۰۲ آبان ۱۴۰۵ ۱۶:۲۵
دوشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۳
کد خبر: ۷۱۹۶۸

ارزیابی رسانه‌های عبری از اقدام تلافی‌جویانه ایران علیه اسرائیل

ارزیابی رسانه‌های عبری از اقدام تلافی‌جویانه ایران علیه اسرائیل
رسانه‌های عبری اذعان کردند که عملیات پرصلابت «وعده صادق» ایران، متمرکزترین و هماهنگ‌ترین حمله با مهمات دقیق و موشک‌های هدایت‌شونده در تاریخ امنیت جهانی بود.

 رسانه‌های عبری گزارش دادند: حمله ۱۴ آوریل ایران متمرکزترین و هماهنگ‌ترین حمله با مهمات دقیق (موشک‌های هدایت‌شونده) در تاریخ امنیت جهانی بود. پهپادها از پایگاه‌های زیادی و از مسافت بین ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ کیلومتری شلیک شدند.

یکشنبه نیروی هوا فضای سپاه با اشاره به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در حمله به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق و شهادت جمعی از مستشاران کشورمان در سوریه، از حمله و اصابت موفق ده‌ها فروند موشک و پهپاد به اهدافی درون سرزمین‌های اشغالی خبر داد.

 در این راستا یک مسئول صهیونیست به روزنامه فایننشال‌تایمز گفت: پهپادهایی که ایران به سمت اسرائیل شلیک کرد با هدف بررسی واکنش‌های اسرائیل و ردیابی پایگاه‌ها و مسیرهای سامانه‌های دفاعی آن طرح‌ریزی شده بود.

این مسئول گفت، با نزدیک شدن موشک‌های ایران هواپیمای بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی از پایگاه هوایی نواتیم بلند شد تا به جای امنی منتقل شود.

رسانه‌های عبری همچنین گزارش دادند سازمان اطلاعات آمریکا به رژیم صهیونیستی هشدار داد، ایران به هر حمله گسترده و آشکار تل‌آویو در خاک ایران، با حملات موشکی و پهپادی جدید پاسخ خواهد داد.

سایت واللا گزارش داد: اسرائیل با معضل مهار پاسخ ایران یا حمله دیگری علیه ایران و ریسک تشدید تنش مواجه است. جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا توانست کابینه اسرائیل را مقابل یک معضل قرار دهد و با پاسخ نظامی اسرائیل به ایران مخالفت کرد.

امیر بوحبوط، تحلیلگر صهیونیست در مقاله‌ای برای این سایت احتمال داد هرگونه برخورد آتی با ایران با گروهی از پهپادها و موشک‌های بالستیک مثل همان‌هایی که شامگاه شنبه اراضی اشغالی را هدف قرار داد، به پایان برسد.

یک خبرنگار نظامی نیز در مصاحبه با کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت: ایران جرأت و قدرت نظامی و عملیاتی از خود نشان داد و ده‌ها پهپاد و موشک به سمت اسرائیل شلیک کرد.

کانال ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد: پاسخ ایران از نظر اهمیت و گستردگی سخت‌ترین حمله از زمان تشکیل اسرائیل بود.

به دنبال آغاز عملیات «وعده صادق»، تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از مسئولان اسرائیلی اعلام کرد ایران با شلیک ده‌ها پهپاد به سمت سرزمین‌های اشغالی حمله خود به اسرائیل را آغاز کرد.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
افتتاح 43 مدرسه کیمیای دانش در مسیر ایفای مسئولیت‌های اجتماعی
معماری بقا و جهش صنعتی؛ درس‌های تاریخی خروج از تله انزوای فناوری
صدور هشدار نارنجی؛ طوفان، رگبار سیل‌آسا و مواج‌شدن خزر در راه است
تأمین مالی پروژه‌های گردشگری با استفاده از ظرفیت‌های بانک شهر
تفاوت ساختاری «جنگ سرد» و «جنگ فرسایشی»
هشدار ترامپ درباره احتمال اجرای عملیات نظامی تازه علیه ایران
چگونه با متاتریدر تحلیل تکنیکال انجام دهیم؟ راهنمای معامله‌گران
خبرگزاری کره جنوبی از سفر کیم جونگ اون به چین خبر داد
محسنی‌اژه‌ای در نشست با اقتصاددانان: حل بحران‌های اقتصادی نیازمند اجماع، واقع‌بینی و آرایش جنگی است
چگونه تسلط انرژی ترامپ به غرور مفرط تبدیل شد
بهسازی یک جاده آنتنی دیگر در خوزستان / تسهیل تردد میان روستای سور مقداد و شهر امیدیه با پیگیری امیر حیات مقدم
ریزش سنگین طلا در بازار‌های جهانی؛ عقب‌نشینی هر اونس طلا به کانال ۳ هزار دلاری
جهش سه‌دلاری قیمت نفت برنت به ۱۱۶ دلار و ۷۲ سنت در پی حملات انصارالله
با تشدید بحران، فرصت برای امدادرسانی به شهر تعز در یمن رو به پایان است
وزرای خارجه اروپا و خاورمیانه بر لزوم دیپلماسی و پرهیز از حملات جدید به ایران تأکید کردند
میان‌دوره‌ای ۲۰۲۶؛ رأی‌گیری جهانی در لباس انتخابات داخلی آمریکا
سنتز عهدشکنی؛ کارنامه تاریخی واشنگتن در انهدام معاهدات بین‌المللی و پشت کردن به متحدان
از حاشیه تا ائتلاف اضطراری؛ واکاوی ساختاری جایگاه اعراب ۴۸ در سپهر سیاسی اسرائیل
از صلح پاریس تا پایان جنگ آمریکا و ویتنام؛ واکاوی یک توافق
بخش مراقبت‌های ویژه قلبی (CCU) بیمارستان نوید بندر امام استان خوزستان راه‌اندازی شد
تناقض در رفتار برجامی ترامپ | چرا واشنگتن ۱۷ ماه پس از شعارهای انتخاباتی در توافق ماند؟
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
حمایت از واحدهای آسیب‌دیده جنگ ۴۰ روزه/ پرداخت بیش از ۷ همت تسهیلات حمایتی از سوی بانک ملی ایران
رشد ۹ برابری سود عملیاتی بانک پارسیان در نیمه نخست سال
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
پیشنهاد سردبیر
زندگی