۰۴ آبان ۱۴۰۵ ۰۰:۵۴
سه‌شنبه ۱۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۸
کد خبر: ۷۶۹۲۱

ظریف: بس کنید؛ شرم‌آور است! مردم دیگر اجازه نخواهند داد که عده‌ای قیمت گوشت را از ۱۰۰ هزار تومان به ۷۰۰ هزار تومان برسانند، آن وقت در آستانه انتخابات بسته غذایی به درب خانه‌ها بدهند؛ مگر مردم ایران گدای شما هستند؟! / اجازه نخواهیم داد با رأی مردم بازی کنند

ظریف: بس کنید؛ شرم‌آور است! مردم دیگر اجازه نخواهند داد که عده‌ای قیمت گوشت را از ۱۰۰ هزار تومان به ۷۰۰ هزار تومان برسانند، آن وقت در آستانه انتخابات بسته غذایی به درب خانه‌ها بدهند؛ مگر مردم ایران گدای شما هستند؟! /  اجازه نخواهیم داد با رأی مردم بازی کنند
 وزیر امور خارجه دولت‌های‌ یازدهم و دوازدهم گفت: بس کنید شرم‌آور است، آیا می‌خواهند رأی این مردم را با یک غذای کوچک بخرند. مردم اجازه نخواهند داد عده‌ای با فرستادن غذا به درب خانه‌شان، آنها را تحقیر کنند. مردم دیگر اجازه نخواهند داد که عده‌ای قیمت گوشت را از ۱۰۰ هزار تومان به ۷۰۰ هزار تومان برسانند، آن وقت از سوی دیگر در آستانه انتخابات بسته غذایی به درب خانه مردم بدهند. مگر مردم ایران گدای شما هستند؟! شما که همه چیز خود را از مردم ایران دارید، بسته غذایی در خانه مردم می‌فرستید؟! با حمایت مردم اجازه نخواهیم داد با رأی مردم بازی کنند.

محمدجواد ظریف در جمع حامیان مسعود پزشکیان در استان مرکزی که در سالن ۲۰۰۰ نفری مجموعه ورزشی شهدای پنجم مرداد شهر اراک جمع شده بودند، عنوان کرد: ما تحریم را از ۲ طریق شکست خواهیم داد. نخست پاسبان تحریم را به خانه می‌فرستیم و سپس با پشتوانه ملت، با تحریم‌گران مقابله و تحریم‌های آنها را شکست خواهیم داد.

وی ادامه داد: مردم ایران افرادی را در مقابل خود دارند که همواره شعار می‌دادند تحریم نعمت است. هر بار که پای میز مذاکرات رفتند، یک تحریم و ۲ تحریم و هزار تحریم جدید برای این ملت خریدند و امروز طلبکار هستند. باید تحریم از دوش این ملت برداشته شود، باید زنجیره‌های تحریم و زنجیره‌های نپذیرفتن «اف ای تی اف»(FATF) و زنجیره‌های ناحکمرانی را از پای ملت باز کنند.

وزیر امور خارجه دولت‌های‌ یازدهم و دوازدهم با تأکید بر اینکه مقاومت تنها مذاکره نکردن نیست، اظهار داشت: اتفاقاً مذاکره نکردن به معنای راه باز کردن برای تحریم‌گران است. در حقیقت مقاومت به معنای ایستادن در برابر تحریم‌گران و تحریم‌ها را از بین بردن است. مقاومت به معنای آوردن قطعنامه برای ایران نیست، به معنای بردن قطعنامه‌ها از سر ملت ایران است.

ظریف تصریح کرد: مقاومت یعنی ایستادن و نه شعار دادن، مقاومت یعنی مذاکره کردن با اقتدار، با اعتماد به نفس و نه سخنرانی کردن و شعار دادن و در نهایت برای کشور تحریم خریدن. بنابراین مردم با رفتن پای صندوق‌های رأی و انتخاب فردی که اصلح است، نشان خواهند داد که با اقتدار مقاومت خواهند کرد و در برابر کاسبان تحریم و اقدامات بی اساس آنها خواهند ایستاد.

وی بیان داشت: ۱۵ تیرماه رقیب اصلی ماندن در خانه است. نباید اجازه داد گروه خاصی مردم را در خانه نگه دارند. این مردم هستند که تصمیم می‌گیرند و انتخاب می‌کنند. مردم می‌توانند تغییر را انتخاب کنند و یا به ادامه وضعیت موجود راضی باشند. هر ترفندی به کار می‌گیرند که مردم را در خانه نگه دارند. هر پیامکی می‌زنند و هر دروغی می گویند که مردم در خانه بمانند. اما مردم ایران هوشیار هستند.

وزیر امور خارجه دولت‌های‌ یازدهم و دوازدهم تأکید کرد: مردم دیگر اجازه نخواهند داد افرادی که صنعت را نابود کرده‌اند، هپکو و دیگر صنایع عظیم را به باد دادند، اقتصاد را به نابودی کشاندند و برق کشاورزی روستاییان را قطع کرده‌اند به قدرت برسند. مردم اجازه نخواهند داد کسانی‌که اینترنت را قطع کرده و می‌خواهند بیشتر قطع شود تا بتوانند فیلترشکن بیشتری بفروشند، به پاستور بروند.

