۰۳ آبان ۱۴۰۵ ۱۳:۴۴
سه‌شنبه ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۳۷
کد خبر: ۷۱۶۹۰

امام جمعه اصفهان: اگر خانمی که کارمند دولت است، حجاب را کنار گذارد شرط استخدام را از دست می‌دهد/ انجام کار فرهنگی کار همه ماست

امام جمعه اصفهان: اگر خانمی که کارمند دولت است، حجاب را کنار گذارد شرط استخدام را از دست می‌دهد/ انجام کار فرهنگی کار همه ماست
امام جمعه اصفهان گفت: انجام کار فرهنگی را نباید فقط به شهرداری محول کرد، بلکه باید همه دستگاه‌ها پای کار بیایند.

 آیت الله سیدیوسف طباطبایی نژاد در دیدار با اعضای شورای اسلامی شهر، شهردار و معاونین شهرداری اصفهان با اشاره به این که هدایت در قرآن کریم مخصوص متقین است، بیان کرد: خداوند در آیه 2 سوره مبارکه بقره می فرماید " ذَٰلِكَ ٱلۡكِتَٰبُ لَا رَیۡبَۛ فِیهِۛ هُدٗى لِّلۡمُتَّقِینَ " یعنی این کتاب هدایت کننده متقین است و تفاسیر فراوانی پیرامون این آیه وجود دارد و زیباترین این تفسیرها آن است که این کتاب و حتی پیامبر(ص)غیرمتقین را نمی توانند هدایت کنند.
 
وی افزود: تفسیر دیگر نیز این است که منظور از هُدٗى لِّلۡمُتَّقِینَ یعنی افرادی که تقوای ذاتی داشته باشند، به این معنا که انسان در هنگام تولد روزنه‌ای به سوی حق و دین دارد و به تعبیر امام صادق(ع) هر مولودی بر فطرت خداشناسی متولد می شود.
 
امام جمعه اصفهان بیان کرد: اگر انسان این فطرت را از دست داد، نمی‌شود آن را هدایت کرد، یعنی نباید اصل را از دست داد و اگر اصل از دست برود، به تعبیر قرآن کریم دیگر نمی‌توان چنین انسانی را هدایت کرد، لذا خداوند به پیامبر می‌فرماید: " سَواءٌ عَلَیْهِمْ أَ أَنْذَرْتَهُمْ أَمْ لَمْ تُنْذِرْهُمْ لا یُؤْمِنُونَ‌ ".
 
وی اضافه کرد: امام صادق(ع) می‌فرماید هر انسانی روزنه‌ای به حق دارد اما با گناه این روزنه کم‌کم تاریک می‌شود، بنابراین قرآن ظرف هدایت متقین است، یعنی متقین شأن تقوا را از دست نداده اند.
 
نماینده ولی فقیه در استان با تاکید بر لزوم توجه و تعهد در کار و نیاز نبودن به نظارت و دستگاه‌های نظارتی بر حسن انجام کار تصریح کرد: اگر می‌خواهیم دین ما در دنیا ارزش یابد و در آخرت ارزش واقعی پیدا کند باید خود را مسئول کاری که انجام می‌دهیم بدانیم، کار امروز را به فردا واگذار نکنیم و کار ارباب رجوع را به فردا موکول نکنیم.
 
وی خاطرنشان کرد: انجام کار فرهنگی را نباید تنها به عهده شهرداری محول کرد بلکه کار همه است.
 
وی رعایت تقوا و شئونات اسلامی را در محیط و محل کار ادارات الزامی دانست و گفت: عدم رعایت شئونات اسلامی توسط کارمندان سبب کنار گذاشتن آنها از دوائر دولتی است.
 
امام جمعه اصفهان تصریح کرد: کارمند دولت زمانی که استخدام می شود باید معتقد به حکومت اسلامی و مسائل اسلامی باشد و آن را رعایت کند و این شرایط را تا آخر خدمت خود داشته باشد، بنابراین اگر به عنوان مثال خانمی که استخدام شده حجاب را کنار گذارد شرط استخدام را از دست می دهد.
 
