يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۳
کد خبر: ۷۲۲۹۹

امیرعبداللهیان: نتانیاهو از کنترل خارج شده

امیرعبداللهیان: نتانیاهو از کنترل خارج شده
امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با تور ونسلند، دستیار ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور صلح خاورمیانه دیدار و گفت و گو کرد.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه رایزنی‌ها و ملاقات‌های دیپلماتیک خود در نیویورک، با تور ونسلند، دستیار ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور صلح خاورمیانه دیدار و گفتگو کرد.

رییس دستگاه دیپلماسی کشورمان عملیات نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران علیه مواضع نظامی رژیم متجاوز صهیونیستی در چهارچوب دفاع مشروع و حقوق بین‌الملل را تشریح کرد و گفت: با وجودی که ایران قادر بود این عملیات را در شعاع گسترده‌تری انجام دهد، صرفاً آن بخش از مواضع نظامی رژیم صهیونیستی هدف قرار داده شد که از آنجا حمله به سفارت کشورمان در دمشق صورت گرفته بود.

امیرعبداللهیان افزود: رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و متحدانش در حال قتل عام و نسل کشی کودکان و زنان بی دفاع فلسطینی در غزه است.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین تاکید داشت: عامل اصلی ثبات و امنیت در منطقه، توقف جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و کرانه باختری و برقراری آتش‌بس پایدار است. وی خاطر نشان کرد: نتانیاهو از کنترل خارج شده است و باید مهار گردد.

در این دیدار، تور ونسلند، دستیار ویژه دبیر کل سازمان ملل متحد در امور صلح خاورمیانه نیز ضمن تاکید بر مخاطرات ناشی از گسترش دامنه تنش‌ها در منطقه، اظهار داشت که شرایط از کنترل خارج شده و وضعیت مردم فلسطین تاسف آور است.

وی گفت سازمان ملل متحد خواستار تنش‌ زدایی در منطقه است و تمام تلاش خود را برای کمک به برقراری صلح و امنیت بکار می‌گیرد. ونسلت خاطر نشان کرد: جامعه بین المللی می‌بایست بر دستیابی به آتش بس فوری در غزه و پایان فوری جنگ متمرکز باشد.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

با تاریخ «کُشتی» در الواح باستانی بین‌النهرین آشنا شوید +تصاویر

این پروژه حتی در بمباران هم نخوابید! | گره ترافیک کرج به زودی باز می‌شود

بهزاد نبوی: افکارم فرق کرده، چون شرابط بیرونی فرق کرده | دیگر مثل گذشته‌ها انقلابی نیستم

معاون مدرسه گفته هرکاری دوست داشته باشم، می‌کنم!

جزئیات الجزیره از طرح آمریکا برای اداره غزه پس از جنگ

زیان انباشته موسسه ملل ۶۵ هزار میلیارد تومان و نسبت کفایت سرمایه آن، منفی ۴۱ درصد است

فهرست ۱۴۶۸ نفره‌ از اسیران فلسطینی به حماس تحویل داده شد

ادعای وزیر خارجه ترکیه: جنگ اوکراین رو به پایان است

نتانیاهو: موضع ما به هیچ وجه تغییر نکرده | همچنان با تشکیل کشور فلسطین مخالفیم

آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور اعلام شد

علی‌اف: بخش آذربایجانی کریدور زنگزور در حال تکمیل است

قیمت برنج پاکستانی و هندی؛ جزئیات توزیع برنج وارداتی

ورزشگاه محل برگزاری دربی تهران اعلام شد

شاخص بازار بورس؛ یکشنبه ۲۵ آبان‌۱۴۰۴

پیشنهاد سردبیر
زندگی