شنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۴ 22 November 2025
يکشنبه ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۳
کد خبر: ۷۲۳۹۰

سازمان سپند چه کمکی به نیروهای مسلح می کند؟

سازمان سپند چه کمکی به نیروهای مسلح می کند؟
سخنگوی وزارت دفاع تاکید کرد: علت برتری امروز قدرت دفاعی ما در منطقه و منفعل‌شدن دشمنان ما این است که نظام دفاعی کشورمان دانش‌پایه است. سازمان سپند به همه نیروهای مسلح خدمات علمی می‌دهد.

سردار رضا طلایی‌نیک، سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره کلیات طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) وزارت دفاع اظهار کرد: طرح تقویت و توسعه علوم پژوهش و نوآوری دفاعی را دانشمند شهید فخری‌زاده به عنوان رییس سازمان سپند، پیش از شهادت با هم‌فکری مجموعه‌ای از همکاران و جمعی از نمایندگان دوره فعلی مجلس طراحی کرد.

بنابر روایت مهر، سخنگوی وزارت دفاع افزود: در حوزه نیروهای مسلح و بخش دفاعی رویه این است که زمانی که یک ضرورت راهبردی و بنیادی پیش می‌آید و لازم است که ساختاری ایجاد شود، باید اذن فرماندهی کل قوا اخذ شود و با این اخذ آن ساختار تأسیس می‌شود.

وی ادامه داد: زمانی که رهبر معظم انقلاب اسلامی به تشکیل سازمان جدیدی اذن بدهند، می‌فرمایند که بعداً سیر قانونی آن را نیز طی کنید، بر همین اساس ۱۴ سال قبل اذن از رهبری انقلاب برای تشکیل این سازمان گرفته شد و ۶ سال قبل اساسنامه موقت این سازمان تصویب شد.

طلایی‌نیک گفت: علت برتری امروز قدرت دفاعی ما در منطقه و منفعل‌شدن دشمنان ما این است که نظام دفاعی کشورمان دانش‌پایه است. سازمان سپند به همه نیروهای مسلح خدمات علمی می‌دهد.

وی اظهار کرد: امروز در وزارت دفاع با ۱۰۰ دانشگاه قرارداد فعال داریم و در حال استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه‌ها هستیم. همچنین با ۱۲۰۰ شرکت دانش‌بنیان قرارداد جاری داریم اما استفاده ار دانش و توانمندی نخبگان و جوانان مستعد کشور، نیازمند سازمانی است که عهده‌دار این مسؤولیت شود.

سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تاکید کرد: سازمان سپند در سطح مرزشکنی دانش حرکت می‌کند، یعنی این سازمان باید به حوزه‌های مرزشکنی دانش به گونه‌ای ورود کند که دشمن غافلگیر شود.

ذوالنوری: مجلس با تصویب کلیات طرح تأسیس «سپند» هدیه خوبی به نیروهای مسلح داد

همچنین بنابر روایت ایسنا، مجتبی ذوالنور نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه روز یکشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ صحن مجلس با اشاره به تصویب کلیات طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی(سپند) وزارت دفاع گفت: امروز در سالروز تاسیس شجره طیبه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و در زمانی که نیروهای مسلح ما در سپاه اقتدار، صلابت و قدرت مردم عزیز ما را به نمایش گذاشتند و رژیم صهیونیستی را تنبیه کردند، در مجلس هدیه خوبی به نیروهای مسلح و بدنه دفاعی نظام اسلامی داده شد.

وی با بیان اینکه «دنیا به سمت جنگ‌ها و تجهیزات نوین و زیستی در حال حرکت است»، اظهار کرد: اقدام امروز مجلس زمینه فعالیت مدافعان کشور را در پیش دستی در کسب قدرت بازدارندگی و تنبیه دشمنان اسلام و ضمانت امنیت کشور، امکان پذیر کرد؛ در همین زمینه نیز از نیروهای مسلح وزارت دفاع و همه عزیزان حوزه دفاعی و همچنین نمایندگان مجلس تقدیر و تشکر می‌کنم.

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

قیمت طلای جهانی؛ شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴

روزنامه نزدیک به قالیباف: اختلاف بین عارف و قائم‌پناه جدی است

ویدیو؛ احتمال تغییر قیمت بنزین سوپر وارداتی وجود دارد؟

معاون رئیس‌جمهور درباره آتش‌سوزی جنگل چالوس: در صورت نیاز از روسیه هم کمک می‌گیریم

نفت تحت تاثیر چشم‌انداز صلح میان روسیه و اوکراین قرار گرفت

سقوط ۱۰ درصدی بیت‌کوین؛ آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان

زلزله قیمت‌ها در بازار خودرو؛ قیمت‌ها زیر و رو شد +جدول

روزنامه اصولگرا خطاب به صداوسیما: چرا درباره مهاجرت نخبگان هیچ احساس مسئولیتی ندارید؟ | چرا از این مساله مهم و ملی فرار می‌کنید؟

بازدید عراقچی از بازارچه خیریه انجمن بانوان دیپلماتیک +تصاویر

اجیر کردن اتباع افغانی برای قتل همسر | گذشت عجیب فرزندان از اتهام پدر

تنفس ۲۱ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس در تهران

تنش‌آفرینی آمریکا در کارائیب؛ هشدار واشنگتن به هواپیماهای غیرنظامی در آسمان ونزوئلا

جریمه ۲۰۰ هزار تومانی برای طرح زوج یا فرد از درب منازل

مهر ابطال کیهان بر خوشحالی اصولگرایانه درباره زهران ممدانی مسلمان شیعه

پیشنهاد سردبیر
زندگی