وی هم چنین در بخش دیگری از سخنان خود از تلاش های مجموعه شهرداری و شورای اسلامی شهر در جهت فضاسازی و رفاه حال مسافران نوروزی تقدیر کرد و افزود: باید محل اسکان برای مردم بهتر تامین شود و بر آن نظارت وجود داشته باشد و این اقدام خوبی است که فضای شهر را فضای زیبا و نشاط آور کنیم.

منبع:تسنیم

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
افتتاح 43 مدرسه کیمیای دانش در مسیر ایفای مسئولیت‌های اجتماعی
حمله پهپادی و موشکی به عربستان سعودی همزمان با تداوم درگیری‌ها با انصارالله
سخنرانی‌های اوباما در اوهایو و میشیگان: نکات کلیدی درباره ترامپ، جنگ ایران و انتخابات میان‌دوره‌ای
افزایش یک درجه‌ای مجازات جرائم مرتبط با کارگزاران بیگانه در مصوبه مجلس
معماری جنگ بی‌پایان؛ ترومای قدرت و پیامد‌های بن‌بست امنیتی در کارنامه نتانیاهو
انتخابات اسرائیل اهمیت دارد و این تنها مسئله اسرائیلی‌ها نیست
حامیان ناراضی نتانیاهو، هدف اصلی کارزار انتخاباتی اسرائیل
چمران: قصور شهرداری درباره درختان چیتگر را رها نمی‌کنیم
وزیر امور خارجه در آیین گشایش موزه شهید خرازی: عقلانیت توأم با تعهد انقلابی، ویژگی بارز دیپلمات فقید بود
پدر علم هیدروژئولوژی ایران: ال‌نینو عامل سیل‌های سراسری نیست
باراک اوباما در سخنرانی انتخاباتی میان‌دوره‌ای، ترامپ را عامل «هرج‌ومرج و ظلم» توصیف کرد
سمیه گلپور: تاوان مماشات با وزیر کار از جیب کارگر و بازنشسته پرداخت می‌شود | هیأت رییسه مجلس استیضاح میدری را وتو می‌کند؟!
کوه کلنگ در چند قدمی سکونتگاه‌ها| ساکنان اطراف نطنز از خطر احتمالی چه می‌دانند؟
معماری بقا و جهش صنعتی؛ درس‌های تاریخی خروج از تله انزوای فناوری
صدور هشدار نارنجی؛ طوفان، رگبار سیل‌آسا و مواج‌شدن خزر در راه است
به بهانه اجرایی شدن افزایش ۴۰ درصدی قیمت بسته‌های اینترنت ؛ نگاهی به پشت‌پرده هزینه‌های ارزی شبکه و مقایسه آن با گرانی سایر کالاها
تأمین مالی پروژه‌های گردشگری با استفاده از ظرفیت‌های بانک شهر
تفاوت ساختاری «جنگ سرد» و «جنگ فرسایشی»
هشدار ترامپ درباره احتمال اجرای عملیات نظامی تازه علیه ایران
چگونه با متاتریدر تحلیل تکنیکال انجام دهیم؟ راهنمای معامله‌گران
خبرگزاری کره جنوبی از سفر کیم جونگ اون به چین خبر داد
محسنی‌اژه‌ای در نشست با اقتصاددانان: حل بحران‌های اقتصادی نیازمند اجماع، واقع‌بینی و آرایش جنگی است
چگونه تسلط انرژی ترامپ به غرور مفرط تبدیل شد
بهسازی یک جاده آنتنی دیگر در خوزستان / تسهیل تردد میان روستای سور مقداد و شهر امیدیه با پیگیری امیر حیات مقدم
ریزش سنگین طلا در بازار‌های جهانی؛ عقب‌نشینی هر اونس طلا به کانال ۳ هزار دلاری
جهش سه‌دلاری قیمت نفت برنت به ۱۱۶ دلار و ۷۲ سنت در پی حملات انصارالله
با تشدید بحران، فرصت برای امدادرسانی به شهر تعز در یمن رو به پایان است
وزرای خارجه اروپا و خاورمیانه بر لزوم دیپلماسی و پرهیز از حملات جدید به ایران تأکید کردند
میان‌دوره‌ای ۲۰۲۶؛ رأی‌گیری جهانی در لباس انتخابات داخلی آمریکا
پیشنهاد سردبیر
زندگی