۰۲ آبان ۱۴۰۵ ۱۵:۲۹
سه‌شنبه ۱۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۰
کد خبر: ۶۷۹۳۷

انهدام شبکه سرقت مسلحانه و تجاوز در تهران/ سرکرده باند: به ۶ زن در مقابل چشمان شوهران‌شان تجاوز کردیم

انهدام شبکه سرقت مسلحانه و تجاوز در تهران/ سرکرده باند: به ۶ زن در مقابل چشمان شوهران‌شان تجاوز کردیم
شش عضو باند تبهکاری سابقه‌دار که مسلحانه به خانه‌ها دستبرد زده و درجریان این سرقت‌ها زنان را مقابل شوهران‌شان مورد تجاوز قرار داده بودند، بازداشت شدند.

 اوایل شهریور امسال مردی با حضور در شعبه هفتم بازپرسی دادسرای ناحیه ۳۴ تهران شکایت کرد افرادی مسلح به خانه‌اش دستبرد زده‌اند. با شکایت او پرونده با دستور قضایی در اختیار پلیس تهران قرار گرفت. شاکی در جریان تحقیقات گفت: من و همسرم در خانه‌مان در شمال تهران زندگی می‌کنیم. آخر شب سروصدا شنیدیم. وقتی به سمت در رفتم تا بفهمم چه کسی وارد حیاط ساختمان شده، پنج مرد که نقاب بر چهره‌های‌شان داشتند، به‌زور مرا هل داده و وارد شدند. دو نفرشان به من و همسرم حمله کردند و هردوی‌مان را کتک زدند. بعد با پارچه و طناب که همراه‌شان بود، دست‌ها و پاهای‌مان را بستند و ما را به قتل تهدید کردند.

وی افزود: به‌زور کلید گاوصندوق را گرفتند و محتویات آن که دلار، طلا و سکه و اموال قیمتی و آنتیک به ارزش پنج‌میلیارد تومان بود را به سرقت بردند. بعد طناب دست‌وپای همسرم را باز کردند و بعد از شکنجه، مقابلم به او تجاوز و بعد از ساعاتی فرار کردند. هرچه تقلا زدم، نتوانستم همسرم را از دام شیطانی سارقان مسلح نجات دهم. 

جست‌وجو‌ها ادامه داشت تا این‌که چند روز بعد مرد تاجری با حضور در پلیس تهران شکایت کرد و گفت: تاجر هستم. آن شب من و همسرم در خانه بودیم. یک ساعت بعد متوجه سروصدا و تخریب قفل در شدیم. چند نفر مسلح و نقاب‌دار وارد خانه‌مان شدند. سارقان دست‌ها و پا‌های ما دو نفر را بستند و طلا، دلار و سکه و اموال آنتیک و عتیقه به ارزش ۴۰میلیارد تومانی را به سرقت بردند. بعد از فرار آن‌ها به‌سختی پارچه‌های دست‌ها و پاهای‌مان را باز کردیم.

در ادامه این تحقیقات، زنان و مردان دیگری نیز با حضور در پلیس تهران شکایت‌های مشابهی را از سرقت‌های مسلحانه خانه‌های‌شان در شمال تهران اطلاع دادند که معلوم شد سارقان علاوه بر سرقت از خانه‌ها چند نفر از زنان که شاکیان پرونده بودند را نیز مورد تجاوز قرار داده‌اند. سرانجام روز‌های پایانی هفته گذشته یکی از شاکیان زن که با شوهرش در حال عبور از بوستانی در جنوب تهران بودند، متوجه مردی شدند که قامتی شبیه یکی از سارقان داشت. وقتی کمی به او نزدیک شدند او در حال مکالمه تلفنی بود و شاکی زن توانست از صدای این مرد او را به‌عنوان یکی از سارقان خانه‌شان، شناسایی کند؛ بنابراین او و شوهرش به سارق حمله کرده و او را کتک زدند و مانع فرارش از بوستان شدند. بعد به پلیس ۱۱۰ زنگ زدند و اطلاع دادند. آن‌ها با حضور در بوستان، متهم به‌نام سهیل را بازداشت کردند. سهیل با انتقال به اداره پلیس ابتدا منکر هرگونه جرمی شد و مدعی بود این زوج او را به اشتباه گرفته و کتک زده‌اند؛ اما در ادامه تحقیقات وقتی راهی برای نجات خود پیدا نکرد، اعتراف کرد در سرقت خانه این شاکی و چند نفر دیگر نقش داشته، اما وی و زنان دیگر را مورد تجاوز قرار نداده است و متجاوزان همدستان فراری‌اش هستند.

اعتراف به آزار شیطانی زنان

 با اعتراف سهیل، چهار همدست وی و سرکرده باند که مهرداد نام داشت در عملیات‌های جداگانه‌ای بازداشت شدند. آن‌ها ابتدا منکر جرایم‌شان بودند، اما در ادامه تحقیقات و مواجهه حضوری با یکدیگر راز جرایم مسلحانه و سیاه خود را فاش کردند. مهرداد، سرکرده باند در جریان تحقیقات گفت: چهار بار به اتهام سرقت خانه و لوازم داخل آن به زندان افتادم. بعد از آزادی، چون عاشق خفاش سیاه بودم گروهی به این نام تشکیل دادم. با شناسایی خانه‌های مردم در شمال تهران یکی یا دو نفر از گروهم به‌عنوان نگهبان در خیابان منتظر می‌ماندند و من و سه نفر دیگر نقاب بر چهره‌های‌مان زده و مسلح وارد ساختمان‌ها شده و با تخریب قفل در‌های آپارتمان یا خانه ویلایی وارد می‌شدیم. اعضای خانواده‌ها را به گروگان می‌گرفتیم و دست‌ها و پاهای‌شان را با پارچه و طناب می‌بستیم. به‌زور کلید گاوصندوق‌ها را می‌گرفتیم و محتویات آن که اموال قیمتی بود را به سرقت می‌بردیم. 

