شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴ 04 October 2025
يکشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۰
کد خبر: ۷۴۰۹۳

پیش‌بینی جدید یک نماینده مجلس درباره نرخ ارز در بازار

پیش‌بینی جدید یک نماینده مجلس درباره نرخ ارز در بازار
نماینده مردم بهشهر در مجلس گفت: در مورد اخیر که عملیات موشکی تنبیهی ایران به سرزمین‌های اشغالی را شاهد بودیم؛ در روزهای اول دلار به ۶۹ هزار تومان هم رسید اما اکنون دلار به پله ۵۶ هزار تومان برگشته است.

غلامرضا شریعتی، نماینده مردم بهشهر در مجلس درباره وضیعت بازار ارز گفت: اخلالگران بازار ارز سعی داشتند تا به بهانه حمله موشکی ایران به اسرائیل و با فضاسازی‌ها و جوسازی‌های روانی بازار ارز را مانند سال‌های گذشته دچار تلاطم‌های شدید کنند؛ اما موفق نشدند و ناکام ماندند.

وی افزود: واقعیت این است که مقاومت بازار ارز در برابر این جوسازی‌ها و فضاسازی‌ها نشان داد که این بازار با مدیریت بانک مرکزی به آن درجه از ثبات رسیده که این نوسانات نمی‌تواند تلاطم شدید و پایداری را در بازار ارز ما ایجاد کند.

نماینده مردم بهشهر در مجلس اظهار کرد: تکرار این اقدامات و مقاومت چند باره بازار ارز در برابر جوسازی‌ها نشان داد که ثبات بازار ارز ما یک موضوع اتفاقی نیست و این بازار با تدابیر و سیاست های بانک مرکزی و دولت به ثبات خوبی در برابر فشارها و نوسانات و جوسازی‌های روانی رسیده است.

شریعتی تاکید کرد: اگرچه ممکن است با بحران‌های غیراقتصادی و سیاسی؛ چند روزی قیمت ارز افزایش یابد اما اولاً این افزایش قیمت نسبت به تلاطم‌های سال‌های قبل اندک است و دوم اینکه پس از چند روز سیر نزولی قیمت آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: در مورد اخیر که عملیات موشکی تنبیهی ایران به سرزمین‌های اشغالی را شاهد بودیم؛ در روزهای اول دلار به 69 هزار تومان هم رسید اما اکنون دلار به پله 56 هزار تومان برگشته است.

نماینده مردم بهشهر با اشاره به افزایش دسترسی‌های ارزی در پایان خاطرنشان کرد: هرچند مطلوب ما بیشتر از این است که با تلاش‌هایی که بانک مرکزی تاکنون داشته‌ و پس از این خواهد داشت قیمت ارز بیش از این هم کاهش پیدا خواهد کرد و بازار تحت کنترل خواهد بود.

منبع:تسنیم

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

پلیس طالبان به دنبال جایگزینی برای خودرو‌های آمریکایی است

فاکتورهای مراسم‌های لاکچری را چه کسی پرداخت می‌کند؟

کیفرخواست متهمان پرونده قاچاق یکی از برند‌های لوازم خانگی صادر شد

اخراج نزدیک به پنج هزار مهاجر افغان از ایران و پاکستان در یک روز

اردوغان: غزه مهمترین موضوع در دستور کار تماس تلفنی ما با ترامپ بود

آخرین وضع تأمین سوخت زمستان بررسی شد

آموزش سگ‌های روباتیک برای رفتن به ماه!

علم الهدی: فضاهای کوچک و کم‌هزینه می‌تواند آغاز یک زندگی خانوادگی باشد

این عوامل ابتلا به سرطان سینه را کاهش می‌دهد

بازی «صبر و انتظار» ترامپ در قبال ایران

فاکس‌نیوز: ایرانی‌ها با صبر به‌ دنبال اخراج آمریکا از خاورمیانه هستند

پزشکیان در پاسخ به مجری فاکس‌نیوز: اجباری بودن حجاب را اجرایی نمی‌دانم

وزیر دفاع درباره انتقال تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه: مرتب از احتمال حمله دوباره می‌گویند تا جنگ روانی ایجاد کنند | مردم حواسشان به این جنگ شناختی باشد | اگر جنگی تحمیل شود، وظیفه ما نظامی‌هاست دفاع کنیم؛ برایش آمادگی کامل هم داریم

پولیتیکو: رئیس ستاد نیروی دریایی آمریکا برکنار شد

پیشنهاد سردبیر

پیامدهای پر مخاطره تصمیم بانک مرکزی

خدمات بانکی در گرو سامانه املاک!

احمد شیرزاد در گفتگو با فراز بررسی کرد

اسنپ بک چقدر شانس موفقیت دارد؟

زندگی