جمعه ۳۰ آبان ۱۴۰۴ 21 November 2025
چهارشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۰
کد خبر: ۷۳۹۰۴
وزیر کار:

امیدواریم بتوانیم مبلغ کالابرگ الکترونیکی را افزایش دهیم

امیدواریم بتوانیم مبلغ کالابرگ الکترونیکی را افزایش دهیم
صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان جلسه امروز هیات دولت با حضور خبرنگاران در خصوص طرح کالابرگ‌های الکترونیکی گفت: طرح کالابرگ را به صورت فجرانه شروع کردیم توفیقات خوبی هم به دست آوردیم اینکه یک طرحی با گستره ۶۰ میلیون نفر و ۲۰ میلیون خانوار با کمترین ایراد با موفقیت به انجام برسد از افتخارات دولت است در گذشته طرحی را شروع کردند و وسط کار نتوانستند آن را ادامه دهند و به صورت یک مرحله‌ای آن را رها کردند.

وزیر کار یادآور شد: ما سه ماه پیاپی تجربه کردیم پیشرفت ۹۰ درصدی داشتیم و ۲۳۰ هزار فروشگاه را در سراسر کشور ساماندهی به صورت برخط ساماندهی کردیم الان با همه فروشگاه‌ها تسویه حساب شده است و یک ریال بدهی نداریم در مورد تداوم آن کارگروهی با ریاست معاون اول ریاست جمهوری تشکیل شده است داریم بررسی می‌کنیم به چه سبکی در چارچوب قانون با تامین منابع لازم این طرح را ادامه دهیم هنوز تصمیم قطعی گرفته نشده است. امیدوارم تصمیمی که گرفته می‌شود خیر باشد و به نفع مردم باشد البته مردم هم اقبال خوبی داشتند جامعه هدف ما مخصوصا دهک‌های ۱ تا ۴ استقبال ۹۵ درصدی داشتند.

وی افزود: در خصوص اعتبارات کالابرگ‌های الکترونیکی باید بگویم که هنوز جداول آن کامل نشده است. البته قرار است که بخشی از این فرآیند را به روش‌های دیگری انجام دهیم و شیوه‌های مختلفی را برای کمک به دهک‌های کم درآمد جامعه در نظر بگیریم.

مرتضوی گفت: زمان اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در آینده به تاخیر نمی‌افتد، البته امیدواریم مبلغ همان ۲۲۰ هزار تومان نباشد و بتوانیم مبلغ را افزایش دهیم.

وزیر کار نرخ بیکاری در ۷ استان را زیر ۷ درصد اعلام کرد و گفت: دولت در کاهش نرخ بیکاری رکورد تاریخی را ثبت کرد و عزم دولت بر این است که بتوانیم نرخ بیکاری را همواره کاهش دهیم. این شیوه‌های مختلف دارد، یکی فعال سازی بنگاه‌های بزرگ و به ظرفیت اسمی رساندن آنهاست. اقدام دیگر تقویت طرح‌های توسعه‌ای بنگاه‌های بزرگ است. باید بنگاه‌های بزرگ راکد فعال شود.

وی با اشاره به اصلاح قانون بیمه بیکاری یادآور شد: بخشی از کارگران مشمول این قانون نمی‌شدند از جمله کارگرانی که در مناطق آزاد کار می‌کردند و تابع قوانین و ضوابط خاص خود بودند، ما این افراد را اضافه کردیم و از سوی دیگر کسانی که بیمه بیکاری و از کار افتادگی می‌گرفتند امکان بازگشت به کار در کارگاه دیگر سخت بود ترتیباتی را ایجاد کردیم تا فرایند‌ها اصلاح شود و کارگران بتوانند به بازار کار برگردند.

مرتضوی در مورد اعتراض برخی کارگران به این طرح بیان کرد: طبیعی است هر طرحی موافق و مخالف دارند، اما اکثریت جامعه کارگری با پیشنهادات ما موافق هستند.

منبع:ایلنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

شهادت دو نیروی سپاه، حین آموزش سلاحِ نیرو‌های پاسدار جوان

ارتش پاکستان به خاطر تهدید هند در آمادگی کامل قرار گرفت

قطر: ورود «نتانیاهو» به سوریه تهدیدی جدی برای امنیت منطقه است

پوتین: نیروهای اوکراینی باید فرصت داشته باشند، تسلیم شوند

یارانه ۳۰۰ هزار تومانی واریز شد

یارانه نقدی کافی نیست؛ هشدار تحلیلگر اقتصادی نسبت به فشار معیشتی بر مردم

عباس عراقچی: در نامه ترامپ دو گزینه بود؛ جنگ و خونریزی یا مذاکره مستقیم

قطعنامه شورای حکام علیه ایران در تضاد با ادعای دیپلماسی است | نفس صدور این قطعنامه یعنی مخالفت با راه‌حل دیپلماتیک و اتکا به ابزار فشار و تحریم

وزارت خارجه فرانسه: تروئیکای اروپا به دنبال فعال شدن مسیر دیپلماسی با ایران است

بحران آب تهران چقدر جدی است؟

شرایط جداسازی یارانه اعضای خانوار تغییر کرد

ماجرای فرمان اجرایی جدید ترامپ چیست؟

پزشکیان: در جنگ دوازده روزه، برخی کشورهای به ظاهر دوست باید به ما کمک می‌کردند؛ اما نکردند

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ پنجشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۴

پیشنهاد سردبیر
زندگی