۰۳ آبان ۱۴۰۵ ۲۳:۳۵
جمعه ۰۱ تير ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۸
کد خبر: ۷۶۱۷۳

تخلف انتخاباتی علم‌الهدی؟ / اظهارات امام جمعه مشهد علیه ظریف: ما بتن ریختیم در قلب رآکتورمان یا آمریکا ریخت؟ ما سانتریفیوژ‌ها را مثل حلبی از جا کندیم یا آمریکا کند؟

تخلف انتخاباتی علم‌الهدی؟ / اظهارات امام جمعه مشهد علیه ظریف: ما بتن ریختیم در قلب رآکتورمان یا آمریکا ریخت؟ ما سانتریفیوژ‌ها را مثل حلبی از جا کندیم یا آمریکا کند؟
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی اظهار کرد: این خط و توصیه رهبری بود که ما نباید به غرب تکیه کنیم و به آن امیدوار باشیم. اینکه بعضی دوستان می گویند در مقام برهم زدن تحریم ها باید با غرب ارتباط برقرار کنیم، این امر با نظریات رهبری در دیپلماسی و امور بین الملل سازگار نیست. 

به گزارش فراز؛  حجت الاسلام سید احمد علم الهدی در خطبه سیاسی نماز جمعه این هفته که با حضور پرشور زائران و مجاوران در حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به فرارسیدن دهه ولایت و جشن های این دهه اظهار کرد: از خدا می خواهیم این احساسات پرشور شما مردم دلداده و وابسته اهل بیت پیامبر(ص) در عید اعظم که بزرگترین عید اسلامی است، خودش را نشان بدهد و هرچه در ظرفیت فردی و جمعی شماست، از تشکل ها و نهادها گرفته تا هیئات و مساجد، این عشق ها و ارادت به ساحت ولایت امیرالمومنین(ع) بتواند ظهور و بروز کامل داشته باشد.
 
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با اشاره به فرارسیدن ایام انتخابات خاطرنشان کرد: با توجه به فرارسیدن ایام منتج به انتخابات، نکته ای موردتوجه است که متذکر می شوم و از شما برادران عزیز و خواهران گرامی می خواهم به این نکته توجه ویژه داشته باشید. عزیزان من، خدا رحمت کند سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را. وقتی این مرد بزرگ به شهادت رسید، رهبر معظم انقلاب اعلام کردند باید مکتب حاج قاسم زنده بماند. این مکتب چه بود؟ اصل مکتب این بود که این شهید بزرگوار در طول حدود چهار دهه از عمر خود هرگز جبهه را از دست نداد و در تمام عرصه ها، پایبند به سربازی ولی امر و رهبری باقی ماند.
 
وی افزود: ادامه سیره حاج قاسم در ابعاد و عرصه های مختلف برای ما باید بسیار مهم باشد و موضوعیت داشته باشد.خدا رحمت کند مرحوم آیت الله شهید رئیسی را. ایشان در یک سخنرانی پس از شهادت سردار دل ها فرمود «حاج قاسم عزیز، به قاسم ابن الحسن سوگند سلاحی که تو برافراشتی هرگز بر زمین نخواهد ماند. قاسم‌هایی در این عالم به نام تو و یاد مکتب تو پرورش خواهند یافت که هر کدام در این میدان یک حاج قاسم ان‌شاءالله خواهند بود.»
 
امام جمعه مشهد تصریح کرد: آن موضوعی که ما باید به آن توجه داشته باشیم، آن است که مدیریت اجرایی و سیره شهید آیت الله رئیسی بود که مکتب حاج قاسم را در همه ابعاد و زوایای مختلف ادامه داد. حاج قاسم سرباز رهبری در عرصه دفاع نظامی و جهاد بود اما شهید آیت الله رئیسی مکتب سربازی رهبری را در عرصه سیاست، مدیریت و ارتباطات بین المللی توسعه داد و هر جا که می رفت، تصریح می کرد که من یک طلبه ساده و سرباز رهبری هستم.
 
وی تأکید کرد: او بود که سربازی رهبری را در عرصه های مختلف اجرا کرد و نشان داد در عرصه مدیریت، سیاست و ارتباطات بین المللی، سربازی ولایت به چه معناست. وقتی خطاب به روح بلند شهید سلیمانی تأکید کرد در این کشور قاسم هایی تربیت می شوند، مقصود از یکی از آن ها خودش بود.
 
علم الهدی با اشاره به سخنرانی شهید رئیسی در جلسه دی ماه هیئت دولت گفت: او باز در جای دیگری ایشان می فرماید «تلاش برای فهم مکتب حاج قاسم و تحقق اهداف آن از ضروریات امروز جامعه است». بله درست است. ضروریات امروز جامعه اقتضا می کند که مردم این مکتب را بفهمند. در این مکتب، سربازی رهبری به معنای سربازی حجت امام زمان(عج) معنا پیدا می کند و ادامه مکتب حاج قاسم به این است که هرکس در عرصه های سیاست و اداره کشور ظاهر شد، باید تداوم بخش این مبانی و ارزش ها باشد.
 