ظریف ابراز داشت: این مردم بزرگ هستند، مردمی هستند که هزاران سال در مقابل هرگونه هجمه تاریخی ایستادگی کردند و سر فرود نیاوردند. مردم ۱۵ تیر ماه به همه این‌ها یک نه بلند خواهند گفت. به جای آن به صداقت، پاکدستی، تعامل، سربلندی، به ایران‌خواهی و دیدن تمامی کودکان، بزرگسالان، معلمان، دانشگاهیان، روستائیان، کشاورزان، کارگران، اقوام و گروه‌ها همه زیر پرچم ۳ رنگ ایران رأی خواهند داد.

وی اضافه کرد: در برابر اراده مردم باید سر تعظیم فرود آورد و به کسانی که تصمیم گرفتند به درستی انتخاب کنند احترام گذاشت. مردم در برابر آینده قرار دارند، آیا می‌خواهند گذشته ادامه پیدا کند یا آینده‌ای دیگری را رقم بزنند؟ مردم ایران با حضور گسترده و پرشور خود در پای صندوق‌های رأی و با انتخاب صحیح آینده خود را نقش خواهند زد. حضور با صلابت مردم در پای صندوق‌های رأی رقم خواهد خورد.

وزیر امور خارجه دولت‌های‌ یازدهم و دوازدهم با تأکید بر اینکه ۱۵ تیر ماه با یک انتخاب بزرگ طرف هستیم، گفت: این انتخابی است که تاریخ ما را رقم خواهد زد. روز ۱۵ تیر ماه به تحجر، به سرکوب زنان و به نادیده گرفتن دخترهای‌مان نه خواهیم گفت. اجازه نخواهیم داد کسانی که برای دختران و زنان این سرزمین ارزش قائل نیستند و به آنها هجمه وارد می‌کنند، قدرت بیشتری بگیرند.


ظریف با ابراز تأسف از اینکه سفره مردم را کوچک کردند، افزود: مردم دیگر اجازه نخواهند داد وضعیت تورم ادامه داشته باشد. مردم ۱۵ تیر ماه نشان خواهند داد که نمی‌پذیرند در برابر سفره کوچک آنها غذا برای‌شان بفرستید. مردم تحقیر را نمی‌پذیرند و خواهند گفت این رفتارها را بس کنید شرم‌آور است، آیا می‌خواهند رأی این مردم را با یک غذای کوچک بخرند. مردم اجازه نخواهند داد عده‌ای با فرستادن غذا به درب خانه‌شان، آنها را تحقیر کنند.

وی به وضعیت اسف‌بار افزایش شدید قیمت‌ها اشاره کرده و ادامه داد: مردم دیگر اجازه نخواهند داد که عده‌ای قیمت گوشت را از ۱۰۰ هزار تومان به ۷۰۰ هزار تومان برسانند، آن وقت از سوی دیگر در آستانه انتخابات بسته غذایی به درب خانه مردم بدهند. مگر مردم ایران گدای شما هستند؟! شما که همه چیز خود را از مردم ایران دارید، بسته غذایی در خانه مردم می‌فرستید؟! با حمایت مردم اجازه نخواهیم داد با رأی مردم بازی کنند.

وزیر امور خارجه دولت‌های‌ یازدهم و دوازدهم اظهار داشت: می‌دانیم که بسیاری از مردم ایران ناراضی هستند و برای همین روز ۸ تیر ماه در انتخابات شرکت نکردند. می‌دانیم اکثریت طرفدار مسعود پزشکیان بودند و با عدم حضور در پای صندوق‌های و رأی ندادن می‌خواستند ناراحتی خود را ثبت کرده و آن را نشان دهند. اما ۱۵ تیر ماه با حضور خود و رأی به دکتر مسعود پزشکیان آینده را تضمین خواهند کرد.

ظریف با خواندن شعر «همراه شو عزیز، همراه شو عزیز، تنها نمان به درد، کین درد مشترک هرگز جدا جدا، درمان نمی‌شود» تأکید کرد: یقین دارم انتخابات ۱۵ تیر ماه با آرامش برگزار خواهد شد و یقین دارم که با دستور رهبر انقلاب که فرمودند «رأی مردم حق‌الناس» است، کسی جرأت نمی‌کند به رأی مردم دست بزند. به شرطی که مردم در پای صندوق رأی حاضر شوند.