وی افزود: زنان را مقابل چشمان شوهران‌شان کتک زده و شکنجه می‌دادم. من و سه همدستم شش زن را هم مقابل چشمان شوهران‌شان مورد تجاوز قرار دادیم. بعد اموال قیمتی را نیز برده و می‌فروختیم و هرکدام سهمی برمی‌داشتیم. یک سال است که مرتکب این جرایم شدیم. 

با اعتراف وی، بقیه اعضای باند هم به جرایم خود اعتراف کردند. 

احتمال قتل در پرونده دزدان خشن

 درحالی‌که تحقیقات از اعضای این باند ادامه داشت، ماموران به سرنخ‌هایی دست یافتند که نشان می‌داد در جریان یکی از سرقت‌های مسلحانه متهمان وقتی وارد خانه‌ای شدند، مرد خانواده در مقابل آن‌ها مقاومت کرده تا آسیبی به خانواده‌اش نرسد که سارقان او را کتک زدند و باعث شد براثر شوک ناشی از این درگیری و حمله مهاجمان سکته قلبی کند و سارقان بعد از سرقت اموال میلیاردی از خانه او فرار کردند. خانواده‌اش نیز او را به بیمارستان رساندند، اما تلاش‌ها بی‌نتیجه مانده و این مرد میانسال فوت کرده است. 

محمد ولدی‌بیرانوند، بازپرس شعبه هفتم دادسرای ناحیه ۳۴ تهران با تایید این خبر به جام‌جم گفت: با اعتراف اعضای این باند تبهکار تحقیقات درباره سرقت مقرون‌به‌آزار آن‌ها برای رازگشایی از دیگر جرایم‌شان ادامه دارد. بخشی از پرونده که مربوط به آزار شیطانی متهمان نسبت به زنان مالباخته بوده به دادگاه کیفری یک استان تهران ارسال شده است.

 
 

 

 

 

 

 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
افتتاح 43 مدرسه کیمیای دانش در مسیر ایفای مسئولیت‌های اجتماعی
معماری بقا و جهش صنعتی؛ درس‌های تاریخی خروج از تله انزوای فناوری
صدور هشدار نارنجی؛ طوفان، رگبار سیل‌آسا و مواج‌شدن خزر در راه است
تأمین مالی پروژه‌های گردشگری با استفاده از ظرفیت‌های بانک شهر
تفاوت ساختاری «جنگ سرد» و «جنگ فرسایشی»
هشدار ترامپ درباره احتمال اجرای عملیات نظامی تازه علیه ایران
چگونه با متاتریدر تحلیل تکنیکال انجام دهیم؟ راهنمای معامله‌گران
خبرگزاری کره جنوبی از سفر کیم جونگ اون به چین خبر داد
محسنی‌اژه‌ای در نشست با اقتصاددانان: حل بحران‌های اقتصادی نیازمند اجماع، واقع‌بینی و آرایش جنگی است
چگونه تسلط انرژی ترامپ به غرور مفرط تبدیل شد
بهسازی یک جاده آنتنی دیگر در خوزستان / تسهیل تردد میان روستای سور مقداد و شهر امیدیه با پیگیری امیر حیات مقدم
ریزش سنگین طلا در بازار‌های جهانی؛ عقب‌نشینی هر اونس طلا به کانال ۳ هزار دلاری
جهش سه‌دلاری قیمت نفت برنت به ۱۱۶ دلار و ۷۲ سنت در پی حملات انصارالله
با تشدید بحران، فرصت برای امدادرسانی به شهر تعز در یمن رو به پایان است
وزرای خارجه اروپا و خاورمیانه بر لزوم دیپلماسی و پرهیز از حملات جدید به ایران تأکید کردند
میان‌دوره‌ای ۲۰۲۶؛ رأی‌گیری جهانی در لباس انتخابات داخلی آمریکا
سنتز عهدشکنی؛ کارنامه تاریخی واشنگتن در انهدام معاهدات بین‌المللی و پشت کردن به متحدان
از حاشیه تا ائتلاف اضطراری؛ واکاوی ساختاری جایگاه اعراب ۴۸ در سپهر سیاسی اسرائیل
از صلح پاریس تا پایان جنگ آمریکا و ویتنام؛ واکاوی یک توافق
بخش مراقبت‌های ویژه قلبی (CCU) بیمارستان نوید بندر امام استان خوزستان راه‌اندازی شد
تناقض در رفتار برجامی ترامپ | چرا واشنگتن ۱۷ ماه پس از شعارهای انتخاباتی در توافق ماند؟
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
حمایت از واحدهای آسیب‌دیده جنگ ۴۰ روزه/ پرداخت بیش از ۷ همت تسهیلات حمایتی از سوی بانک ملی ایران
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
پیشنهاد سردبیر
زندگی