چهارشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۴ 26 November 2025
دوشنبه ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۲
کد خبر: ۷۲۴۳۲

رشیدی کوچی: نمی‌توانیم بنزین را به قیمت جهانی به مردم بفروشیم، اما خودرو‌هایی که دست مردم می‌دهیم دو دهه نسبت به خودرو‌های جهانی عقب‌تر باشند

رشیدی کوچی: نمی‌توانیم بنزین را به قیمت جهانی به مردم بفروشیم، اما خودرو‌هایی که دست مردم می‌دهیم دو دهه نسبت به خودرو‌های جهانی عقب‌تر باشند
 جلال رشیدی کوچی گفت: مردم در این شرایط اقتصادی، گنجایش پذیرش افزایش قیمت بنزین را ندارند و اگر دولت رئیسی دست به چنین ریسکی بزند، بزرگ‌ترین اشتباه استراتژیک خود را انجام داده است.

جلال رشیدی کوچی، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در پاسخ به اینکه رفتار دولت شائبه افزایش قیمت بنزین را در جامعه ایجاد کرده است، به اعتقاد شما با توجه به شرایط موجود اقتصادی، جامعه پذیرش افزایش قیمت بنزین را دارد یا خیر؟  گفت: در حال حاضر با توجه به نرخ تورم و گرانی‌های موجود، اگر افزایش قیمت بنزین هم در دستور کار دولت باشد، یکی از اشتباهات استراتژیک دولت آقای رئیسی خواهد بود.

نماینده مردم مرودشت و پاسارگاد در مجلس یازدهم ادامه داد: با توجه به ارتباطی که با مردم و جامعه داریم به خوبی می دانیم که دیگر گنجایش و کشش افزایش قیمت ها را ندارند. بنابراین به اعتقاد من بنزین در کشور ما نسبت به درآمد و وصولی مردم، قیمت متناسبی نسبت به کشورهای اروپایی دارد.

او اضافه کرد: تاکید می کنم به جای اینکه دولت تمرکزش را روی افزایش قیمت بنزین بگذارد، بهتر است روی کاهش مصرف بنزین متمرکز شود؛ آن هم نه با افزایش قیمت بنزین یا کاهش سهمیه سوخت! بلکه با واردات خودروهای کم مصرف.

رشیدی کوچی در ادامه تاکید کرد: در حال حاضر دولت تعدادی خودرو به اسم خودروی هیبریدی وارد کشور کرده است، اما عملا مصرف این خودروهای چینی فرق چندانی با خودروهای دیگر ندارد و کم مصرف نیستند.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس به دولت توصیه کرد دست از لجبازی با مردم در قصه واردات خودرو بردارد و اجازه دهد واردات خودرو نزدیک به قیمت جهانی وارد کشور شود.

او همچنین تاکید کرد: در این صورت در کنار واردات خودروهای خارجی کم مصرف آن هم به قیمت بازار جهانی، اگر مایل بود، می تواند بنزین را هم به قیمت جهانی به مردم عرضه کند.

سخنگوی فراکسیون شفافیت مجلس یازدهم در پایان تاکید کرد: نمی توانیم بنزین را به قیمت جهانی به مردم بفروشیم، اما خودروهایی که دست مردم می دهیم دو دهه نسبت به خودروهای جهانی عقب تر باشند. لذا امیدواریم این اتفاق در آینده نزدیک رقم بخورد و مردم احساس بهتری نسبت به شرایط پیش رو داشته باشند و دولت دست به چنین ریسک خطرناکی نزند.

منبع:انرژی‌پرس

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

طعنه زیدآبادی به اظهارات احمد خاتمی درباره حجاب: این چه پدیده‌ای است که اگر کسی بگوید «اجباری» است می‌شود «واژۀ دشمن» و اگر بگوید «اختیاری» است باز هم می‌شود «نقشۀ دشمن»!

آیا ایران و آمریکا در حال مذاکرات پشت پرده هستند؟ سفر عراقچی به پاریس حاوی چه پیامی است؟

اعلام جرم علیه نماینده سابق مجلس درخصوص ادعایی درباره پزشکیان

منبع آمریکایی: اوکراینی‌ها با توافق صلح موافقت کرده‌اند

کواکبیان: عراقچی گفت من را مظلوم گیر آورده‌اید، در حالی که ما به وظیفه‌مان عمل می‌کنیم

دادگاه بی‌رحم اجتماع: نظریه مقایسه و اثر نورافکن | چرا در عکس دسته‌جمعی، خودمان را زشت‌تر می‌بینیم؟

حقوق ۱۴۰۵ کارکنان دولت چطور محاسبه می‌شود؟

نرخ ۵۰۰۰ تومانی بنزین از نیمه دوم آذر ماه اجرایی می‌شود

جدال علم و شبه‌علم؛ امواج و پارازیت‌ها باران را عقیم می‌کنند؟

صادر نشدن ویزای آمریکا برای تاج و ۲۰ عضو دیگر از فهرست فدراسیون

عراقچی: تحریم کنندگان جمهوری اسلامی ایران باید به خاطر «جنایت علیه بشریت» بازخواست شوند

مرگ لاک‌پشت محبوب و سالخورده‌ترین ساکن باغ‌وحش «سن‌دیگو» در ۱۴۱ سالگی +عکس

جزئیات مصوبه گران شدن بنزین | چه کسانی بنزین ۵ هزار تومانی می‌گیرند؟

گزارش‌ها درباره آنفولانزای جدید نگران کننده نیست

پیشنهاد سردبیر
زندگی