يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۶
کد خبر: ۷۲۷۱۹

سه نفر در دادگاه پرداخت «حق‌السکوت» توسط ترامپ به بازیگر پورن، شهادت دادند

سه نفر در دادگاه پرداخت «حق‌السکوت» توسط ترامپ به بازیگر پورن، شهادت دادند
سه شاهد در دادگاه پرونده پرداخت «حق‌السکوت» توسط دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا به استورمی دنیلز، بازیگر پورن، در دوره کارزار انتخاباتی سال ۲۰۱۶ شهادت دادند.

در هشتمین روز از دادگاه رسیدگی به این پرونده که روز جمعه، هفتم اردیبهشت برگزار شد، دیوید پکر، ناشر سابق روزنامه «نشنال انکوایرر»، رونا گراف دستیار سابق ترامپ و گری فارو بانکدار آمریکایی شهادت دادند.

لوین براگ، دادستان دموکرات منطقه منهتن نیویورک، دونالد ترامپ را متهم کرده که در مورد پرداخت ۱۳۰ هزار دلار به استورمی دنیلز در دوره کارزار انتخاباتی سال ۲۰۱۶ خود اسناد جعلی ارائه کرده است.

گزارش‌ها حاکی است که این مبلغ به عنوان «حق‌السکوت» به خانم دانیلز برای «رابطه جنسی» او با رئیس‌جمهور پیشین آمریکا در سال ۲۰۰۶ پرداخت شده بود. آقای ترامپ چنین رابطه‌ای را تکذیب کرده و خود را بی‌گناه می‌داند.

دیوید پکر اولین شاهدی بود که در دادگاه شهادت داد. او گفت در دوران کارزار انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۱۶ آمریکا از انتشار گزارش‌های منفی پیرامون روابط جنسی ترامپ جلوگیری کرده است.

او گفت که در کارزار انتخاباتی ریاست‌جمهوری سال ۲۰۱۶ «چشم و گوش» کمپین ترامپ بوده تا از انتشار گزارش‌های منفی درباره او جلوگیری کند.

او به ممانعت از انتشار گزارشی درباره «رابطه جنسی» ترامپ با کارن مک‌دوگال مدل سابق پلی‌بوی اشاره کرد و گفت به رغم عدم انتشار این گزارش، پول پرداخت کرده است.

آقای پکر در ادامه به ممانعت از انتشار گزارشی از گفته‌های دربان یکی از مجتمع‌های ترامپ اشاره کرد که داستان تولد یک «فرزند نامشروع» ترامپ را برای انتشار تعریف کرده بود، اما به رغم اینکه ادعای او دروغ بوده، باز هم ۳۰ هزار دلار به او پرداخت کرده تا حق انحصاری انتشار این گزارش را حفظ و جلو انتشار آن در دیگر رسانه‌ها را بگیرد.

امیل بوو وکیل دونالد ترامپ در دادگاه تلاش کرد با طرح سؤالاتی اعتبار اظهارات پکر را تضعیف کند؛ از جمله اینکه آقای پکر مدعی شده ترامپ در کاخ سفید از او به خاطر جلوگیری از انتشار اخبار منفی تشکر کرده، اما چنین ادعایی نه تنها در مصاحبه او با مأموران «اف‌بی‌آی» قید نشده بلکه در اظهاراتش گفته بود ترامپ از او قدردانی نکرده است.

پکر در جواب سؤال وکیل ترامپ گفت احتمالا در گزارش اف‌بی‌آی اشتباه شده است.

شاهد دوم، رونا گراف دستیار سابق ترامپ بود که در دادگاه اعلام کرد قبل از سال ۲۰۱۶، دست‌کم یک بار استورمی دنیلز، ستاره پورن را در برج ترامپ دیده است.

خانم گراف که از سال ۱۹۸۷ تا ۲۰۲۱ دستیار آقای ترامپ بوده، از شنیده‌های خود گفته که آقای ترامپ مایل بوده خانم دنیلز را به عنوان مجری یک برنامه تلویزیونی انتخاب کند و آدرس‌های ایمیل دنلیز و مک‌دوگال در سیستم‌های کامپیوتری شرکت ترامپ ذخیره شده است.

ترامپ بعد از شهادت خانم گراف با او دست داد.

شاهد سوم گری فارو بانکدار آمریکایی است که توضح داد مایکل کوهن وکیل سابق ترامپ در آستانه کارزار انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ با افتتاح حساب برای دو شرکت صوری در نزد او، به خانم دنلیز حق‌السکوت پرداخت کرده است.

دادستان‌ها در ایالت نیویورک می‌گویند پرداخت حق‌السکوت عین تقلب انتخاباتی است.

منبع:بی‌بی‌سی

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

بانک مرکزی بعد از انحلال بانک آینده، برای موسسه ناتراز ملل هیئت سرپرستی تعیین کرد

واشنگتن با حمایت شرکای خود به دنبال آتش‌بس ۳ ماهه در سودان است

جامعه امروز به زبان سیاست خارجی حساس‌تر از گذشته است | چند پیشنهاد به وزیر خارجه و منتقدان او

قیمت طلای جهانی؛ یکشنبه ۲۵ آبان‌ ۱۴۰۴

خداحافظی قریب‌الوقوع عارف از معاون اولی | مومنی و جهانگیری گزینه‌هایی جایگزینی عارف | شانس مومنی بیشتر است | جانشین احتمالی مومنی در وزارت کشور کیست؟

زاکانی، حوض مدور تئاتر شهر را با خاک یکسان کرد

مسیح مهاجری درباره تاسیس اندیشکده برای مرحوم رئیسی: مردم از قدیس‌پروری‌ها با هزینه بیت‌المال استقبال نمی‌کنند | عطر آنست که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید

احساسات در بازار رمزارزها وخیم شد

پازل گمشده در دومینوی رکوردهای طلای جهانی

آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری آذرماه از امروز

خروج ۴۷۰ هزار اتباع غیرمجاز در ۵۰ روز؛ ۳هزار کلاس درس خالی شد

این خودروهای داخلی میلیاردی قیمت خوردند +جدول

وزیر خارجه ترکیه: آنکارا در صورت لزوم، نیروی نظامی به غزه اعزام می‌کند

سد‌های تهران فقط تا آخر آبان آب دارند | از قطرات پایانی سدها استفاده می‌کنیم

پیشنهاد سردبیر
زندگی