وی بیان کرد: معیار و ملاک اصلی در انتخاب اصلح، انتخاب کسی است که مکتب حاج قاسم را ادامه می دهد نه کسی که در مقابل مقام ولایت و رهبری به عنوان یک اهرم قدرت قرار بگیرد و منویات خودش در هر خط سیاسی را اجرا کند. شما در انتخاب اصلح باید دنبال این چنین معیار و ملاکی باشید. رهبر معظم انقلاب در عرصه سیاست خارجی تصریح دارند فاصله از غرب، گسستن از حیطه فشار کشورهای غرب و توسعه چندبرابری بازار و ارتباطات بین المللی باید محقق شود.
 
عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: این خط و توصیه رهبری بود که ما نباید به غرب تکیه کنیم و به آن امیدوار باشیم. ایکه بعضی دوستان می گویند در مقام برهم زدن تحریم ها باید با غرب ارتباط برقرار کنیم، این امر با نظریات رهبری در دیپلماسی و امور بین الملل سازگار نیست. شما تجربه کردید آقا. یکبار ما آمدیم با آمریکا و غرب وارد مذاکره شدیم. برجام به دست آمد. ما خیانت آن ها را دیدیم.
 
وی با اشاره به آیات 55 تا 61 سوره مبارکه انفال افزود: این برادر بزرگواری که استناد می کند به سوره انفال، همان آیه می گوید «وَإِنْ جَنَحُوا لِلسَّلْمِ فَاجْنَحْ لَهَا» یعنی اگر کفار با شما کوتاه آمدند، شما هم صلح کنید. الان واقعاً وضع این طور است؟ آیا دشمن ما کوتاه آمده است؟ اصلاً آیا در جریان برجام ما کوتاه آمدیم یا آمریکا کوتاه آمد؟ ما بتن ریختیم در قلب رآکتورمان یا آمریکا ریخت؟ ما سانتریفیوژها را مثل حلبی از جا کندیم یا آمریکا کند؟ رئیس جمهور الدنگ آن روز آمریکا با کمال وقاحت گفت من قرار برجام را باطل کردم و هیچ چیز آن را قبول ندارم.
 
علم الهدی خاطرنشان کرد: خودتان یک زمان می گفتید اگر تحریم ها حل نشود، آب نخواهیم داشت. الان باز می گویید اگر تحریم ها حل نشود، نان نخواهیم داشت؟ برادران عزیز، راه حل تحریم ها، خنثی سازی تحریم هاست؛ یعنی همان کاری که در دولت سیزدهم انجام شد و نفت را استخراج کردند، صادر کردند و پولش را هم گرفتند و آمریکا هم هیچ غلطی نتوانست بکند.
 
وی ادامه داد: مردم ما دیدند به چشم خودشان که نتیجه مذاکره با آمریکا، اروپا و غرب چه شد و چه افتضاحی پیش آمد. ما هستی خودمان را دادیم و کوتاه آمدیم اما آن ها بر رذالت خودشان افزودند و حتی چندین تحریم را بر گذشته اضافه کردند. ما با شیطان ناپاکی با این کیفیت مواجه هستیم. حالا بیاییم برای نان شب سراغ او برویم؟
 
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی تصریح کرد: این مردم بیدارند. این مردم هشیارند و خیلی خوب می فهمند. این ملت همه چیز را در طول 45 سال عمر انقلاب تجربه کرده است. ما نابه کاری ها، رذالت ها و جنایت ها از آمریکا و دشمن دیده ایم. اینها فقط در یک صورت راضی می شوند و اینکه ما دست از اسلام برداریم، پیامبر(ص) و اهل بیت او را فراموش کنیم و دین را کنار بگذاریم. فقط شاید آن زمان اینها راضی می شوند.
 
