دوشنبه ۰۳ شهريور ۱۴۰۴ 25 August 2025
يکشنبه ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۰
کد خبر: ۶۸۲۵۲

قالیباف: مجلس اصرار دارد لایحه حجاب در اسرع وقت به تصویب برسد

قالیباف: مجلس اصرار دارد لایحه حجاب در اسرع وقت به تصویب برسد
رئیس مجلس در پاسخ به تذکر غضنفرآبادی مبنی بر برخی اظهارات در مورد لایحه عفاف و حجاب تأکید کرد که نهایی شدن لایحه حجاب منوط به قبول بارمالی آن توسط دولت است که هنوز این اتفاق نیافتاده است و هر گونه تغییر موادی که از سوی شورای نگهبان با اشکال مواجه نشده، خلاف قانون است.

رئیس مجلس در پاسخ به تذکر غضنفرآبادی مبنی بر برخی اظهارات در مورد لایحه عفاف و حجاب تأکید کرد که نهایی شدن لایحه حجاب منوط به قبول بارمالی آن توسط دولت است که هنوز این اتفاق نیافتاده است و هر گونه تغییر موادی که از سوی شورای نگهبان با اشکال مواجه نشده، خلاف قانون است.

به گزارش «فراز»، موسی غضنفرآبادی در نشست علنی نوبت صبح امروز (یکشنبه، ۸ بهمن ماه ۱۴۰۲) مجلس شورای اسلامی در تذکری با استناد به ماده ۲۲ آئین نامه داخلی مجلس خطاب به قالیباف گفت: کار‌هایی در مجلس اتفاق می‌افتد که لازم است گلایه مندی خودمان را اعلام کنیم؛ ۲ نامه توسط معاون قوانین مجلس منتشر شده که در آن قید شده که تخلف کمیسیون قضائی و حقوقی محرز شده و این اقدام بی سابقه‌ای است.

وی ادامه داد: مشخص نیست با چه انگیزه‌ای موضوعات تخصصی منتشر می‌شود آیا می‌خواهند بگویند که دکتر قالیباف پیگیر لایحه عفاف و حجاب بود، اما کمیسیون قضائی و حقوقی نسبت به این امر بی توجهی کرده، اما اینگونه نیست، شما و کمیسیون قضائی پیگیری‌های لازم را انجام دادید و نیازی به توضیحات نیست.

نماینده مردم بم در مجلس یازدهم، افزود: متاسفانه معاون قوانین مجلس در جلسات حضور پیدا نکرد و از موضوع بی اطلاع هستند و ما در نامه اول ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب را رفع و برای ارائه نظر کارشناسان و تسریع در روند کار به شورای نگهبان ارجاع دادیم و نیت ما خیر بوده است و در نامه دوم که معاون حقوقی نیز در مورد آن توضیحات لازم را ارائه کرد و شورای نگهبان در مورد ماده ۴۹ لایحه ایراد گرفت و ما آن را اصلاح و همچنین ماده ۴۷ را به تبع ماده ۴۹ اصلاح کردیم و ما تقاضا داریم اصلاحات انجام شده که توسط کمیسیون انجام شده را به شورای نگهبان ارسال کنیم، زیرا تصور برخی این است که مجلس نمی‌خواهد قبل از انتخابات قانون عفاف و حجاب را عملیاتی کند در حالی که اینگونه نیست و ما از انتشار نامه‌های مذکور گله مندیم.

محمدباقر قالیباف در پاسخ به تذکر این نماینده، گفت: مجلس اصرار دارد در اسرع وقت لایحه حجاب به تصویب برسد و چند روز قبل نیز گفتیم کمیسیون و هیئت رئیسه پیگیر تصویب لایحه حجاب هستند، اما در این بین چند اشکال پیش آمد اولاً بررسی اشکالات لایحه در کمیسیون قضایی حدود یک ماه به طول انجامید و تأخیر خورد، ثانیاً ما بیش از ۲۵ روز است برای اصل ۷۵ (قبول بار مالی) به دولت نامه زدیم و هنوز جواب ندادند و ثالثاً تغییر مصوبات تائید شده توسط شورای نگهبان خلاف قانون اساسی است.

وی ادامه داد: با شورای نگهبان نیز صحبت کردم که مجدد تأکید کردند هر گونه تغییر بند‌های تائید شده توسط شورای نگهبان را غیرقانونی دانستند و قبول نکردند.

 
 

 

 

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

اختلاس در دولت رئیسی، در دنیا منحصر به فرد بود

وضعیت آب‌وهوا؛ وقوع رگبار و رعد و برق در جنوب کشور

رسایی هفته دولت را به پزشکیان تبریک گفت

موفقیت بزرگ اما بدون پاداش تیم ملی المپیاد نجوم دانش‌آموزی ایران

تسنیم: دستور کار مذاکرات فردای ایران و اروپا در ژنو، مسائل هسته‌ای و موضوع رفع تحریم‌هاست

پیمان استراتژیک با روسیه کشک است | اطلاعات مراکز پدافندی کشور را روسیه به اسرائیل داده بود

یارانه ۳ میلیون نفر دیگر رسما حذف شد

قیمت طلای جهانی؛ دوشنبه ۳ شهریور ۱۴۰۴

پزشکیان: دعوا باید برای خدمت باشد نه قدرت | نتیجه برخورد برادرانه با مردم، انسجامی بی‌نظیر است

چهار سال پس از بازگشت طالبان؛ افغانستان برای ایران هنوز هزینه و تهدید دارد

اسموتریچ: هیچ غذا، آب یا سوختی به غزه نمی‌رود | ما هرگز یک دولت تروریستی عرب را در سرزمین اسرائیل تأسیس نخواهیم کرد

عباس عبدی خطاب به پزشکیان: موضوع وفاق را فقط می‌توانید با شخص رهبری پیش ببرید

هشدار روزنامه جمهوری اسلامی: تریبون را از این جماعت خودمطلق‌پندار بگیرید

تنش میان فرانسه و آمریکا؛ پاریس سفیر واشنگتن را احضار کرد

پیشنهاد سردبیر
زندگی