۱۹ شهريور ۱۴۰۵ ۱۴:۳۷
چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۷
کد خبر: ۷۳۵۰۸

نظام‌الدین موسوی: رابطه‌ای میان استیضاح وزیر صمت و گرفتن فیدلیتی وجود نداشت

نظام‌الدین موسوی: رابطه‌ای میان استیضاح وزیر صمت و گرفتن فیدلیتی وجود نداشت
کاندیدای مرحله دوم انتخابات مجلس در تهران گفت: رابطه‌ای میان استیضاح و گرفتن فیدلیتی وجود ندارد. اما اینکه فیدلیتی وارد مجلس شده و برخی از نمایندگان و کارکنان گرفته اند، امر دیگری است.

   سیدنظام الدین موسوی دبیر ائتلاف مردمی امناء در بخشی از فیلمی که از او در فضای مجازی منتشر شده، در خصوص ماجرای خودرو‌های شاسی بلندی که برخی نمایندگان مجلس دریافت کرده بودند گفت: آن زمان مطرح شد که تعدادی خودرو شاسی بلند میان نمایندگان توزیع کردند تا استیضاح صورت نگیرد و گفتند که سیدنظام الدین موسوی بارا‌ها و بار‌ها این مسئله را تکذیب کرده است، در صورتی که من چنین حرفی نزده ام.

وی ادامه داد: سخنگوی هیئت رئیسه مجلس، نظرات هیئت رییسه را اعلام می‌کند، نه نظرات شخصی خود را. او طبق قانون باید امانت دار باشد. بنده هم به عنوان سخنگوی هیات رئیسه مجلس جمع بندی رسمی جلسات را بیرون ارائه می‌کردم و نظرات شخصی خود را در صفحه شخصی خودم مطرح می‌کردم.

موسوی افزود: در همان ایام مطرح شد که فلانی ماجرای فیدلیتی را تکذیب کرده و گفته چنین چیزی نبوده است. اولا بنده جمع بندی تصمیم هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی را به بیرون منتقل کردم و بر خلاف اینکه گفتند نظام الدین موسوی گفته که اصلا فیدلیتی در مجلس گرفته نشده است، من این را نگفتم.

کاندیدای تهران در انتخابات خاطرنشان کرد: اولین کسی که این ادعا را مطرح کرد، یکی از نمایندگان مجلس بود. فهوای حرف او این بود که وزیر صمت سابق که قرار بود در مجلس استیضاح شود، تعدادی ماشین شاسی بلند بین نمایندگان توزیع کردند که استیضاح صورت نگیرد. این ادعا غلط بود و همان موقع وزیر صمت که بعدا در آستانه استیضاح قرار گرفت، آن را رد کرد و گفت چنین چیزی نبوده است و به دادگستری نامه زد تا پیگیری کنند.

موسوی افزود: از سوی دیگر هیات نظارت بر رفتار نمایندگان بررسی کرد و آن نماینده‌ای که این ادعا را مطرح کرده بود، در قوه قضائیه محکوم شد. آن چیزی را هم که من به نقل از حراست مجلس رد کردم این بود که رابطه‌ای میان استیضاح و گرفتن فیدلیتی نیست. اما اینکه فیدلیتی وارد مجلس شده و برخی از نمایندگان و کارکنان گرفته اند، امر دیگری است.

وی گفت: گزارش آن خودرو‌ها را کمیسیون اصل ۹۰ تهیه کرد و به رئیس مجلس داد. در حالیکه به دروغ گفتند سیدنظام الدین موسوی بار‌ها و بار‌ها این مسئله را تکذیب کرده است، اما من چنین حرفی نزده ام.

منبع:خبرآنلاین

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
بهار ۱۴۰۵ بانک سینا با علی ابدالی؛ جهش ۴ برابری مطالبات مشکوک‌الوصول و سقوط ۷۰ درصدی درآمد شعب
«نبرد هرمز» روز شصت و دوم | گزارش درحال به روز رسانی
عملکرد بانک رفاه کارگران در حوزه حاکمیت شرکتی شایسته قدردانی است
بانک رفاه کارگران اقدامات ارزشمندی برای کارگران و بازنشستگان انجام داده است
قدردانی مدیرعامل بانک اقتصادنوین از همکاری قوه قضاییه و قائم مقام رئیس کل دادگستری استان تهران برای کمک به استیفای حقوق بانک
خسارت واقعی سیل مازندران چقدر است؟! جبران خسارت مردم چگونه انجام می‌شود؟!
حمایت بانک تجارت از طرح‌های زیرساختی، انرژی‌های تجدید پذیر و زنجیره تأمین پروژه‌های استانی
تحول دیجیتال سایپا وارد مرحله جدید شد/ توسعه SAP در زنجیره تأمین
«نبرد هرمز» روز شصت و یکم | گزارش درحال به روز رسانی
تابستان داغ صنایع بورسی؛ درآمد شرکت‌ها از تورم جلو زد!
مدیریت مصرف تهرانی‌ها جواب داد! | به اندازه سد کرج آب صرفه‌جویی شد
ایران خودرو گران می کند، شورای رقابت نظاره می کند؛ مردم تاوان کدام تصمیم را می‌دهند؟
با حضور وزیر میراث فرهنگی و به یاد شهدای مدرسه شجره طیبه میناب برگزار شد؛ رونمایی از بسته فرهنگی «با هم برای ایران» توسط بانک ملی
قدردانی وزیر نیرو از نقش‌آفرینی ملی «بانک دی»
«نبرد هرمز» شصتمین روز | واکنش قالیباف به شکار زیرسطحی آمریکایی در تنگۀ هرمز: ناک اوت!
قدردانی وزیر نیرو از نقش‌آفرینی ملی «بانک دی»
جوایز برندگان نظرسنجی رضایت مشتریان واریز شد
هزار وعده‌ی «احمد» یکی وفا نکند! | وعده افزایش دستمزد کارگران در نیمه دوم سال محقق می‌شود؟
بانک گردشگری به سمت مدیریت اکوسیستم مالی حرکت می‌کند
سطح یک نسبت توانگری مالی
بازگشت واحد پلی‌اتیلن سنگین ۲ پتروشیمی جم به مدار تولید؛ ثبت ۱۰۵ درصد ظرفیت اسمی پس از چند ماه توقف
مالیبل‌سایپا به دانش فنی تولید پوشان پایه آب دست یافت
افزایش سرمایه ۱۰۷۲ درصدی شرکت پارس خودرو / سرمایه پارس‌خودرو به بیش از ۱۳۳ همت می‌رسد
افزایش سرمایه ۱۰۷۲ درصدی شرکت پارس خودرو / سرمایه پارس‌خودرو به بیش از ۱۳۳ همت می‌رسد
مهسا بهشتی: طرح حمایت بانک اقتصادنوین از ورزشکاران، فاصله میان «می‌توانم» و «نمی‌توانم» است
رئیس کمیسیون اقتصادی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام: بانک اقتصادنوین مسیر درستی را انتخاب کرده است
عضو کمیسیون اقتصادی: بانک اقتصادنوین، حرمت اولین بودن را نگه داشت
مدیرعامل: «اعتماد» مهمترین سرمایه بانک اقتصادنوین است
جهش درآمد بانک تجارت با ورود به بانکداری مدرن
پیشنهاد سردبیر
زندگی