يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ 27 July 2025
يکشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۰
کد خبر: ۷۴۰۹۳

پیش‌بینی جدید یک نماینده مجلس درباره نرخ ارز در بازار

پیش‌بینی جدید یک نماینده مجلس درباره نرخ ارز در بازار
نماینده مردم بهشهر در مجلس گفت: در مورد اخیر که عملیات موشکی تنبیهی ایران به سرزمین‌های اشغالی را شاهد بودیم؛ در روزهای اول دلار به ۶۹ هزار تومان هم رسید اما اکنون دلار به پله ۵۶ هزار تومان برگشته است.

غلامرضا شریعتی، نماینده مردم بهشهر در مجلس درباره وضیعت بازار ارز گفت: اخلالگران بازار ارز سعی داشتند تا به بهانه حمله موشکی ایران به اسرائیل و با فضاسازی‌ها و جوسازی‌های روانی بازار ارز را مانند سال‌های گذشته دچار تلاطم‌های شدید کنند؛ اما موفق نشدند و ناکام ماندند.

وی افزود: واقعیت این است که مقاومت بازار ارز در برابر این جوسازی‌ها و فضاسازی‌ها نشان داد که این بازار با مدیریت بانک مرکزی به آن درجه از ثبات رسیده که این نوسانات نمی‌تواند تلاطم شدید و پایداری را در بازار ارز ما ایجاد کند.

نماینده مردم بهشهر در مجلس اظهار کرد: تکرار این اقدامات و مقاومت چند باره بازار ارز در برابر جوسازی‌ها نشان داد که ثبات بازار ارز ما یک موضوع اتفاقی نیست و این بازار با تدابیر و سیاست های بانک مرکزی و دولت به ثبات خوبی در برابر فشارها و نوسانات و جوسازی‌های روانی رسیده است.

شریعتی تاکید کرد: اگرچه ممکن است با بحران‌های غیراقتصادی و سیاسی؛ چند روزی قیمت ارز افزایش یابد اما اولاً این افزایش قیمت نسبت به تلاطم‌های سال‌های قبل اندک است و دوم اینکه پس از چند روز سیر نزولی قیمت آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: در مورد اخیر که عملیات موشکی تنبیهی ایران به سرزمین‌های اشغالی را شاهد بودیم؛ در روزهای اول دلار به 69 هزار تومان هم رسید اما اکنون دلار به پله 56 هزار تومان برگشته است.

نماینده مردم بهشهر با اشاره به افزایش دسترسی‌های ارزی در پایان خاطرنشان کرد: هرچند مطلوب ما بیشتر از این است که با تلاش‌هایی که بانک مرکزی تاکنون داشته‌ و پس از این خواهد داشت قیمت ارز بیش از این هم کاهش پیدا خواهد کرد و بازار تحت کنترل خواهد بود.

منبع:تسنیم

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

اجاره واحدهای مسکونی با این روش‌ها ممنوع شد

باید کاری کرد که سه ماه آینده، افسوس امروز را نخوریم | ایران چه شانس‌هایی برای جلوگیری از اجرای مکانیسم ماشه دارد؟

اظهارات مخالفان و موافقان دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی

انتقاد برخی نمایندگان مجلس از پزشکیان درباره لایحه «مقابله با انتشار محتوای غیرواقع» | آیا پاسخ آن همراهی، باید تحدید آزادی بیان، تهدید رسانه‌های مستقل و تضعیف فضای مجازی باشد؟ | اکنون زمان شنیدن است؛ زمان ترمیم است، نه تشدید شکاف‌ها

نخست‌وزیر استرالیا: فقط در یک صورت فلسطین را به رسمیت می‌شناسیم

انتقاد آذری جهرمی از پزشکیان بابت یک لایحه: این وعده رییس جمهور با مردم نبود!

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴

پیش‌بینی تداوم شدت گرما در کشور تا نیمه پاییز

بازدید نماینده رییس جمهور از کشتی سازی بوت سرویس کیش

وزیر نیرو: با تعطیلی چهارشنبه‌‌های یک ماه، ۶ میلیون مترمکعب آب صرفه‌جویی می‌شود

قیمت طلا و سکه در بازار؛ یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴

پاکستان: از ادامه میانجی‌گری میان ایران و آمریکا حمایت می‌کنیم

فغانی: الان همه می‌دانند که چه شد که دیگر من در لیست ایران نیستم | برای چه از من توقع زیادی دارند؟ من پروتکل‌ها را انجام دادم | اینگونه نگاه کنید؛ ترامپ مجبور شد به یک ایرانی مدال بدهد

برچسب زدن، جداسازی و تبلیغات نادرست برخی مدارس باید متوقف شود

پیشنهاد سردبیر
زندگی