دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ 17 November 2025
يکشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۷
کد خبر: ۷۳۶۵۶

اینترنتی‌شدن درخواست کارت سوخت از کی؟

اینترنتی‌شدن درخواست کارت سوخت از کی؟
راه اندازی خدمت ثبت کارت هوشمند سوخت از طریق اینترنت عملیاتی شد.

 

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا از راه‌اندازی خدمت درخواست کارت هوشمند سوخت از طریق اینترنت در خردادماه خبر داد.

 مهدی سیدهاشمی؛ مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا در خصوص ثبت اینترنتی درخواست کارت هوشمند سوخت خودروها اظهار کرد: ارائه خدمات به مردم باید از درگاه‌های مختلف انجام شود یعنی خدمات به مردم هم باید از طریق اینترنت باشد و هم مراجعه حضوری تا مخاطب برای انجام شدن کارش قدرت انتخاب داشته باشد.

وی با بیان اینکه مراجعه حضوری به دفاتر پلیس+۱۰ به‌نوعی پشتیبان برای خدمات اینترنتی است، تصریح کرد: در سراسر کشور، یک‌هزار و ۱۰۰ دفتر پلیس+۱۰ وجود دارد که تمامی خدمات انتظامی را به مردم ارائه می‌دهند.

سیدهاشمی با اعلام اینترنتی‌شدن درخواست صدور کارت سوخت خاطرنشان کرد: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از سال گذشته اعلام کرد که تصمیم دارد روند صدور درخواست کارت سوخت را اینترنتی کند؛ یعنی چه خودروهای نوشماره و چه خودروهای دیگر (المثنی) برای درخواست کارت سوخت به‌صورت اینترنتی درخواست‌های خود را ثبت کنند.

وی افزود: با توجه به نیاز ارائه خدمت به مردم عزیز کشورمان در درگاه‌های مختلف راه‌اندازی خدمت ثبت کارت هوشمند سوخت از طریق اینترنت عملیاتی گردید.

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا ابراز کرد: این خدمت در دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+۱۰) در حال ارائه می‌باشد و از دفتر حذف نخواهد شد بلکه به‌عنوان یک درگاه موازی درگاه ثبت درخواست اینترنتی راه‌اندازی شده است و در فاز اول با درخواست کارت هوشمند سوخت خودروهای نوشماره از اوایل خردادماه عملیاتی خواهد شد و به‌مرور به درخواست‌های دیگر رسیدگی می‌شود و مردم عزیز می‌توانند در زمان گفته‌شده با مراجعه به درگاه اینترنتی fcs.niopdc.ir در این خصوص اقدام کنند.

منبع:تسنیم

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

آن روز، اصفهان سنگ تمام گذاشت...

قیمت بنزین معقول نیست | دست‌های پنهان اجازه واردات خودرو را نمی‌دهند

بنزین روی آتش | وقتی پول نداریم، چه فرقی می‌کند؟!

شیخ حسینه، نخست‌وزیر سابق بنگلادش به اعدام محکوم شد

بیت‌کوین در مسیری جدید قرار گرفت

پزشکیان: رویکرد دولت بازگشت دانشگاه‌ها به رسالت حل مسئله و مهارت‌محوری است | امروز دانشگاه پیام نور به ارائه‌کننده مدرک تبدیل شده | هدر دادن منابع کشور برای مدرک‌سازی قابل قبول نیست

زنگ خطر؛ سن دیابت به زیر ۲۰ سال رسید | هر ۱۰ ثانیه یک دیابتی می‌میرد

رئیس قوه قضائیه: طی ایام اخیر، مجددا دستوراتی را در راستای مقابله با جریانات مروج ناهنجاری‌های اجتماعی و مظاهر آن‌ها، صادر کرده‌ایم

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴

قله دماوند چرا دیگر برف ندارد؟

شیوع یک ویروس کشنده در جنوب اتیوپی

دیدار الشیبانی، وزیر خارجه دولت جولانی با همتای چینی‌اش

قیمت طلا و سکه در بازار؛ دوشنبه ۲۶ آبان‌ ۱۴۰۴

پاسخ عملی سایپا به بحران مصرف سوخت کشور

پیشنهاد سردبیر
زندگی