شنبه ۱۵ شهريور ۱۴۰۴ 06 September 2025
يکشنبه ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۰
کد خبر: ۷۱۵۹۲

عضو شورای شهر: دو هزار درخت در منطقه ۱۴ جابجا شده/ آیا در شهرداری مجموعه‌ای وجود ندارد که نظارت لازم را بر این موضوع داشته باشد؟

عضو شورای شهر: دو هزار درخت در منطقه ۱۴ جابجا شده/ آیا در شهرداری مجموعه‌ای وجود ندارد که نظارت لازم را بر این موضوع داشته باشد؟
عضو شورای شهر تهران در خصوص جابجایی درختان موجود در پروژه‌های عمرانی، گفت: دو هزار درخت در راستای اجرای پروژه عمرانی بسیج در منطقه ۱۴ جابجا شده و بر اساس پیگیری‌ها متوجه شدیم که پیمانکار این اقدام را انجام داده است. قرار شد بازدید کنیم تا ببینیم درختان در چه فضایی دوباره غرس خواهند شد.

ناصر امانی در دویست و بیست و پنجمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران ضمن تقدیر از شهردار تهران و معاون برنامه ریزی برای ترمیم حقوق کارکنان، گفت: از طرف کمیسیون برنامه و بودجه، کمیته تشکیلات و منابع انسانی و همچنین از سوی اعضای شورا پیگیری‌هایی انجام شد و شهرداری تهران تصمیم گرفت که مصوبه ترمیم حقوق را اجرایی کند. این مورد که با پرداخت معوقات نیز همراه خواهد بود که شور و انگیزه‌ای را بین کارکنان رسمی و سازمان آتش نشانی ایجاد کرده است.

او با بیان اینکه این اقدام در احکام حقوقی کارکنان شهرداری نیز اثرگذار است، یادآور شد: افزایش سه میلیون تومانی حکم حقوقی کارکنان به دنبال ترمیم حقوق اتفاق خواهد افتاد و امیدواریم معاونت مالی و اقتصاد شهری منابع مالی آن را تأمین کند.

امانی با اشاره به نامه خود به رئیس شورا در خصوص جابجایی درختان موجود در پروژه‌های عمرانی، گفت: دو هزار درخت در راستای اجرای پروژه عمرانی بسیج در منطقه ۱۴ جابجا شده و بر اساس پیگیری‌ها متوجه شدیم که پیمانکار این اقدام را انجام داده است. قرار شد بازدید کنیم تا ببینیم درختان در چه فضایی دوباره غرس خواهند شد. شهرداری باید نظارت جدی بر موضوع داشته باشد. در بزرگراه شهید صیاد شیرازی نیز برای ساخت یک زیرگذر تعداد قابل توجهی درخت جابجا شد. آیا در شهرداری مجموعه‌ای وجود ندارد که نظارت لازم را بر این موضوع داشته باشد؟

اوتأکید کرد: هم شهرداری و هم کمیسیون ماده هفت باید نظارت و دقت لازم را بر موضوع داشته باشند.

منبع:همشهری آنلاین

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

حداقل مزد کارگران تغییر می‌کند؟

مردم این شهرستان رکورددار مصرف تریاک در کشور هستند

علی مطهری در خصوص مذاکره با آمریکا: آقای پزشکیان! به خاطر منافع و مصالح کشور، ابتکار عمل را به دست گیرید

انتقاد تند وزارت صمت از قطع برق صنایع: اعتمادمان را به وزارت نیرو از دست داده‌ایم

واکنش فدراسیون فوتبال به صحبت‌های تمسخرآمیز مجری تلویزیون

فرمانده کل ارتش: همیشه باید برای جنگیدن آماده باشیم | اگر می‌خواهیم جنگی نباشد، باید آماده‌تر و قوی‌تر باشیم

دفتر رسانه‌ای غزه: حملات به برج‌ها در چارچوب طرح سیستماتیک کوچاندن فلسطینی‌ها انجام می‌شود

درخواست سندرز بر پایان دادن کمک‌های نظامی واشنگتن به نتانیاهو

فرمانده کل سپاه: وحدت، کلید پیروزی و رهایی ملت‌ها از سلطه استکبار و صهیونیسم خبیث است

جریمه میلیونی سپاهان در آغاز لیگ برتر

سقف وام خرید خودرو خانواده شهدا و جانبازان افزایش یافت

ویدیو؛ مجری تلویزیون: به خاطر کنسرت شجریان که نمی‌شود میدان آزادی را تعطیل کرد!

این بیماری ۱۰ سال زودتر از سایر کشورها به سراغ ایرانی‌ها می‌آید

پیشنهاد سردبیر
زندگی