسی و اقتصادی و فرهنگی می‌خواهند به نفع دیدگاه سیاسی یا فرهنگی یا  اقتصادی خودشان تحول ایجاد کنند، خیلی خب راهش چیست؟ راهش این است که با انتخابات حالا چه انتخابات مجلس شورای اسلامی چه انتخابات مجلس خبرگان، چه انتخابات ریاست‌جمهوری و چه انتخابات شوراها کسانی را که با آن فکر سیاسی آنها و جهت‌گیری سیاسی یا اقتصادی یا فرهنگی آنها همراهند سرکار بیاورند؛ این می شود تحول. 

 
 

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

معاون رییس‌جمهور: برنامه دولت حرکت در مسیر مهاجرت معکوس از تهران است

تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور

کدام استان‌ها بیشترین سهم را در مصرف آب دارند؟

قهرمان المپیک و نابغه ژاپنی کشتی جهان درگذشت

اعتراض از سر بی‌اطلاعی و پافشاری بر یک نظر یا لحن نادرست و نسنجیده، ذیل هر عنوانی به ضرر کشور است | نباید اجازه داد کسی در شکاف اختلاف سلیقه‌ها، برای جناح سیاسی‌اش آشیانه بسازد

روزنامه اصولگرا: کنکور، این غول بی‌شاخ و دم، حذف نمی‌شود؛ نامش تغییر می‌کند

اسرائیل حتی با وجود مهار دولت جولانی، باز هم نگران است!

طالبان در ایران جنایت کرد، صداوسیما ساکت بود | پیدا کنید علت این‌همه شیفتگی رسانه ملی نسبت به طالبان را! | همگان باید از تصمیم دولت برای اخراج اتباع غیرمجاز حمایت کنند

آمریکا با کردهای سوریه به توافق رسید؛ جزئیات گفت‌وگوی تام باراک با مظلوم عبدی

روزنامه اصولگرا: چرا اصلاح‌طلب‌ها تهدید پزشکیان را ساده‌سازی کردند؟ 

روسیه، چرا توافق نظامی تاریخی با آلمان را لغو کرد؟

اسرائیل ماهیگیران فلسطینی را هدف قرار داد

آخرین وضعیت بازسازی واحدهای تخریب شده در جنگ ۱۲ روزه

زلنسکی: ما آماده صدور پهپاد به آمریکا هستیم

پیشنهاد سردبیر
زندگی