۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۲:۴۱
دوشنبه ۰۴ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۵
کد خبر: ۶۷۸۱۱

وزیر کشور: اگر شرایط به همین منوال باشد، تا چند دهه آینده دریای خزر خشک می‌شود

وزیر کشور: اگر شرایط به همین منوال باشد، تا چند دهه آینده دریای خزر خشک می‌شود
وزیر کشور با اشاره به پایین آمدن سطح آب دریای خزر گفت: این موضوع باعث نگرانی برای کشور‌های حاشیه دریای خزر شده و اگر شرایط به همین منوال باشد تا چند دهه آینده دریای خزر خشک می‌شود و به همین جهت باید چاره‌ای اندیشیده شود.

وزیر کشور با اشاره به پایین آمدن سطح آب دریای خزر گفت: این موضوع باعث نگرانی برای کشور‌های حاشیه دریای خزر شده و اگر شرایط به همین منوال باشد تا چند دهه آینده دریای خزر خشک می‌شود و به همین جهت باید چاره‌ای اندیشیده شود.

احمد وحیدی در دومین رویداد بین‌المللی مدیریت بحران ایران قوی که صبح امروز در مصلای امام خمینی (ره) برگزار شد، با بیان اینکه موضوع بحران و مخاطره یک موضوع جهانی است، اظهار کرد: افزایش سطح تعاملات، گفتگو و همکاری برای شناخت علل وقوع، چگونگی وقوع و چاره‌اندیشی آن بین کشور‌ها بسیار مهم است.

وی با تاکید بر اینکه سازمان‌های بین‌الملل باید بیش از گذشته برای مقابله با بحران‌ها با یکدیگر تعامل داشته باشند، افزود: باید تجربیات حوادث در سراسر دنیا در اختیار سایر کشور‌ها قرار گیرد.

وزیر کشور با بیان اینکه در کشور ما چند موضوع بسیار مهم است، تصریح کرد: نخست موضوع دریای خزر و پایین آمدن سطح آب است که این باعث نگرانی برای کشور‌های حاشیه دریای خزر شده است؛ پیش‌بینی شده اگر شرایط همین طور باشد تا چند دهه آینده دریای خزر خشک شود و باید برای آن چاره‌ای داشته باشیم.

وزیر کشور با بیان اینکه رودخانه‌های جاری از دیگر کشور مسائل دوم است، گفت: اقداماتی توسط برخی از کشور‌های همسایه صورت می‌گیرد که برای دیگر کشور‌ها آثار سوء دارد و باید با هماهنگی دیگر کشور‌ها صورت گیرد.

وحیدی افزود: یکی از این اقدامات سدسازی‌های کشور‌های همسایه و منطقه است که باید با توجه به منافع منطقه‌ای باشد در غیر این صورت آثار زیانبار آن را همه منطقه خواهد چشید.

وزیر کشور اضافه کرد: ما انتظار داریم در یک هماهنگی منطقه‌ای کمیته‌ای تشکیل شود و با هماهنگی کشور‌های منطقه مسائل ناشی از محیط زیستی، سدسازی‌ها و انحرافات آب مورد بررسی قرار گیرد.

وی گفت: ریزگرد‌ها از دیگر مسائلی است که باید به آن پرداخته شود و با تبادل با کشور‌های منطقه این مسئله برطرف شود.

وزیر کشور با بیان اینکه در مسائلی همچون سیلاب‌ها می‌توان پیش بینی‌ها صورت گیرد و دانش آن را در اختیار داریم، اضافه کرد: راه‌هایی برای پیشگیری از زلزله وجود دارد و باید در این حوزه اقدامات علمی هماهنگ با دیگر کشور‌ها انجام دهیم.

وحیدی با تاکید بر اینکه آموزش، تمرین و سناریو سه عنصر اصلی در مقابله با بحران‌ها است، افزود: باید این سه عنصر را در قالب نرم‌افزار‌ها توسعه دهیم تا شهروندان بتوانند آموزش‌های لازم را دریافت کنند.

 
 

 

منبع خبر : تسنیم
منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی