يکشنبه ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ 07 September 2025
چهارشنبه ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۰
کد خبر: ۷۲۱۶۳

جنتی: دوران بی‌پاسخ ماندن جنایات رژیم صهیونیستی سر آمده/ نابودی این رژیم ظالم حتمی است

جنتی: دوران بی‌پاسخ ماندن جنایات رژیم صهیونیستی سر آمده/  نابودی این رژیم ظالم حتمی است
دبیر شورای نگهبان گفت: دوران بی‌پاسخ ماندن جنایات رژیم صهیونیستی سرآمده و هر حرکت نابجایی، نابودی او را سرعت خواهد بخشید.

 آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای چهارشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ شورای نگهبان از عملیات وعده صادق رزمندگان اسلام قدردانی کرد و گفت: حمله شایسته چند روز گذشته فرزندان شجاع ملت مسلمان ایران که بر اساس اصل دفاع مشروع و منطبق بر موازین بین‌المللی در پاسخ به جنایت‌های رژیم صهیونیستی صورت گرفت، جلوه‌ پرفروغ دیگری از عزت و اقتدار ایران اسلامی را به نمایش گذاشت.

وی افزود: این اقدام موجب خوشحالی و دلگرمی آزادگان جهان و به ویژه مردم غزه شد. همچنین این اقدام دقیق، سنجیده و قاطعانه، مطالبه عموم مردم عزیز ایران بود و به همین دلیل با استقبال و همراهی چشمگیر مردم مواجه شد.

دبیر شورای نگهبان اظهار کرد: واقعیت این است که در تاریخ انقلاب اسلامی همواره حضور مردم، زمینه‌ساز موفقیت بوده است. تاکید مقام معظم رهبری در شعار سال مبنی بر مشارکت مردم برای جهش تولید نیز برآمده از باور عمیق ایشان به نقش مردم است.

آیت‌الله جنتی ابراز امیدواری کرد که این رژیم غیرقانونی کودک‌کُش فهمیده باشد دوران بی‌پاسخ ماندن جنایاتش سرآمده و هر حرکت نابجایی، نابودی او را سرعت خواهد بخشید.

وی در خصوص حامیان رژیم اشغالگر صهیونیستی نیز گفت: همه کسانی که چشمان خود را به روی جنایات غیرانسانی آن بسته‌اند بدانند که بر اساس سنت الهی، نابودی این رژیم ظالم حتمی است.

آیت‌الله جنتی در همین رابطه تاکید کرد: آن‌ها که تمام موازین و قواعد بین‌المللی را پای جنایات رژیم صهیونیستی قربانی کرده‌اند، حاصلی جز سرافکندگی و خواری به دست نخواهند آورد.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

گسترش محدوده عملیاتی یمن معادلات امنیت دریای سرخ را تغییر می‌دهد

افغان‌ها نگذاشتند در تفاهم‌نامه کلمه‌ای از حقابه بیاید، سفیر خودمان هم می‌گفت امضا کنید!

کشف یک محموله دارو و واکسن قاچاق در مازندران

اجرای قطعه «پُرسون پُرسون»؛ بهترین خاطره سفیر کره جنوبی در ایران

شائبه‌ مهندسی انتخابات نظام پزشکی وجود دارد

خطای مرگبار هوش مصنوعی برای مردی که سرطان بدخیم داشت!

محمد مهاجری: پایداریچی‌ها به هر چیزی که شما فکر کنید گیر می‌دهند

رئیس پیشین موساد: دستیابی به آرشیو هسته‌ای ایران، یکی از مهم‌ترین دستاوردهای دوران مسئولیت من بود | یک میز بالانس به ایران فروخته شد که در نهایت به انفجار در نطنز منجر شد

ویدیو؛ توصیه کارشناس برنامه سمت خدا به زنی که شوهرش او را طلاق داده

سخنگوی وزارت خارجه: بخش کنسولی سفارت ما در استرالیا هنوز فعال است

انصارالله یمن: انتقام سخت هنوز شروع نشده

آحارونوت: اسرائیل نام عملیات ارابه‌های گدعون ۲ را تغییر می‌دهد

اتهام کوچک‌زاده به روحانی: او در بهترین حالت پروازی درس می‌خوانده

پیشنهاد سردبیر
زندگی