يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
چهارشنبه ۰۶ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۹
کد خبر: ۷۶۵۰۰

روزنامه اصولگرا: درخواست اصلاح‌طلبان و خاتمی برای افزایش مشارکت در انتخابات، غیردموکراتیک و شیطانی است

روزنامه اصولگرا: درخواست اصلاح‌طلبان و خاتمی برای افزایش مشارکت در انتخابات، غیردموکراتیک و شیطانی است
روزنامه جوان نوشت: (جریان رقیب) اکنون تمایل دارد که مشارکت حداکثری شود اما این تمایل‌ به مشارکت هم یک چیز غیردموکراتیک و حتی شیطانی است.

خاتمی که انتخابات قبلی را به بهانه «ماندن کنار مردم» تحریم کرد، اکنون دوباره به بهانه «ماندن کنار مردم» و در یک پیام خالی از هرگونه ارزش‌های دینی و انقلابی دعوت به مشارکت می‌کند. باطن پیام او، اما بر زبان برادرش که در گردهمایی طرفداران نامزد اصلاح‌طلب سخنرانی کرد، جاری شد، آنجا که گفت «ما در هر انتخاباتی شرکت نمی‌کنیم. ما رأی می‌دهیم نه برای مشروعیت‌بخشی به چیزی و نه برای خوشامد کسی»!

این تفکر، «استبداد رأی» است. این «دیکتاتوری دموکراسی‌خواهان» است. اسمش هرچه هست، دموکراسی‌خواهی نیست. وقتی هم عصبانی می‌شوند نه برای مردم است، نه برای ایران، نه اخلاق، فقط از آن جهت است که می‌بینند آن مشارکت حداکثری که می‌پندارند با آن پیروز می‌شوند، به‌رغم سخنرانی‌های آنان هنوز در دسترس نیست.

سال‌ها سیاه‌نمایی کرده‌اند و انتخابات ایران را نادموکراسی نامیده‌اند و حالا گمان می‌کنند همین مردم با دو هفته سفیدنمایی (درواقع زردنمایی به جای سفیدنمایی) به اراده آنان پای صندوق رأی می‌آیند، با آنکه قبلاً به کرات اعتراف کرده‌اند که نوستالژی اصلاح‌طلبی، پایگاه اجتماعی آنان را از مردم گرفته است. این را درست حدس زده‌اند. مردم اگر مشارکت را به حداکثر برسانند و حتی اگر به نامزد اصلاح‌طلبان رأی بدهند، ساده‌لوحانه‌ترین تحلیل این است که بگوییم مردم با این انتخاب، می‌خواهند مطابق ادعای خاتمی‌ها، مشروعیت را از نظام بگیرند و مطابق ادعای برخی همراهان آن نامزد، هشت‌سال دویدن دنبال توافق با امریکا را یک‌بار دیگر مزه کنند! با این عبارات که «ما نیامده‌ایم به نظام مشروعیت بدهیم» خود را برای پسند امریکا زینت می‌کنند و همچنان مردم در سپهر سیاسی آنان جایی ندارند.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

چه کسانی به مراسم رونمایی از کتاب اسحاق جهانگیری می‌روند؟

دو عضو شورای شهر تهران: قوه قضائیه با هتاکان به نرجس سلیمانی برخورد کند

پیروانی تا نیم‌فصل در پرسپولیس می‌ماند؟

فحاشی زننده پسر بایدن به مادر ترامپ؛ پدرم او را مثل یک الاغ اجاره‌ای شکست داد!

قیمت موبایل دو برابر شد | فروش ۳۰ درصد کاهش یافت | رکوردی عجیب در واردات تلفن همراه

طرح جدید ترامپ در اسرائیل جنجال به پا کرد!

اصل نظام در دست ولی فقیه است | پرچمداران اسلام از نبی مکرم تا مقام معظم رهبری از اسلام دفاع کرده‌اند

باز هم همسرکشی؛ زن ۱۶ ساله توسط شوهرش به قتل رسید

غریب‌آبادی: اگر قطعنامه در جلسه شورای حکام ارائه و تصویب شود، در رویکرد خود بازنگری اساسی می‌کنیم

شعار «زن زندگی آزادی» را از ما دزدیدند

ریزش مرگبار معدن در شمال هند؛ ۱۵ نفر زیر آوار محبوس شدند

اعزام ۲ بالگرد برای اطفای حریق جنگلهای چالوس

زمان بازی استقلال در جام حذفی تغییر کرد

ماجرای اعتراض و درگیری مسافران پرواز در بندرعباس چه بود؟

پیشنهاد سردبیر
زندگی