وی تأکید کرد: خیلی مردم باوفا و عزیزی هستید. شما با این انقلاب و نظام همراه شده اید. 45 سال است پای کار امام زمان(عج) و نایب برحق او هستید. اینجور ایستادگی کرده اید و نه تنها خسته نشده اید بلکه امروزتان به مراتب قوی تر و منسجم تر از دیروزتان است.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
افتتاح 43 مدرسه کیمیای دانش در مسیر ایفای مسئولیت‌های اجتماعی
ده روزی که می‌تواند جهان را تکان دهد: هنجار‌های دموکراتیک در چهار انتخابات سرنوشت‌ساز در بوته آزمایش
پایداری شاخص بورس در کانال ۸ میلیونی؛ روز پرنوسان تالار شیشه‌ای
حمله پهپادی و موشکی به عربستان سعودی همزمان با تداوم درگیری‌ها با انصارالله
سخنرانی‌های اوباما در اوهایو و میشیگان: نکات کلیدی درباره ترامپ، جنگ ایران و انتخابات میان‌دوره‌ای
افزایش یک درجه‌ای مجازات جرائم مرتبط با کارگزاران بیگانه در مصوبه مجلس
معماری جنگ بی‌پایان؛ ترومای قدرت و پیامد‌های بن‌بست امنیتی در کارنامه نتانیاهو
انتخابات اسرائیل اهمیت دارد و این تنها مسئله اسرائیلی‌ها نیست
حامیان ناراضی نتانیاهو، هدف اصلی کارزار انتخاباتی اسرائیل
چمران: قصور شهرداری درباره درختان چیتگر را رها نمی‌کنیم
وزیر امور خارجه در آیین گشایش موزه شهید خرازی: عقلانیت توأم با تعهد انقلابی، ویژگی بارز دیپلمات فقید بود
پدر علم هیدروژئولوژی ایران: ال‌نینو عامل سیل‌های سراسری نیست
باراک اوباما در سخنرانی انتخاباتی میان‌دوره‌ای، ترامپ را عامل «هرج‌ومرج و ظلم» توصیف کرد
سمیه گلپور: تاوان مماشات با وزیر کار از جیب کارگر و بازنشسته پرداخت می‌شود | هیأت رییسه مجلس استیضاح میدری را وتو می‌کند؟!
کوه کلنگ در چند قدمی سکونتگاه‌ها| ساکنان اطراف نطنز از خطر احتمالی چه می‌دانند؟
معماری بقا و جهش صنعتی؛ درس‌های تاریخی خروج از تله انزوای فناوری
صدور هشدار نارنجی؛ طوفان، رگبار سیل‌آسا و مواج‌شدن خزر در راه است
به بهانه اجرایی شدن افزایش ۴۰ درصدی قیمت بسته‌های اینترنت ؛ نگاهی به پشت‌پرده هزینه‌های ارزی شبکه و مقایسه آن با گرانی سایر کالاها
تأمین مالی پروژه‌های گردشگری با استفاده از ظرفیت‌های بانک شهر
تفاوت ساختاری «جنگ سرد» و «جنگ فرسایشی»
هشدار ترامپ درباره احتمال اجرای عملیات نظامی تازه علیه ایران
چگونه با متاتریدر تحلیل تکنیکال انجام دهیم؟ راهنمای معامله‌گران
خبرگزاری کره جنوبی از سفر کیم جونگ اون به چین خبر داد
محسنی‌اژه‌ای در نشست با اقتصاددانان: حل بحران‌های اقتصادی نیازمند اجماع، واقع‌بینی و آرایش جنگی است
چگونه تسلط انرژی ترامپ به غرور مفرط تبدیل شد
بهسازی یک جاده آنتنی دیگر در خوزستان / تسهیل تردد میان روستای سور مقداد و شهر امیدیه با پیگیری امیر حیات مقدم
ریزش سنگین طلا در بازار‌های جهانی؛ عقب‌نشینی هر اونس طلا به کانال ۳ هزار دلاری
جهش سه‌دلاری قیمت نفت برنت به ۱۱۶ دلار و ۷۲ سنت در پی حملات انصارالله
با تشدید بحران، فرصت برای امدادرسانی به شهر تعز در یمن رو به پایان است
افتتاح 43 مدرسه کیمیای دانش در مسیر ایفای مسئولیت‌های اجتماعی
با تشدید بحران، فرصت برای امدادرسانی به شهر تعز در یمن رو به پایان است
صدور هشدار نارنجی؛ طوفان، رگبار سیل‌آسا و مواج‌شدن خزر در راه است
جهش سه‌دلاری قیمت نفت برنت به ۱۱۶ دلار و ۷۲ سنت در پی حملات انصارالله
محسنی‌اژه‌ای در نشست با اقتصاددانان: حل بحران‌های اقتصادی نیازمند اجماع، واقع‌بینی و آرایش جنگی است
چگونه تسلط انرژی ترامپ به غرور مفرط تبدیل شد
به بهانه اجرایی شدن افزایش ۴۰ درصدی قیمت بسته‌های اینترنت ؛ نگاهی به پشت‌پرده هزینه‌های ارزی شبکه و مقایسه آن با گرانی سایر کالاها
ریزش سنگین طلا در بازار‌های جهانی؛ عقب‌نشینی هر اونس طلا به کانال ۳ هزار دلاری
باراک اوباما در سخنرانی انتخاباتی میان‌دوره‌ای، ترامپ را عامل «هرج‌ومرج و ظلم» توصیف کرد
بهسازی یک جاده آنتنی دیگر در خوزستان / تسهیل تردد میان روستای سور مقداد و شهر امیدیه با پیگیری امیر حیات مقدم
تأمین مالی پروژه‌های گردشگری با استفاده از ظرفیت‌های بانک شهر
هشدار ترامپ درباره احتمال اجرای عملیات نظامی تازه علیه ایران
حامیان ناراضی نتانیاهو، هدف اصلی کارزار انتخاباتی اسرائیل
خبرگزاری کره جنوبی از سفر کیم جونگ اون به چین خبر داد
پیشنهاد سردبیر
زندگی