منبع:ایلنا

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
افتتاح 43 مدرسه کیمیای دانش در مسیر ایفای مسئولیت‌های اجتماعی
ده روزی که می‌تواند جهان را تکان دهد: هنجار‌های دموکراتیک در چهار انتخابات سرنوشت‌ساز در بوته آزمایش
پایداری شاخص بورس در کانال ۸ میلیونی؛ روز پرنوسان تالار شیشه‌ای
حمله پهپادی و موشکی به عربستان سعودی همزمان با تداوم درگیری‌ها با انصارالله
سخنرانی‌های اوباما در اوهایو و میشیگان: نکات کلیدی درباره ترامپ، جنگ ایران و انتخابات میان‌دوره‌ای
افزایش یک درجه‌ای مجازات جرائم مرتبط با کارگزاران بیگانه در مصوبه مجلس
معماری جنگ بی‌پایان؛ ترومای قدرت و پیامد‌های بن‌بست امنیتی در کارنامه نتانیاهو
انتخابات اسرائیل اهمیت دارد و این تنها مسئله اسرائیلی‌ها نیست
حامیان ناراضی نتانیاهو، هدف اصلی کارزار انتخاباتی اسرائیل
چمران: قصور شهرداری درباره درختان چیتگر را رها نمی‌کنیم
وزیر امور خارجه در آیین گشایش موزه شهید خرازی: عقلانیت توأم با تعهد انقلابی، ویژگی بارز دیپلمات فقید بود
پدر علم هیدروژئولوژی ایران: ال‌نینو عامل سیل‌های سراسری نیست
باراک اوباما در سخنرانی انتخاباتی میان‌دوره‌ای، ترامپ را عامل «هرج‌ومرج و ظلم» توصیف کرد
سمیه گلپور: تاوان مماشات با وزیر کار از جیب کارگر و بازنشسته پرداخت می‌شود | هیأت رییسه مجلس استیضاح میدری را وتو می‌کند؟!
کوه کلنگ در چند قدمی سکونتگاه‌ها| ساکنان اطراف نطنز از خطر احتمالی چه می‌دانند؟
معماری بقا و جهش صنعتی؛ درس‌های تاریخی خروج از تله انزوای فناوری
صدور هشدار نارنجی؛ طوفان، رگبار سیل‌آسا و مواج‌شدن خزر در راه است
به بهانه اجرایی شدن افزایش ۴۰ درصدی قیمت بسته‌های اینترنت ؛ نگاهی به پشت‌پرده هزینه‌های ارزی شبکه و مقایسه آن با گرانی سایر کالاها
تأمین مالی پروژه‌های گردشگری با استفاده از ظرفیت‌های بانک شهر
تفاوت ساختاری «جنگ سرد» و «جنگ فرسایشی»
هشدار ترامپ درباره احتمال اجرای عملیات نظامی تازه علیه ایران
چگونه با متاتریدر تحلیل تکنیکال انجام دهیم؟ راهنمای معامله‌گران
خبرگزاری کره جنوبی از سفر کیم جونگ اون به چین خبر داد
محسنی‌اژه‌ای در نشست با اقتصاددانان: حل بحران‌های اقتصادی نیازمند اجماع، واقع‌بینی و آرایش جنگی است
چگونه تسلط انرژی ترامپ به غرور مفرط تبدیل شد
بهسازی یک جاده آنتنی دیگر در خوزستان / تسهیل تردد میان روستای سور مقداد و شهر امیدیه با پیگیری امیر حیات مقدم
ریزش سنگین طلا در بازار‌های جهانی؛ عقب‌نشینی هر اونس طلا به کانال ۳ هزار دلاری
جهش سه‌دلاری قیمت نفت برنت به ۱۱۶ دلار و ۷۲ سنت در پی حملات انصارالله
با تشدید بحران، فرصت برای امدادرسانی به شهر تعز در یمن رو به پایان است
افتتاح 43 مدرسه کیمیای دانش در مسیر ایفای مسئولیت‌های اجتماعی
با تشدید بحران، فرصت برای امدادرسانی به شهر تعز در یمن رو به پایان است
صدور هشدار نارنجی؛ طوفان، رگبار سیل‌آسا و مواج‌شدن خزر در راه است
جهش سه‌دلاری قیمت نفت برنت به ۱۱۶ دلار و ۷۲ سنت در پی حملات انصارالله
محسنی‌اژه‌ای در نشست با اقتصاددانان: حل بحران‌های اقتصادی نیازمند اجماع، واقع‌بینی و آرایش جنگی است
چگونه تسلط انرژی ترامپ به غرور مفرط تبدیل شد
ریزش سنگین طلا در بازار‌های جهانی؛ عقب‌نشینی هر اونس طلا به کانال ۳ هزار دلاری
به بهانه اجرایی شدن افزایش ۴۰ درصدی قیمت بسته‌های اینترنت ؛ نگاهی به پشت‌پرده هزینه‌های ارزی شبکه و مقایسه آن با گرانی سایر کالاها
باراک اوباما در سخنرانی انتخاباتی میان‌دوره‌ای، ترامپ را عامل «هرج‌ومرج و ظلم» توصیف کرد
بهسازی یک جاده آنتنی دیگر در خوزستان / تسهیل تردد میان روستای سور مقداد و شهر امیدیه با پیگیری امیر حیات مقدم
تأمین مالی پروژه‌های گردشگری با استفاده از ظرفیت‌های بانک شهر
هشدار ترامپ درباره احتمال اجرای عملیات نظامی تازه علیه ایران
حامیان ناراضی نتانیاهو، هدف اصلی کارزار انتخاباتی اسرائیل
خبرگزاری کره جنوبی از سفر کیم جونگ اون به چین خبر داد
پیشنهاد سردبیر
زندگی