۱۸ شهريور ۱۴۰۵ ۱۳:۵۵
دوشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۳
کد خبر: ۷۱۹۶۸

ارزیابی رسانه‌های عبری از اقدام تلافی‌جویانه ایران علیه اسرائیل

ارزیابی رسانه‌های عبری از اقدام تلافی‌جویانه ایران علیه اسرائیل
رسانه‌های عبری اذعان کردند که عملیات پرصلابت «وعده صادق» ایران، متمرکزترین و هماهنگ‌ترین حمله با مهمات دقیق و موشک‌های هدایت‌شونده در تاریخ امنیت جهانی بود.

 رسانه‌های عبری گزارش دادند: حمله ۱۴ آوریل ایران متمرکزترین و هماهنگ‌ترین حمله با مهمات دقیق (موشک‌های هدایت‌شونده) در تاریخ امنیت جهانی بود. پهپادها از پایگاه‌های زیادی و از مسافت بین ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ کیلومتری شلیک شدند.

یکشنبه نیروی هوا فضای سپاه با اشاره به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در حمله به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق و شهادت جمعی از مستشاران کشورمان در سوریه، از حمله و اصابت موفق ده‌ها فروند موشک و پهپاد به اهدافی درون سرزمین‌های اشغالی خبر داد.

 در این راستا یک مسئول صهیونیست به روزنامه فایننشال‌تایمز گفت: پهپادهایی که ایران به سمت اسرائیل شلیک کرد با هدف بررسی واکنش‌های اسرائیل و ردیابی پایگاه‌ها و مسیرهای سامانه‌های دفاعی آن طرح‌ریزی شده بود.

این مسئول گفت، با نزدیک شدن موشک‌های ایران هواپیمای بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی از پایگاه هوایی نواتیم بلند شد تا به جای امنی منتقل شود.

رسانه‌های عبری همچنین گزارش دادند سازمان اطلاعات آمریکا به رژیم صهیونیستی هشدار داد، ایران به هر حمله گسترده و آشکار تل‌آویو در خاک ایران، با حملات موشکی و پهپادی جدید پاسخ خواهد داد.

سایت واللا گزارش داد: اسرائیل با معضل مهار پاسخ ایران یا حمله دیگری علیه ایران و ریسک تشدید تنش مواجه است. جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا توانست کابینه اسرائیل را مقابل یک معضل قرار دهد و با پاسخ نظامی اسرائیل به ایران مخالفت کرد.

امیر بوحبوط، تحلیلگر صهیونیست در مقاله‌ای برای این سایت احتمال داد هرگونه برخورد آتی با ایران با گروهی از پهپادها و موشک‌های بالستیک مثل همان‌هایی که شامگاه شنبه اراضی اشغالی را هدف قرار داد، به پایان برسد.

یک خبرنگار نظامی نیز در مصاحبه با کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت: ایران جرأت و قدرت نظامی و عملیاتی از خود نشان داد و ده‌ها پهپاد و موشک به سمت اسرائیل شلیک کرد.

کانال ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد: پاسخ ایران از نظر اهمیت و گستردگی سخت‌ترین حمله از زمان تشکیل اسرائیل بود.

به دنبال آغاز عملیات «وعده صادق»، تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از مسئولان اسرائیلی اعلام کرد ایران با شلیک ده‌ها پهپاد به سمت سرزمین‌های اشغالی حمله خود به اسرائیل را آغاز کرد.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
«نبرد هرمز» روز شصت و یکم | گزارش درحال به روز رسانی
تابستان داغ صنایع بورسی؛ درآمد شرکت‌ها از تورم جلو زد!
مدیریت مصرف تهرانی‌ها جواب داد! | به اندازه سد کرج آب صرفه‌جویی شد
ایران خودرو گران می کند، شورای رقابت نظاره می کند؛ مردم تاوان کدام تصمیم را می‌دهند؟
با حضور وزیر میراث فرهنگی و به یاد شهدای مدرسه شجره طیبه میناب برگزار شد؛ رونمایی از بسته فرهنگی «با هم برای ایران» توسط بانک ملی
«نبرد هرمز» شصتمین روز | واکنش قالیباف به شکار زیرسطحی آمریکایی در تنگۀ هرمز: ناک اوت!
قدردانی وزیر نیرو از نقش‌آفرینی ملی «بانک دی»
جوایز برندگان نظرسنجی رضایت مشتریان واریز شد
هزار وعده‌ی «احمد» یکی وفا نکند! | وعده افزایش دستمزد کارگران در نیمه دوم سال محقق می‌شود؟
سطح یک نسبت توانگری مالی
افزایش سرمایه ۱۰۷۲ درصدی شرکت پارس خودرو / سرمایه پارس‌خودرو به بیش از ۱۳۳ همت می‌رسد
یک مقام آگاه به فراز: روسیه و چین اعلام آمادگی کرده‌اند | همه چیز معطل تامین ارز است
بازآفرینی مراکز رشد در عصر هوش مصنوعی؛ حرکت از استقرار استارتاپ‌ها به پلتفرم ارزش‌آفرین
اولویت مدیرعامل پتروشیمی فارابی در شرایط جنگی: سود بیشتر به قیمت کاهش تولید! | مدیران تاپیکو و تامین اجتماعی از اولویت‌های بهزاد قلی‌پور مطلع‌اند؟
*ساعات ارائه خدمات شعب بانک گردشگری از تاریخ ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد. *
توقیف نفتکش توسط نیرو‌های یمنی در بندر عدن
اعلام اولویت‌های پژوهشی سال ۱۴۰۵ بانک دی
«نبرد هرمز» روز پنجاه و نهم | معاون اول رئیس جمهور: جنگ ما تمام نشده است
نیرو‌های ویژه نیروی دریایی آمریکا عملیات مخفی چهارماهه‌ای را برای پاکسازی مین‌های تنگه هرمز انجام دادند
افزایش بی‌سابقه قیمت سوخت در ایالات متحده به دلیل جنگ ایران و مشکلات پالایشگاهی
کاهش ترافیک تنگه هرمز به کمترین میزان از ماه می‌در پی حملات آمریکا و ایران به شناور‌ها
افزایش قیمت نفت در پی حملات متقابل آمریکا و ایران به شناور‌ها
خزانه‌داری سکوهای آنلاین بانک صادرات ایران، راه را برای ست نمودن گواهی طلا و نقره هموار کرد
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
پیشنهاد سردبیر
زندگی