۱۶ شهريور ۱۴۰۵ ۰۱:۲۵
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۴
کد خبر: ۷۲۲۴۹

اعلام زمان تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی

اعلام زمان تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: بر اساس جدول زمان‌بندی، تبلیغات از ساعت صفر بامداد روز ۱۳ اردیبهشت آغاز شده و به‌مدت هفت‌روز تا ساعت ۸ صبح پنج‌شنبه ۲۰ اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

محسن اسلامی دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور درخصوص آخرین فرآیند‌های اجرایی دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: مرحله دوم انتخابات جمعه ۲۱ اردیبهشت‌ماه برگزار خواهد شد.

وی افزود: انتخابات در ۲۲ حوزه انتخابیه به‌دور دوم کشیده شد و حوزه‌های «تبریز، آذرشهر و اسکو»، «شبستر»، «میانه»، «پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز مغان»، «سمیرم»، «لنجان»، «کرج، اشتهارد و فردی»، «تهران، شمیرانات، اسلام‌شهر و پردیس»، «بیرجند، درمیان و خوسف»، «مشهد و کلات»، «آبادان»، «رامهرمز و رامشیر»، «خدابنده»، «زنجان و طارم»، «شیراز و زرقان»، «مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد»، «کرمانشاه»، «گنبدکاووس»، «خرم‌آباد و چگنی»، «قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی»، «ملایر» و «ورامین» به این دور راه یافتند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: در مجموعِ این ۲۲ حوزه، ۱۱۵۲۴ شعبه خواهیم داشت. انتخابات ۸ حوزه انتخابیه با هماهنگی و تأیید شورای نگهبان به‌صورت تمام مکانیزه خواهد بود؛ البته حوزه‌های ملایر و آبادان در مرحله اول هم به‌صورت تمام‌مکانیزه انتخابات داشتند.

اسلامی عنوان کرد: حوزه‌های «قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی»، «خرم‌آباد و چگنی»، «کرمانشاه»، «شیراز و زرقان»، «تهران، شمیرانات، اسلام‌شهر و پردیس» و «تبریز، آذرشهر و اسکو» در این مرحله انتخابات تمام‌الکترونیک دارند.

وی گفت: ما در تهران در هر شعبه چهار صندوق الکترونیک را در نظر گرفتیم و در هفت حوزه‌ی دیگر در هر شعبه سه صندوق وجود دارد.

دبیر ستاد انتخابات کشور اضافه کرد: تمهیدات لازم فراهم شده و صندوق‌های الکترونیک برای استان‌ها ارسال شده و برای تهران نیز در حال ارسال است. هم‌چنین آموزش اولیه برای  استفاده از این صندوق‌ها صورت گرفته و در حال انجام است.

اسلامی اظهار داشت: یک موشن آموزشی هم در حال آماده‌سازی داریم که در رسانه‌ها منعکس خواهیم کرد. هماهنگی‌ها را انجام دادیم تا آموزش به رأی‌دهنگان در نماز‌های جامعه، صدا و سیما، رسانه‌ها و از طریق تمامی ظرفیت‌ها صورت بگیرد.

وی عنوان کرد: تعرفه‌ی انتخابات در حال چاپ است و در زمان مقرر ارسال خواهد شد. این تعرفه با طراحی و صورت جدید خواهد بود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: کسی که در یک حوزه انتخابیه در مرحله اول رأی داده و کسانی که در هیچ یک از حوزه‌ها رأی نداده، می‌تواند در این مرحله رأی بدهد. مثلاً اگر یک فرد در مرحله اول در تهران رأی داده می‌تواند در دور دوم نیز در همین حوزه رأی بدهد.

اسلامی گفت: هم‌چنین ستاد امنیت انتخابات جلسات خود را پیگیری می‌کند و تمهیدات لازم در این‌خصوص صورت گرفته است.

وی در پاسخ به سوالی درخصوص مدارک مورد نیاز برای رأی‌دهی، تصریح کرد: طبق ماده ۱۱ انتخابات فرد با ارائه اصل شناسنامه، کارت ملی، گواهینامه، پایان خدمت و گذرنامه می‌تواند رأی دهد.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره بازه‌ی تبلیغات نامزد‌ها نیز اظهار داشت: بر اساس جدول زمان‌بندی، تبلیغات از ساعت صفر بامداد روز ۱۳ اردیبهشت آغاز شده و به‌مدت هفت‌روز تا ساعت ۸ صبح پنج‌شنبه ۲۰ اردیبهشت ادامه خواهد داشت. ممنوعیت تبلیغات از ساعت ۸ صبح پنج‌شنبه ۲۰ اردیبهشت تا آغاز انتخابات در روز جمعه را خواهیم داشت.

اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: نامزد‌ها توجه داشته باشند که مانند مرحله اول که متعهدانه رفتار کردند، همین رویه ادامه یابد. صدا و سیما نیز کانال‌های استانی را برای تبلیغات مرحله دوم فعال می‌کند.

منبع:تسنیم

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی